Acupunctura si homeopatie
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
»  Hernie discale apres la chirurgie
Mar Fév 28, 2017 9:27 am par Dr.Ioan

» Point d'acupuncture pour apprendre les mathématiques.
Jeu Jan 05, 2017 8:58 am par Dr.Ioan

» L'herpes oculaire
Jeu Jan 05, 2017 8:57 am par Dr.Ioan

» Bon anniversaire.
Sam Déc 31, 2016 8:11 pm par Rives Hara

» Le traitement du cancer avec le vaccin
Lun Déc 26, 2016 6:46 pm par Dr.Ioan

» L'acupuncture peut augmente l'immunité?
Lun Déc 26, 2016 6:45 pm par Dr.Ioan

» Blocaj emotional
Jeu Sep 08, 2016 3:51 pm par Patrascu T Dumitru

» Esofagita de reflux
Mer Aoû 24, 2016 4:55 pm par Dr.Ioan

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 



Painea contine toxice pentru organism

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

29032011

Message 

Painea contine toxice pentru organism




Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare precizeaza

Oxidantii folositi in prelucrarea painii pentru modificarea elasticitatii glutenului. : bromatul de potasiu - E 924 – ce da simptome de greata, varsaturi, diaree, dureri abdominale
"Cisteina, glutationul si sulfatul de sodiu sunt reducatori folositi pentru scaderea elasticitatii glutenului. Sulfatul de sodiu - E 514 - afecteaza vezica biliara, lactatul de calciu - E 327 - prezinta printre efecte adverse stari de hipercalcemie si insuficienta renala, acidul fumaric - E 297, acidul acetic –
E 260 si cancerigenul acid citric E 330.
avatar
Marta

Numarul mesajelor : 498
Puncte : 26877
Data de inscriere : 14/01/2010

http://www.freewebs.com/starchoicesrl/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum