Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN Energia regenerabila în Europa

Aller en bas

20032011

Message 

Energia regenerabila în Europa
Energiile regenerabile constituie una din cele mai eficiente metode de protejare a consumatorilor ºi a industriei de dublul impact al creºterii importurilor de energie ºi al creºterii preþurilor la carburanþi, menþioneazã raportul, întocmit de Britta Thomsen (PSE,DK).
Deputaþii sunt convinºi cã este necesar un cadru legal specific pentru ca Statele Membre sã poatã realiza obiectivele referitoare la creºterea utilizãrii surselor regenerabile de energie. Parlamentul sprijinã ºi consolideazã propunerea Comisiei de a înscrie partea energiilor regenerabile în Planurile de Acþiune Naþionale (PAN).
“Potenþial enorm al energiei eoliene ”
Parlamentul subliniazã potenþialul enorm al altor surse regenerabile de energie, cum ar fi energia eolianã, energia maremotricã sau energia valurilor.
Deputaþii subliniazã contribuþia semnificativã pe care ar avea-o astfel de surse de energie la asigurarea independenþei Europei faþã de importurile de energie ºi la protecþia faþã de schimbãrile climatice.
Sunt necesare, însã, eforturi considerabile pentru utilizarea unor astfel de surse de energie, fapt pentru care Parlamentul cere Executivului un plan detaliat de acþiune.
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]
avatar
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 42
Puncte : 30728
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum