Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN Floarea pasiunii

Aller en bas

21122010

Message 

Floarea pasiunii
Echipa de cercetãtori germani aratã cã planta ajutã la înlãturarea agitaþiei nervoase, a insomniei uºoare ºi a durerilor gastrointestinale provocate de nervozitate, adãugând cã testele au mai arãtat cã este folositoare ºi în scãderea anxietãþii.

Faþã de multe medicamente psihotropice, floarea pasiunii nu are efecte de relaxare a muºchilor, ceea ce o face sã fie un sedativ general bun, care poate fi luat în cursul zilei. Cercetãtorii spun cã cele mai puternice extracte sunt din frunze. Deºi nu sunt siguri în privinþa substanþelor care au efecte benefice asupra sãnãtãþii, oamenii de ºtiinþã cred cã efectul principal s-ar datora lanþurilor de molecule numite flavonoizi care calmeazã ºi scad anxietatea prin inhibiþia anumitor neurotransmiþãtori.

Începând din 1999, grupul de oameni de ºtiinþã alege o Plantã Medicinalã a Anului, pe baza unei 'istorii culturale ºi medicale interesante' ºi a efectelor medicinale demonstrate ºtiinþific. Planta Medicinalã a Anului 2010 a fost desemnatã iedera. AGERPRES
avatar
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 42
Puncte : 30788
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Floarea pasiunii :: Commentaires

avatar

Message le Mar Déc 21, 2010 4:09 pm par Dr Cristina Teodorescu

Passiflora sau Floarea pasiunii are culori magnifice dand senzatia de o planta exotica. Creste si in gradina destul de repede .

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum