Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
Share
-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]

Anxietatea....

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

04122011

scrie corect Anxietatea....

Eu mi-am pierdut increderea ca o sa fiu vreodata bine....Fac de 4 luni tratament homeopat pentru anxietate si atacuri de panica plus terapie(de un an).Situatia e din ce in ce mai rea....Nu-mi vine sa mai ies afara din casa.Am luat natrium muriaticum apoi ignatia si gelsemium...Nu stiu ce sa mai fac.Nu-mi vine sa cred ce turnura a luat viata mea si mai ales nu-mi vine sa cred ca nu gasesc un leac pt asta....

luna

Numarul mesajelor: 18
Puncte: 3050
Data de inscriere: 19/07/2011

Sus In jos

Impartaseste acest articol pe: Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Anxietatea.... :: Comentarii

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 2:49 pm Scris de Korsakov

luna a scris:Eu mi-am pierdut increderea ca o sa fiu vreodata bine....Fac de 4 luni tratament homeopat pentru anxietate si atacuri de panica plus terapie(de un an).Situatia e din ce in ce mai rea....Nu-mi vine sa mai ies afara din casa.Am luat natrium muriaticum apoi ignatia si gelsemium...Nu stiu ce sa mai fac.Nu-mi vine sa cred ce turnura a luat viata mea si mai ales nu-mi vine sa cred ca nu gasesc un leac pt asta....

Luna ai scris putine simptome .
Probabil ai uitat sa scrii ca ai pielea uscata, constipatie, intoleranta la rosii, frica de sange .
Gresesc ?

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 2:49 pm Scris de Korsakov

A era sa uit si o conjunctivita cronica .

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 9:18 pm Scris de luna

Pare ca nu am ales un loc potrivit unde sa-mi expun problemele....

Ultima editare efectuata de catre luna in Lun Dec 05, 2011 8:09 am, editata de 1 ori

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 9:52 pm Scris de dr Mestes Istvan

Eu as recomanda Silica dar poti incerca inainte remediul Luna CH 200 sau Mille o singura doza .
Nu glumesc, exista remediul Luna, are simptome mentale apropiate de Argentum nitricum .

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 9:56 pm Scris de Korsakov

dr Mestes Istvan a scris:Eu as recomanda Silica dar poti incerca inainte remediul Luna CH 200 sau Mille o singura doza .
Nu glumesc, exista remediul Luna, are simptome mentale apropiate de Argentum nitricum .

Hopaaa ...
Nu gandesti rau deloc - meserie .
Medicamentul Luna in dilutie de Mille ar fi cel mai potrivit .

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 9:57 pm Scris de dr Mestes Istvan

Multam fain .
Ai fost la vot ?

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 9:58 pm Scris de Korsakov

dr Mestes Istvan a scris:Multam fain .
Ai fost la vot ?

Normal .

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 04, 2011 11:20 pm Scris de Rely

dr Mestes Istvan a scris:Eu as recomanda Silica dar poti incerca inainte remediul Luna CH 200 sau Mille o singura doza .

Cum adica luna, este din luna preparat ?

Sus In jos

Mesaj la data de Lun Dec 05, 2011 6:33 am Scris de Marta

Rely a scris:

Cum adica luna, este din luna preparat ?

La mintea ta !

Sus In jos

Mesaj la data de Dum Dec 11, 2011 10:00 pm Scris de Rely

Pe forumul asta nu poti discuta inteligent din cauza unora ca tine .
Chestie de educatie .

Sus In jos

Mesaj la data de Lun Dec 12, 2011 8:10 pm Scris de Korsakov

Rely a scris:Pe forumul asta nu poti discuta inteligent din cauza unora ca tine .
Chestie de educatie .

Ai mai luat Ignatia ?

Sus In jos

Mesaj la data de Lun Dec 12, 2011 9:05 pm Scris de Rely

Mai trebuie sa iau Ignatia ?

Sus In jos

Mesaj la data de Mar Dec 13, 2011 8:38 am Scris de Marta

Rely a scris:Pe forumul asta nu poti discuta inteligent din cauza unora ca tine .
Chestie de educatie .

Nu iti mai obosi neuronul degeaba ca nu esti inteligenta, esti frumoasa, ti-e de ajuns sa iti castigi painea cinstit .

Sus In jos

Mesaj la data de Mar Dec 13, 2011 12:31 pm Scris de luna

Oameni buni, care este problema voastra? Este neplacut pentru cineva care intra pentru a cauta o informatie sa asiste la razboaiele astea personale Sad((( Om fi in spatele calulatorului dar imi place sa cred ca asta nu ne-a dezumanizat de tot...
Imi cer scuze ca am intervenit si imi pare rau ca am deschis acest subiect care pare ca a mai dat inca o ocazie de discutie intr-un mod nu tocmai placut.O zi frumoasa va dorsc tuturor.

Sus In jos

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum