Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Diagnostic de l'arthrite réactive
Dim Juin 03, 2018 10:53 pm par Rives Hara

»  Hernie discale apres la chirurgie
Mer Avr 04, 2018 9:19 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

» HOMEOPATIA în Belgia si Romania
Mer Jan 31, 2018 8:13 pm par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

GEMOTERAPIA DE LA A LA Z

Aller en bas

04012011

Message 

GEMOTERAPIA DE LA A LA Z
O carte pe care nu trebuie sa o ratati
Cartea de gemoterapie pe care o aducem în atenþia medicilor, farmaciºtilor ºi tuturor celor interesaþi de terapiile naturale este rodul unei experienþe de peste 15 ani a unui grup de specialiºti din România în acest domeniu mai nou al fitoterapiei. În 1992 Laboratoarele Plantextrakt din Cluj demarau o colaborare cu o firmã din Italia pentru care au început sã fabrice extracte din muguri, mlãdiþe, radicele, sevã sau seminþe-extracte gemoterapice. Se pune la punct tehnologia ºi se ia hotãrârea de a experimenta aceste produse pe piaþa din România, prin câþiva, colaboratori- medici homeopaþi.Rezultatele sunt încurajatoare ºi duc în final la autorizarea produselor pe piaþa noastrã ºi la continuarea cercetãrilor ºi creºterea gamei de produse, de la 20 de produse în 1995 la peste 60 în 2008.
Pânã în anul 2003 singurii care au fost instruiþi în acest domeniu au fost medicii homeopaþi. La cursurile postuniversitare de homeopatie se organiza ºi un curs introductiv de gemoterapie. Acest lucru s-a schimbat foarte mult dupã ce în 2003 d-na dr. Soescu finalizeazã traducerea cãrþii de gemoterapie a dr.Fernando Pitera- Compendiu de gemoterapie clinicã. Dupã lucrãrile lui Nebel, Vannier, Roy ºi Tetau în Franþa precum ºi Theodor Caba în România, cartea dr. Pitera a adus foarte multã informaþie în domeniul gemoterapiei.
Începând din 2005, Laboratoarele Plantextrakt, cu sprijinul Societãþii Române de Homeopatie, organizeazã cursuri de gemoterapie pentru medici ºi farmaciºti. Lectorii acestui curs sunt medici cu îndelungatã experienþã în domeniul gemoterapiei.
Dr. Sorina Soescu ºi dr. Simona Niþu sunt lectori ai cursului de gemoterapie ºi au dorit sã împãrtãºeascã din bogata lor experienþã celor interesaþi sã afle cum se pot alina suferinþele cu o terapie naturalã ºi lipsitã de reacþii secundare.
Din partea Laboratoarelor Plantextrakt, farm.Carmen Ponoran ºi dr.chim.farm.Neli Olah aduc informaþii despre produsele gemoterapice fabricate la Plantextrakt, despre procesul de fabricaþie ºi control al calitãþii – date acumulate în ani de studiu al colectivului de specialiºti ai firmei.
avatar
Dr.Ionescu Sterian
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 942
Puncte : 30919
Data de inscriere : 23/04/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum