Acupuncture et homéopathie
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Thyroïdite - traitement homéopathique
Lun Aoû 21, 2017 4:01 pm par Perseu

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Narcissisme traitement homéopathique
Ven Aoû 04, 2017 12:01 am par Jescard Michael

» L'action d'acupuncture
Sam Juil 29, 2017 5:11 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan Dumitrescu

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Trousse d'urgence homéopathique
Mer Juil 05, 2017 9:54 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

»  Hernie discale apres la chirurgie
Lun Juil 03, 2017 10:54 am par Dr.Ioan Dumitrescu

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 



Napolitanã cu 15 E-uri

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

29112010

Message 

Napolitanã cu 15 E-uri




Valoarea biologicã a produsului analizat este scãzutã ºi de prezenþa aditivilor alimentari, atrage atenþia profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetãri Alimentare. Astfel, glicerina, consumatã în cantitãþi mari, poate provoca dureri de cap, greaþã, sete, hiperglicemie. Propilenglicolul poate produce stãri depresive ale sistemului nervos central, este neurotoxic ºi cardiotoxic. Sorbatul de potasiu poate duce la apariþia dermatitelor, alergiilor ºi distruge vitamina B12. Din cauza compoziþiei, napolitana are o valoare energeticã foarte ridicatã. În urma analizei ingredientelor înscrise pe etichetã specialistul ne spune cã produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însãrcinate ºi care alãpteazã, supraponderalilor ºi obezilor, suferinzilor de boli cardiovasculare, hepatice, renale, celor cu afecþiuni dermatologice, persoanelor cu afecþiuni ale tractului intestinal, celor cu cancere, alergicilor, astmaticilor, celor cu status proinflamator sistemic, persoanelor cu maladii neurologice ºi neurodegenerative. Produsul este interzis suferinzilor de celiachie, iar diabeticii vor cere sfatul medicului înainte de a-l consuma.
Cititi si: ªtiaþi cã mâncaþi pate cu astm sau salam cu demenþã?
ETICHETA YOO HOO!
Blat wafã cu umpluturã de cremã de cacao. Ingredientele blatului: ou întreg, fãinã de grâu, zahãr, grãsimi vegetale, apã, emulsificatori: E471- mono ºi digliceride ale acizilor graºi, E477- esterii propilenglicolului cu acizii graºi, E422- glicerinã, E470a- sãruri de sodiu, potasiu ºi calciu ale acizilor graºi, propilen-glicol- E1520, lecitinã de soia- E322, aditivi: sorbitol- E420 ca mijloc umectant, glicerinã- E422, amidon modificat, substanþe de afânare E450a- difosfaþi, E500- carbonat de sodiu, carbonat de calciu- E170, mijloc de acidificare, acid citric- E330, sare, conservant: sorbat de potasiu- E202 0,1%, aromã de vanilie. Ingredientele cremei: zahãr, dextrozã, cacao pudrã (10/12) 7%, grãsimi vegetale, lapte praf degresat, alcool, arome, stabilizator: pectine E440, conservant sorbat de potasiu E202. Conþine urme de alune.
Sursa: Jurnalul National
Link sters
Admin
avatar
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 832
Varsta : 41
Puncte : 28941
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum