Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Ecologie alimentara EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Ecologie alimentara EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Ecologie alimentara EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Ecologie alimentara EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Ecologie alimentara EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Ecologie alimentara EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Ecologie alimentara EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Ecologie alimentara EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

La date/heure actuelle est Ven Avr 19, 2024 8:10 am

Ecologie alimentara

  • Sujets
  • 25042013
    Puneti intr-un vas de sticla ouale cumparate .
    Oul proaspat sta la fundul vasului, cel care se ridica putin este vechi de doua saptamani .
    Oul care incearca sa se ridice are 3 sapatamani iar ala care pluteste este mai vechi de o luna .
    Metoda se poate aplica si sotului ce lipseste prea des de acasa . Laughing

    par Geta - Commentaires: 3 - Vues: 922
  • 11032013
    Spre deosebire de furculita, folosirea betisoarelor il obliga pe cel care mananca sa aduca in tractul digestiv o cantitate de hrana mai mica pe unitatea de timp .
    Acest fapt permite creierului prin intermediul senzorilor vizuali, gustativi sa aprecieze ceea ce consuma .
    Rata de producere a enzimelor pancreatice, a sucului gastric este mai bine ritmata decat in cazul in care am folosii furculita, ceea ce ofera avantajul ca necesarul de calorii, proteine sa fie pentru cantitate mai mica de hrana ce este prelucrata mai eficient .
    Mancatul cu betigase este de asemeni un mod excelent...

    par Memphis - Commentaires: 4 - Vues: 570
  • 27112012
    Ecologie alimentara Chimicale

    par Feodora - Commentaires: 0 - Vues: 544
  • 24082012
    Pe vremea lui Ceausescu era admisi doar 8 conservanti aromatici, iaurtul avea valabilitate 3 zile, acum 30 zile iar produsele consevate chiar un an .
    Branza continea doar sare fiind pastrata la frig, acum zeci de conservanti .

    Oare de ce ?





    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 616
  • 21072012
    Nu prea sunt interesat de politica fiind un apolitic . Desecretizarea contractului cu Rosia Montana m-a surprins . Astia sunt ciudati....!!!!
    Chiar fac politica romanilor !
    Daca baietii sunt pe "bune" ii votez si eu . Sper sa nu fie doar o floare cu care incercam sa facem primavara .

    PS : oricum mergeam la vot sa il bag in masa pe hahaliala ala de Basescu, un om mai gretos ca asta nu am vazut . El si agarmata de fica EBA .

    Sunt curios ce e cu manareala aia de Rosia Montana !

    par Razvan - Commentaires: 1 - Vues: 583
  • 15062012
    Rosiile tari sunt aduse din import, sunt tari lemnoase, crescute cu substante chimice ce dau cancer la ficat .La fel la castraveti sau fructe .
    Eu nu mai cumpar legume otravite cu chimicale si ma simt bine, de la chimicale eram bolnava .

    Astia ne omoara cu zile, ne vaccineaza, ne otravesc cu chimicale, cu euri in salamuri, carnati .
    Chiar nu avem o lege sa ii condamne la puscarie pe criminalii astia ?


    par Geta - Commentaires: 2 - Vues: 585
  • 06062012
    Cu ajutorul otetului sau bicarbonatului de sodiu .
    Puneti o ligura de otet sau doua trei de bicarbonat in vasul cu legume si le lasati o ora sa elimine substantele chimice .

    par Geta - Commentaires: 0 - Vues: 613
  • 28052012
    Asociaţia Operatorilor din Agricultura Ecologică cere Ministerului Sănătăţii şi Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, printr-o scrisoare deschisă, să modifice legislaţia potrivit căreia vânzarea sării normale în magazine şi utilizarea ei în industria alimentară este interzisă. Specialiştii spun că, folosind doar sare iodată, riscăm să dezvoltăm alegerii sau chair cancer tiroidian

    Surplusul de iod din organism poate duce la apariţia alergiilor sau a cancerului de tiroidă. Guvernul a decis în anul 2002 că trebuie să fie comercializată doar sarea iodată....

    par Tudor - Commentaires: 2 - Vues: 674
  • 03052012
    Un articol din Agerpress sustine ca acest aliment este periculos la pacientele cu cancer de san ce devin mai rezistente .

    par Feodora - Commentaires: 3 - Vues: 673
  • 02052012
    Nu ala chinezesc sau rusesc tratat .

    Uite ce zice Daily Mail :
    Usturoiul romanesc ( adica al natural ), contine aminoacizi bogati in elementul Sulf si o enzima Alinaza .
    Astfel usturoiul crud este cel mai strong antibiotic, antiviral si antifungic aliment .
    . Usturoiul mai contine fructoza, glucoza, insulina si oligoelemente, fier, zinc, germaniu si seleniu care este cel mai valoros in terapia anticanceroasa .
    Astfel banalul usturoi stimuleaza productia de leucocite, limfocitele necesare in eradicarea bolilor infectioase, a cancerului
    Usturoiul...

    par Dr Suceveanu - Commentaires: 6 - Vues: 613
  • 23042012
    Acrilamida este o substanţă care se găseşte în cantități mici în multe dintre alimentele gătite la temperaturi foarte mari, prăjite sau coapte. În concentraţii mari însă, ea devine periculoasă pentru sănătatea organismului, cea mai frecventă afecţiune pe care o cauzează fiind cancerul, sub diverse forme.

    Cauzează tulburări de comportament

    Expunerea la acrilamidă induce formarea tumorilor (cancer) în sistemul nervos central, în glandele mamare, în tiroidă și în uter.
    „Expunerea acută provoacă tulburări de comportament, halucinații audio-vizuale,...

    par Remus - Commentaires: 0 - Vues: 580
  • 18032012
    Peste 40.000 de curcani au fost depistati ca fiind infestati cu virusul H 5 al gripei aviare .
    25 de ferme au fost bagate in carantina luandu-se masurile de decontaminare specifice .

    In 2003 au murit 300 de persoane din cauza acestei gripe aviare .
    Sursa Realitatea.net.

    par Georgel - Commentaires: 3 - Vues: 588
  • 14032012
    Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor a gasit cel putin doi adtivi toxici la cele 32 de tipuri de pateu vegetal si patru aveau numarul maxim de E-uri, control efectuat in lunile noiembrie -decembrie 2011.

    Sursa : Realitatea.net.actual




    par Georgel - Commentaires: 3 - Vues: 577
  • 15032012
    Un raport al Agenției Europene pentru Siguranța Alimentară trage un semnal de alarmă în privința unei bacterii întâlnite pe carcasele de pui - Campylobacter -, care poate provoca meningită.
    În România, campylobacteria a fost monitorizată anii trecuți printr-un program național de securitate alimentară.
    Sursa
    http://www*b1.ro/stiri/economic/un-nou-pericol-pentru-consumatori-o-bacterie-ce-se-gase-te-in-carnea-de-pui-poate-provoca-meningita-23244.html

    par Georgel - Commentaires: 5 - Vues: 554
  • 14032012
    Producatorii autohtoni cer guvernului sa le permita sa produca o gama mai ieftina de mezeluri, care evident ar contine mai putina carne. Asta ar insemna mai putini bani platiti pe anumite sortimente de salam sau cabanos, care vor contine insa mai multa apa si sorici decat carne. Producatorii sustin ca noile produse se vor vinde in paralel cu cele existente.
    Adica sa reduca procentul infim de carne din mezeluri...

    Sura ProTV

    par Georgel - Commentaires: 0 - Vues: 583
  • 09032012
    Coca Cola are urmatoarea compozitie chimica (la vedere)
    - apa (inofensiva)
    - zahar (poate provoca diabet, caria dentara, obezitatea osteoporoza, scaderea imunitatii, cancerul, in special cel de colon. Incidenta cancerului de colon (intestin gros) este de pana la 5 ori mai mare la consumatorii de zahar decat la persoanele care consuma foarte rar sau deloc zahar.
    Alte boli cauzate de consumul de zahar sunt: alergiile, scleroza, cardiopatiile, gastrita, colita de fermentatie, tulburarile de ciclu menstrual la femei, reumatismul, anemia, astenia, sinuzita, rinita.
    La copii consumul...

    par Georgel - Commentaires: 10 - Vues: 594
  • 13012012
    Cercetataori suedezi ai Institutului Karolinska au stabilit o legatura directa intre cancerul de pancreas si carnea procesata de tip fast food si in mezeluri . Consumul de carne rosie procesata ar produce cancer intestinal conform acelorasi cercetatori
    Ministerul Sanatatii spune ca pe locul I la numar de boli ar fi cancerele dar nu spune si cauza din care aceste boli s-au inmultit enorm .
    Pe vremea impuscatului mancam soia sau capete de porc dar eram mai sanatosi, nu ne omorau astia cu chimicalele lor alimentare .


    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 586
  • 13012012
    Ecologistii germani au descoperit adevarate bombe bacteriologice in hipermarketurile din cinci mari orase germane.
    Unul din doi pui aflati la vanzare contine bacterii rezistente la penicilina.
    Cum s-a ajuns aici? Fermierii indoapa pasarile cu medicamente pentru ca ele sa reziste la boli. Problema e ca bacteriile din pasari devin rezistente la antibiotice si ajung sa treaca prin carnea consumata si in organismul uman.
    In aceste conditii oamenii iau si ei bacteriile respective sau ajung sa nu mai raspunda la anumite tratamente cu antibiotice.

    par vstgx - Commentaires: 6 - Vues: 568
  • 09122011
    2.715 de tone fructe (mere, pere şi fructe de pădure) şi circa 400 de tone de legume sunt destinate comerţului intracomunitar .
    Importam in schimb rosii, portocale, dovlecei, castraveti, cartofi, etc modificate genetic .

    Asta da patriotism !

    par Dorel - Commentaires: 0 - Vues: 574
  • 05112011
    ...

    par Marta - Commentaires: 6 - Vues: 607
  • 19072011
    Cum combinam CORECT alimentele la o masa ?
    1- Combinarea alimentelor
    De ce este important cum combini alimentele? Pentru a le digera complet .Daca mancarea ajunge in intestinul tau incomplet digerata ea intra in putrefactie in interiorul organismului tau si poate ramane blocata acolo ani de zile.

    Astfel vei avea in tine o sursa constanta de substante toxice care te otravesc zi de zi, te expun foarte multor boli si dezvolta un mediu excelent pentru dezvoltarea bacteriilor daunatoare dar si parazitiolor intestinali.
    De asemenea se formeaza si PLACA MUCOIDA(foto 1) care...

    par Razvan - Commentaires: 0 - Vues: 781
  • 07062011
    INITIATIVA PENTRU UN REFERENDUM EUROPEAN
    06/07/11
    MIȘCAREA VIEȚII - APĂRAREA DREPTURILOR NOASTRE LA SĂNĂTATE NATURALĂ ȘI ALIMENTAȚIE FĂRĂ ORGANISME MODIFICATE GENETIC
    Dragi susținători și prieteni,
    Ulterior lansării noului nostru site în limba română și colectării a peste 250,000 semnături pentru petiția Inițiativei Referendumului European pentru Remedii Naturale, ne face plăcere să vă invităm la un eveniment incitant, la București. Conferința "Mișcarea vieții - Apărarea drepturilor noastre la sănătate naturală...

    par Dr Ioan Dumitrescu - Commentaires: 8 - Vues: 734
  • 13052011
    Ceapa contine quercetina ce are efect anticancerigen la fumatori in consumul zilnic .
    Stim ca ceapa este folositoare si in bronsite .
    Mai greu cu mirosul dar dupa ce venim acasa o ceapa sanatoasa e indicata .


    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 739
  • 04062011
    am citit azi un articol interesant. Sper sa fie adevarat. Ar ajuta ff mult.
    blogulmeumediocru*blogspot*com/2011/05/aliment-minune.html ( inlocuiti * cu .)

    In 1919 cand gripa a ucis 40 milioane de oameni, un doctor vizita fermierii pentru a-i ajuta sa combata gripa. Multi dintre fermieri si familiile lor o contractasera si multi chiar murisera.

    Doctorul a ajus la un fermier unde, spre surprinderea lui, toti membrii familiei erau sanatosi. Cand doctorul a intrebat fermierul ce facea el diferit de ceilalti, sotia lui a spus ca a pus o ceapa necuratata intr-un vas in...

    par orientalmed - Commentaires: 4 - Vues: 727
  • 30052011
    Va rog mult VXTG si Korsakov, NU mai postati linkuri directe catre alte situri.

    La fiecare link postat acest forum pierde o fractiune din cotarea google. Si va fi afisat la cautari tot mai slab.

    folositi va rog link de genul www.nume-site*ro sau incercati o forma ca acesl link sa nu fie activ , ar fi si mai bine. de genul www nume-site ro ( spatii in loc de puncte)

    Astfel linkul nu va directiona cota parte din rankul acestui forum catre acel site.
    Problema nr 2 riscati sa transformati forumul...

    par orientalmed - Commentaires: 6 - Vues: 646
  • 29052011
    Baga coloranti artificiali in paine si ne imbolnavesc .
    Sa nu mai zic de zaharul din paine ce este albit cu E 220, de puii din ferme ce sunt ingrasati cu hormoni, de rosii, fructe ce nu se altereaza nici dupa 6 luni .

    Nutritionist Nicolae Hancu
    Sursa : realitatea net.ro

    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 666
  • 06062011
    Populatia Romaniei a inceput sa se destepte .
    Nu mai vrea alimente cu E-uri, nimeni nu mai cumpara salamuri, conserve si mai nou evita legumele UE contaminate cu bacterii .
    Bravo Romania .

    par vstgx - Commentaires: 7 - Vues: 779
  • 01032010
    Nimic despre conservanti ?

    par Invité - Commentaires: 22 - Vues: 1239
  • 03062011
    Numai in Romania e posibil asa ceva, in 2010 am exportat produse bio naturale de 150 milioane de euro .
    Avem culturi bio pe 2 % din suprafetele agricole si ponderea lor creste cu 23 % / an .
    Pentru romani nu se poate bio ?

    Sursa Manager.ro
    Adrian Radulescu


    par vstgx - Commentaires: 4 - Vues: 624
  • 30052011
    Cel putin asa se intelege din comunicatul Autoritatii National Sanitar Veterinare
    " mentionand ca infectarea a aproape 200 de persoane din Germania cu bacteria Escherichia coli a fost posibila din cauza faptului ca respectivele persoane nu au respectat normele minime de igiena "

    Hai sa fim seriosi .
    Si noi nu avem castraveti importati din Spania ! lol!
    Penibil .

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 623
  • 29052011
    Legumele, fructele comercializate contin pesticide, adica substante toxice ce omoara nu numai daunatorii ci si organismele care le consuma, adica pe noi .

    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 659
  • 29052011
    Specialistii Directiei de Sanatate Dolj avertizeaza parintii sa nu dea nici un gram de mezeluri, kaizer, crenvusti sau semipreparate la copii acestea fiind o adevarata BOMBA pentru sanatatea copiilor continand nitriti, fosfati, arome sintetice ce produc osteoporoza, obezitate .




    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 673
  • 29052011
    Nemtii de la Institutul de Igena din Hamburg au gasit germeni ucigasi pe legume ce provin din Spania .
    Spaniolii dau vina pe olandezi si invers .
    Epidemia cu acest Coli ucigas s-a raspandit in toata Europa : Anglia, Suedia, Danemarca, Olanda, Spania provocand hemoragii digestive si moarte .

    O fi si in Romania ?

    Sursa : Realitatea.net/Actual

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 669
  • 18052011
    Comisarul pentru Agricultura si dezvoltare Rurarala sustine produsele de calitate traditionala .
    “, România este caracterizată - printre altele - drept un "cal troian" al politicii SUA privind OMG în interiorul Uniunii Europene”

    Sursa Infomag.ro

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 647
  • 09052011
    Prin acizii fenolici naturali pe care ii contine usturoiul este un foarte bun conservant natural ce impiedica dezviltarea microbilor .
    De ce nu este folosit acest conservant natural de producatorii romani
    de alimente si se prefera substantele toxice ucigase E-uri ?
    Probabil din comoditate si iresponsabilitate .
    Eu o sa il folosesc la conservarea legumelor de toamna .

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 689
  • 14042011
    Profesorul Dr Gheorghe Mencinicopschi spune ca nitritii din apa plata pot avea efecte grave la sugari dar si la adulti in timp si ca producatorii de apa plata ar trebui sa scrie pe sticle ca nu se recomanda la sugari .

    Sursa : Evenimentul zilei.ro

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 674
  • 12042011
    Acuzatiile vin in urma unui studiu realizat de o agentie guvernamentala din SUA. "Programul national de Toxicolegie a testat o substanta din colorant si a constatat ca aceasta cauzeaza cancer la soareci si posibil si la sobolani", a declarat Michael Jacobson, directorul executiv al Centrului pentru Stiinta in Interes Public (CSIP). Conform CSIP, caramelul pur se obtine prin topirea zaharului, in timp ce colorantul care se gaseste in produsele de tip Coca-Cola sau Pepsi Cola este obtinut prin reactia dintre zaharuri si amoniac. Jacobson sustine ca substantele chimice produse de aceasta reactie au...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 681
  • 12042011
    Arsenic, cadmiu, plumb, uraniu si alte substante toxice s-au descoperit in alimentele destinate copiilor mici .
    Reprezentantii marcilor HiPP, Nestle, Organix, Holle afirma ca sunt in cantitati mici si ca nu ar fi pericole, insa oficialii englezi ai FSA au facut demersul de sesizare a Comisiei Europene pentru a se studia efectele pe termen lung asupra dezvoltarii copiilor ce consuma alimente contamniate cu arsenic, cadmiu, plumb, uraniu .


    Sursa : adevarul.ro
    Link sters

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 671
  • 09042011
    E bine de stiut .

    Eticheta de pe orice produs alimentar are 4-5 cifre .
    Daca are inscris 5 cifre si prima cifra incepe cu 9 inseamna ca produsul e bio .
    Daca are 5 cifre dar prima cifra este 8 acel produs alimentar este modificat genetic .

    Sursa Ecomagazin.ro

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 667
  • 09042011
    Magiunul de prune Topoloveni produs ecologic
    Acest produs romanesc a intrat in topul celor 1000 produse de calitate europeana
    Este un exemplu ce ar trebui urmat de toti producatori de alimente din Romania daca vor sa se mentina pe piata .
    Populatia plateste sa manance natural nu polifosfati, E-uri si alte chimicale .

    Sursa : ecomagazin.ro

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 627
  • 08042011
    Urmarile dezastrului radioactiv de la Cernobal se manifesta si dupa 25 de ani .

    Alimentele din Ucraina sunt radioactive .
    Cei de la Greenpeace au detectat valori crescute ale radioactivitatii la lapte, fructe de padure, ciuperci .
    Aceasi situatie se prezinta si la Fukushima, legumele, laptele fiind contaminate radioactiv .

    Ar fi interesant de examinat si nivelul de radioactivitate al alimentelor din America, Europa intrucat norul radioactiv de la Cernobal a ajuns pana in Islanda

    Dar in Romania ?

    Sursa realitatea.net
    Link sters
    Admin

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 646
  • 02042011
    Caşcavalul „Dalia” şi „Rucăr” menţionează pe etichete următoarele ingrediente: grăsimi vegetale, amidon modificat, săruri de topire pe bază de polifosfaţi, colorant betacaroten, aromă de caşcaval şi aromă de brânză.

    Adica au doar... urme de caşcaval .

    Comisarii argeşeni sustin ca Dalia si Rucar nu pot fi denumite cascaval si induc in eroare cumparatorii .

    Din magazin au fost retrase definitiv de la comercializare 1,8 kg „deghizate” în caşcaval, însumând 36 lei, iar producătorul a fost somat să retragă de la comercializare 3.000...

    par vstgx - Commentaires: 3 - Vues: 767
  • 01042011
    ...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 715
  • 31032011
    Inspectorii sanitari si cei sanitari veterinari din Bacau au retras deja de pe piata peste 5.800 de peturi cu apa plata destinata consumului uman.



    par vstgx - Commentaires: 2 - Vues: 642
  • 31032011
    Acesti comercianti inconstienti sa nu zic altfel au fost prinsi de inspectorii sanitar veterinari care le-au retras deja 400 de peturi de apa cu infestata rahat .
    Adica platim o groaza de bani sa bem ca..t si mai dam si la copii nostri sa bea rahat
    Societatea în culpă este SC Sorelis Oill Import Export SRL din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care a produs şi livrat apă plată de masă la depozitul central Kaufland din Ploieşti, după care a fost distribuită în reţeaua de magazine din ţară, ajungând, astfel, şi la cele două unităţi din Galaţi.

    Sursa viata-libera.ro
    Link...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 752
  • 29032011
    Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare precizeaza

    Oxidantii folositi in prelucrarea painii pentru modificarea elasticitatii glutenului. : bromatul de potasiu - E 924 – ce da simptome de greata, varsaturi, diaree, dureri abdominale
    "Cisteina, glutationul si sulfatul de sodiu sunt reducatori folositi pentru scaderea elasticitatii glutenului. Sulfatul de sodiu - E 514 - afecteaza vezica biliara, lactatul de calciu - E 327 - prezinta printre efecte adverse stari de hipercalcemie si insuficienta renala, acidul fumaric - E 297,...

    par Marta - Commentaires: 0 - Vues: 737
  • 27032011
    Toate canalele media si presa scrisa relateaza despre apa plata comercializata ca apa buna de baut ce este infestata cu cu bacili coraliformi, enterococi si alte gemeni fecali conform analizelor de laborator ale DSVA Brasov, director Dorin Enache .
    Daca la aceasta adaugam si E-urile, M-urile si alte substante toxice din alimentele comercializate in magazinele din Romania intrebarea care ar trebui sa ne o punem este cum de mai suntem sanatosi !
    Sau mai este cineva sanatos in acest secol toxic !!!
    Si pentru ca nu era de ajuns, mai vine acum si norul radioactiv, care nu este speriat...

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 803
  • 18032011
    Afinele sunt unele din cele mai sănătoase fructe. Ele conţin antioxidanţi numiţi antocianidine, care previn acţiunea radicalilor liberi de la nivelul matricei celulelor de colagen, prevenind lezarea ţesuturile care poate provoca cataracta, glaucomul, varicele, hemoroizii, afecţiunile cardiovasculare şi cancerul.

    Smochinele sunt o sursă naturală de minerale, dintre care cele mai importante sunt fierul, potasiul, fosforul, calciul, magneziul, cuprul şi sulful.

    Rodiile nu au un conţinut foarte bogat în vitamina C, dar consumul regulat al acestor fructe asigură o rezistenţă sporită...

    par vstgx - Commentaires: 1 - Vues: 825
  • 18032011
    Peştele gras conţine cele mai bogate surse de omega 3, dar, dacă nu îţi plac, ai ca alternativă uleiul de nuci sau de seminţe de rapiţă, uleiuri care au un conţinut foarte bogat în omega 3.

    Leguminoasele. Legumele uscate sunt bogate zaharuri, iar indicele lor glicemic este unul dintre cele mai joase, ceea ce permite o regularizare a cantităţii de glucide din sânge, determinând o bună aprovizionare a creierului. Dacă nu îţi plac, poţi înlocui legumele cu cerealele integrale.

    Banana este unul dintre acele fructe care constituie o importantă sursă de vitamina B6 (o singură banană...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 644
  • 18032011
    Carnea şi produsele din carne (mezeluri) care prezintă zone albe de slănină: ceafă, cotlet, pulpă, costiţă, salam, cârnaţi, pastă de carne şi tocături, organele (ficat, creier).

    Ouăle în cantităţi exagerate.

    Laptele şi produsele lactate: unt, smântână, brânzeturi. Conţinutul în grăsime al brânzeturilor poate varia de la 15% grăsime în brânza de vaci, 30% în telemea şi până la 80% în brânza franţuzească, caşcaval şi brânza topită.

    Produsele de cofetărie şi patiserie, fie ele dulci sau sărate, au un conţinut de grăsime de 30-80%.

    Snacks-urile şi orice alimente...

    par vstgx - Commentaires: 0 - Vues: 1048
 
 

Utilisateurs parcourant actuellement ce forum: Aucun
Modérateurs

Aucun

Permission de ce forum:

Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum

Légende
  • Nouveaux messages Nouveaux messages
  • Nouveaux messages [ Populaire ] Nouveaux messages [ Populaire ]
  • Nouveaux messages [ Verrouillé ] Nouveaux messages [ Verrouillé ]
  • Pas de nouveaux messages Pas de nouveaux messages
  • Pas de nouveaux messages [ Populaire ] Pas de nouveaux messages [ Populaire ]
  • Pas de nouveaux messages [ Verrouillé ] Pas de nouveaux messages [ Verrouillé ]
  • Annonce Annonce
  • Note Note
  • Annonce globale Annonce globale