Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Informatii programari la sediul Institutului
Sam Oct 14, 2017 10:47 am par Teodorescu Cornel

» Narcissisme traitement homéopathique
Jeu Sep 21, 2017 7:55 am par Dr.Ioan

» L'action d'acupuncture
Jeu Sep 21, 2017 7:54 am par Dr.Ioan

»  Hernie discale apres la chirurgie
Jeu Sep 21, 2017 7:51 am par Dr.Ioan

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Mer Sep 13, 2017 8:03 pm par Perseu

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 



Painea contine toxice pentru organism

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

29032011

Message 

Painea contine toxice pentru organism




Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare precizeaza

Oxidantii folositi in prelucrarea painii pentru modificarea elasticitatii glutenului. : bromatul de potasiu - E 924 – ce da simptome de greata, varsaturi, diaree, dureri abdominale
"Cisteina, glutationul si sulfatul de sodiu sunt reducatori folositi pentru scaderea elasticitatii glutenului. Sulfatul de sodiu - E 514 - afecteaza vezica biliara, lactatul de calciu - E 327 - prezinta printre efecte adverse stari de hipercalcemie si insuficienta renala, acidul fumaric - E 297, acidul acetic –
E 260 si cancerigenul acid citric E 330.
avatar
Marta

Numarul mesajelor : 498
Puncte : 28957
Data de inscriere : 14/01/2010

http://www.freewebs.com/starchoicesrl/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum