Acupuncture et homéopathie
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Thyroïdite - traitement homéopathique
Lun Aoû 21, 2017 4:01 pm par Perseu

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Narcissisme traitement homéopathique
Ven Aoû 04, 2017 12:01 am par Jescard Michael

» L'action d'acupuncture
Sam Juil 29, 2017 5:11 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan Dumitrescu

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

» Trousse d'urgence homéopathique
Mer Juil 05, 2017 9:54 pm par Dr.Ioan Dumitrescu

»  Hernie discale apres la chirurgie
Lun Juil 03, 2017 10:54 am par Dr.Ioan Dumitrescu

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 



Baietel de 1 an si 10 luni cu constipatie de 2 saptamani

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

29062012

Message 

Baietel de 1 an si 10 luni cu constipatie de 2 saptamani




Buna ziua,

Baietelul meu are un an si 10 luni, a avut intotdeauna o digestie foarte buna, nu l-a durut niciodata burtica, nu a avut tulburari gastrointestinale, nu a avut colici. Nu a luat niciodata antibiotice, e sanatos in general, doarme bine, este un copil calm, linistit, foarte putin timid, prudent.

Este cam "transpiracios" de fel, transpira peste tot, foarte repede cand i se face cald, motiv pentru care are si bubite mici rosii pe brate care apar de la caldura.

De 2 saptamani insa a incpeut sa aiba un singur scaun redus cantitativ negru si tare. Mananca exact ce manca si pana acum: evident lapte, mancare gatita variata, ichide multe, fructe, sucuri de fructe is legume proaspete, iaurt, miere. Mananca carne si oua de tara, peste, ficat.
I-am facut examen coproparazitologic, este negativ. Restul anaIizelor valori normale in afara de eritina mica (11.4 ng/ml fata de valorile de referinta 30-350) desi sideremia este intre limitele normale (94.2 ug/ml, referinta: 45-182)

Am incercat sa-l reglez cu ceai de musetel, miere, iaurt mai mult. Am continuat cu Debridat si Lactuloza, nu s-a schimbat absolut nimic. Tot o singura data pe zi, tot tare si negricios face. In plus se screme si zice ca il doare putin desi inainte nici macar nu-mi dadeam seama cand face la olita, nu se vedea nimic pe fata lui.

Ma poate ajuta cineva cu un tratament homeopat?
Va multumesc in avans pentru amabilitate.
avatar
curly2012

Numarul mesajelor : 3
Puncte : 18825
Data de inscriere : 29/06/2012

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : Excite BookmarksDiggRedditDel.icio.usGoogleLiveSlashdotNetscapeTechnoratiStumbleUponNewsvineFurlYahooSmarking

Baietel de 1 an si 10 luni cu constipatie de 2 saptamani :: Commentaires

avatar

Message le Ven Juin 29, 2012 3:06 pm par dr Estebanus Marcel

Scaun negru, eritrina scazuta ?
Copilul este neinvestigat ( paraziti, polipi ??? )

Se face endoscopie stomac daca se mentine scaun negru ( melena ), dozare imunoglobuline paraziti .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Juin 29, 2012 3:20 pm par curly2012

dr Estebanus Marcel a écrit:Scaun negru, eritrina scazuta ?
Copilul este neinvestigat ( paraziti, polipi ??? )

Se face endoscopie stomac daca se mentine scaun negru ( melena ), dozare imunoglobuline paraziti .

Multumesc frumos pentru raspuns. Examen coproparazitologic negativ. Am vrut sa scriu feritina serica (se tasteaza mai greu pe acest forum,scuze) scazuta.

Polipi nu am testat (dr nu mi-a recomandat) dar nu este bolnavicios de felul sau, extrem de rar i-a curs nasul sau febra usoara care a trecut rapid...In afara de o enterocolita de natura virala (pe care ne-a dat-o si noua la 1 an) si rujeola de la 9 luni cu o forma foarte usoara, nu a fost bolnav de ceva mai grav niciodata.

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Juin 29, 2012 3:25 pm par curly2012

Biochimie
TGO*
- Met. Henry (ser, DxC 800) 36 UI/L 5.00 - 41.00
TGP*
- Met. Henry (ser, DxC 800) 16 UI/L 10.00 - 63.00
Creatinina serica*
- Met. Jaffe (ser, DxC 800) 0.28 mg/dl 0.61 - 1.24
Fosfataza alcalina*
- Met. AACC (ser, DxC 800) 192 U/l 115.00 - 460.00
Glicemie*
- Met. HK (ser, DxC 800) 112 mg/dl 79.00 - 115.00
Uree serica*
- Met. enzimatica (ser, DxC 800) 28.4 mg/dl 17.40 - 55.80
Examen complet de urina* (urina, Aution Eleven)
lipsa
Electroforeza proteinelor serice*(ser, MiniCap)
- Albumina 63.2 % 54.20 - 67.80
- Alfa 1 3.7 % 2.90 - 6.90
- Alfa 2 13.1 % 11.40 - 18.60
- Beta 1 5.8 % 4.70 - 7.20
- Beta 2 3.8 % 3.20 - 6.50
- Gamma 10.4 % 5.40 - 14.20
Calciu ionic*
Met. derivata (ser, DxC 800) 4.67 mg/dl 3.00 - 5.00
Sideremie*
- Met. Guanidine/ Fero Zine (ser, DxC 800) 94.2 ug/ml 45.00 - 182.00
Magneziu seric*
- Met. calmagit (ser, DxC 800) 2.2 mg/dl 1.80 - 2.60
Feritina
- Met. ELFA (ser, Vidas) 11.4 ng/ml 30.00 - 350.00
Hematologie
Hemoleucograma completa* (singe, met. automata, Pentra 80)
- RBC - Eritrocite 4.63 10^6/mmc 3.80 - 5.30
- HGB - Hemoglobina 12.6 g/dl 10.70 - 14.00
- HCT - Hematocrit 37.36 % 32.00 - 45.00
- MCV - Volum eritrocitar mediu 80.65 u^3 80.00 - 94.00
- MCH - Hemoglobina eritrocitara medie 27.19 pg 22.00 - 32.00
- MCHC - Concentratia Hgb eritrocitara medie 33.72 % 32.00 - 36.00
- RDW - Indice de distributie eritrocitara 13.89 % 10.00 - 20.00
- PLT - Trombocite 254 10^3/mmc 180.00 - 400.00
- MPV - Volum trombocitar mediu 7.63 u^3 6.00 - 11.00
- WBC - Leucocite 9.96 10^3/mmc 6.00 - 14.00
- NEU - Neutrofile 22.8 % 13.00 - 33.00
- LYM - Limfocite 63.7 % 46.00 - 76.00
- MON - Monocite 9.4 % 2.00 - 10.00
- EOS - Eozinofile 3 % 00.00 - 5.00
- BAS - Bazofile 1.1 % 00.00 - 2.00
VSH* (singe, Vesmatic 30)
- Metoda automata 10 mm/h 1 - 15
Parazitologie
Ex. coproparazitologic (materii fecale, Microscop)
- Met. manuala
Absente elemente parazitare.
Seroimunologie
ASLO*
- Met. turbidimetrica (ser, DxC 800) 0.1 IU/mL 00.00 - 145.00
Proteina C reactiva*
- Met. turbidimetrica (ser, DxC 800) 0.5 mg/dl 00.00 - 1.00

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Juin 29, 2012 4:08 pm par dr Estebanus Marcel

Faceti dozare imunoglobuline paraziti .

Pana faceti asta ii dati Ferrum metallicum CH 7 odata pe zi 3 zile, posibil dismetabolism fier in organism .

Discutam dupa aia .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum