Acupuncture et homéopathie
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Narcissisme traitement homéopathique
Ven Aoû 04, 2017 12:01 am par Jescard Michael

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Jeu Aoû 03, 2017 12:57 pm par Rives Hara

» L'action d'acupuncture
Sam Juil 29, 2017 5:11 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan Dumitrescu

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Trousse d'urgence homéopathique
Mer Juil 05, 2017 9:54 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

»  Hernie discale apres la chirurgie
Lun Juil 03, 2017 10:54 am par Dr.Ioan Dumitrescu

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN Succesul gandiri pozitive

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

13122010

Message 

Succesul gandiri pozitive
Sfaturi :
Refuză să spui sau să gândești despre un lucru că este imposibil. Elimină gânduri de felul: „Nu o să meargă", „Nu are rost să încerc", „Nu pot să învăț". Gândește-te cum poți să faci mai bine lucrul respectiv, deoarece in orice activitate există loc pentru mai bine. Nu trebuie să te întrebi dacă poți mai bine, ci cum vei putea mai bine.

Succesul ridică motivația învățării, iar insuccesul repetat o coboară. Succesul generează succes, iar eșecul de astăzi îl generează pe cel de mâine. Succesul în rezolvarea micilor probleme va mări încrederea în forțele proprii și-ți va permite să abordezi cu mai mult curaj problemele mai dificile.


Convingerea despre propriile capacități are un efect profund asupra acestor capacități. Ceea ce poți să faci depinde de ce crezi că poți să faci. Când crezi cu tărie că poți să faci un lucru programezi mintea să găsească căile de rezolvare.
Atunci când spui cu convingere că nu poți să faci ceva, ai dreptate. Chiar dacă ai priceperea și resursele necesare, odată ce ți-ai pus în cap că nu poți să faci un anumit lucru, închizi toate căile care ți-ar permite să îl faci.
Atunci când îți spui cu convingere că poți, îi dai un ordin creierului care deschide calea spre rezolvare. Cel care crede că poate să învețe ușor, va învăța într-adevăr ușor și cu plăcere. Dacă ți-ai figurat un scop clar și crezi cu adevărat în el, nu poți să eșuezi.

Mintea este nelimitată în capacitatea ei de a învăța, singurele limitări sunt acelea care ne-au fost impuse din exterior sau pe care ni le-am impus singuri. După cum spunea Seneca: „Nu fiindcă lucrurile sunt grele nu avem curaj, ci, fiindcă nu avem curaj, ele sunt grele".
Articol realizat de Mihaela Popa pentru www.Stiintaazi.ro cu ajutorul informatiilor din cartea "Tehnici de superînvățare - cum să înveți foarte repede și foarte bine" - autori Oana Panagoreț, C.M. Armeanu.
avatar
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 832
Varsta : 41
Puncte : 28871
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum