Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Thyroïdite - traitement homéopathique
Mer Jan 17, 2018 5:23 pm par John

» Informatii programari la sediul Institutului
Ven Oct 20, 2017 3:03 pm par John

» Narcissisme traitement homéopathique
Jeu Sep 21, 2017 7:55 am par John

» L'action d'acupuncture
Jeu Sep 21, 2017 7:54 am par John

»  Hernie discale apres la chirurgie
Jeu Sep 21, 2017 7:51 am par John

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par John

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par John

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par John

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Petites annonces

  Pas d'annonces disponibles.


  GEMOTERAPIA DE LA A LA Z

  Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

  04012011

  Message 

  GEMOTERAPIA DE LA A LA Z
  O carte pe care nu trebuie sa o ratati
  Cartea de gemoterapie pe care o aducem în atenþia medicilor, farmaciºtilor ºi tuturor celor interesaþi de terapiile naturale este rodul unei experienþe de peste 15 ani a unui grup de specialiºti din România în acest domeniu mai nou al fitoterapiei. În 1992 Laboratoarele Plantextrakt din Cluj demarau o colaborare cu o firmã din Italia pentru care au început sã fabrice extracte din muguri, mlãdiþe, radicele, sevã sau seminþe-extracte gemoterapice. Se pune la punct tehnologia ºi se ia hotãrârea de a experimenta aceste produse pe piaþa din România, prin câþiva, colaboratori- medici homeopaþi.Rezultatele sunt încurajatoare ºi duc în final la autorizarea produselor pe piaþa noastrã ºi la continuarea cercetãrilor ºi creºterea gamei de produse, de la 20 de produse în 1995 la peste 60 în 2008.
  Pânã în anul 2003 singurii care au fost instruiþi în acest domeniu au fost medicii homeopaþi. La cursurile postuniversitare de homeopatie se organiza ºi un curs introductiv de gemoterapie. Acest lucru s-a schimbat foarte mult dupã ce în 2003 d-na dr. Soescu finalizeazã traducerea cãrþii de gemoterapie a dr.Fernando Pitera- Compendiu de gemoterapie clinicã. Dupã lucrãrile lui Nebel, Vannier, Roy ºi Tetau în Franþa precum ºi Theodor Caba în România, cartea dr. Pitera a adus foarte multã informaþie în domeniul gemoterapiei.
  Începând din 2005, Laboratoarele Plantextrakt, cu sprijinul Societãþii Române de Homeopatie, organizeazã cursuri de gemoterapie pentru medici ºi farmaciºti. Lectorii acestui curs sunt medici cu îndelungatã experienþã în domeniul gemoterapiei.
  Dr. Sorina Soescu ºi dr. Simona Niþu sunt lectori ai cursului de gemoterapie ºi au dorit sã împãrtãºeascã din bogata lor experienþã celor interesaþi sã afle cum se pot alina suferinþele cu o terapie naturalã ºi lipsitã de reacþii secundare.
  Din partea Laboratoarelor Plantextrakt, farm.Carmen Ponoran ºi dr.chim.farm.Neli Olah aduc informaþii despre produsele gemoterapice fabricate la Plantextrakt, despre procesul de fabricaþie ºi control al calitãþii – date acumulate în ani de studiu al colectivului de specialiºti ai firmei.
  avatar
  Dr.Ionescu Sterian
  Moderator
  Moderator

  Numarul mesajelor : 942
  Puncte : 29369
  Data de inscriere : 23/04/2010

  Revenir en haut Aller en bas

  Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

   
  Permission de ce forum:
  Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum