Ultimele subiecte
Anxietatea....
Acupunctura si homeopatie :: Homeopatie :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii :: Depresie, anxietate, schizofrenie :: BOLI ENDOCRINE : hipertiroidie, hipotiroidie, Hoshimoto
Pagina 4 din 5 • Impartiti •
Pagina 4 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
04122011
Anxietatea....
Eu mi-am pierdut increderea ca o sa fiu vreodata bine....Fac de 4 luni tratament homeopat pentru anxietate si atacuri de panica plus terapie(de un an).Situatia e din ce in ce mai rea....Nu-mi vine sa mai ies afara din casa.Am luat natrium muriaticum apoi ignatia si gelsemium...Nu stiu ce sa mai fac.Nu-mi vine sa cred ce turnura a luat viata mea si mai ales nu-mi vine sa cred ca nu gasesc un leac pt asta....
luna- Numarul mesajelor: 18
Data de inscriere: 19/07/2011
Anxietatea.... :: Comentarii
Rely a scris:Luna ia Ignatia si te faci ca noua .
Daca ar fi asa simplu ce bine ar fi....am luat Ignatia.....sunt tot eu cea veche.
Luna un coleg ne spunea sa vedem cauza bolii in alta parte .
Sunt investigatii medicale care iti pot arata cauza anxietatii tale cum ar fi explorarile tiroidiene si nu numai .
Ma deranjeaza ca pacientii isi dau cu parerea .
E ridicol .
Sunt investigatii medicale care iti pot arata cauza anxietatii tale cum ar fi explorarile tiroidiene si nu numai .
Ma deranjeaza ca pacientii isi dau cu parerea .
E ridicol .

luna a scris:Eu mi-am incheiat socotelile cu homeopatia.Dupa 5 luni de diverse remedii nu am obtinut nici cea mai mica ameliorare.Deci, este prima oara cand incerc tratament homeopat si probabil ultima.Sanatate multa va doresc tuturor.
Asa ai facut sau vei face si cu medicina alopata ? Cu siguranta ca ai primit si acolo sau vei primii tratamente fara nici un fel de efect, sau, mai rau, doar cu efecte negative. Vindecarea cu homeopatele depinde de remediul potrivit, deci de homeopat dar si de claritatea simptomelor pacientului. Homeopatia nu are nici o vina.
Korsakov a scris:Luna la om boala nu este in prezent, ea este in trecut .
Ce exprimare profunda !
Sunteti cel mai intelept medic .

Daca ar fi boala in trecut pacientul ar fi vindecat. Poate cauza sa fie in trecut... dar boala ?
Cauza in trecutul pacientului a produs o boala, simptome care suprimate au trecut in alt stadiu mai grav de cronicizare .
( Meditatiile costa ) .
( Meditatiile costa ) .
simbad a scris:Ah, pai vorbeste romaneste daca vrei sa fi inteles...una e cauza si alta e boala.
Repet, meditatiile costa .
simbad a scris:Ah, pai vorbeste romaneste daca vrei sa fi inteles...una e cauza si alta e boala.
Exista o legatura intre cauza si boala .
Marta a scris:simbad a scris:Ah, pai vorbeste romaneste daca vrei sa fi inteles...una e cauza si alta e boala.
Exista o legatura intre cauza si boala .
Marta sunt mai multe cauze la o boala ( ai luat-o si tu pe urmele lui simbadica ? )

Korsakov a scris:Cauza in trecutul pacientului a produs o boala, simptome care suprimate au trecut in alt stadiu mai grav de cronicizare .
( Meditatiile costa ) .
Interesant . Ne puteti detaila cum se cronicizeaza bolile ?

simbad a scris:Asta stie si un copil ! :-) Bolile acute netratate corect si deci nevindecate.
Am intrebat pe cineva care stie, nu pe tine care te bagi ca musca in rahat .
Vartlan te rog daca nu vrei sa te esclud, fii cuviincios .
1. Nu exista boli acute, exista predispozitia de acutizare a unor traume ( fizice, morale ) .
Viata noastra este un fragment de realitate, al scopului existentei noastre terestre .
Cronicizarea este urmarea indaratniciei, a lipsei de intelgere a scopului pentru care parcurgem existenta efemera terestra .
Ceea ce zicem noi boala cronica nu este decta o etapa de acumulare a unor transformari somatice ( corpul ). Cauzele bolilor sunt in sentimentele noastre profunde . Discutia e lunga, nu am timp acum .
Cate ceva gasesti aici :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
1. Nu exista boli acute, exista predispozitia de acutizare a unor traume ( fizice, morale ) .
Viata noastra este un fragment de realitate, al scopului existentei noastre terestre .
Cronicizarea este urmarea indaratniciei, a lipsei de intelgere a scopului pentru care parcurgem existenta efemera terestra .
Ceea ce zicem noi boala cronica nu este decta o etapa de acumulare a unor transformari somatice ( corpul ). Cauzele bolilor sunt in sentimentele noastre profunde . Discutia e lunga, nu am timp acum .
Cate ceva gasesti aici :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pagina 4 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

![Validate my RSS feed [Valid RSS]](http://feed1.w3.org/images/valid-rss-rogers.png)
» Hipertensiunea se poate trata homeopat ?
» Dispozitivul care depisteaza cancerul, inventia unei romance
» Se poate anula efectul armelor parapsihologice ?
» Remedii pentru persoane indoliate
» Mi se ia pielea de pe nas
» Kang Gu formula de plante chinezesti utila in tratamentul spondilozei cervicale
» Acupunctura trateaza sau doar amelioreaza ?