Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Sep 19, 2018 6:46 am par Dr John

» Pour la programmation
Mer Sep 19, 2018 6:44 am par Dr John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Lun Sep 03, 2018 6:55 pm par Van Derlegen

»  Hernie discale apres la chirurgie
Sam Juil 21, 2018 6:08 pm par Dr John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par Dr John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par Dr John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par Dr John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par Dr John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Flurorul in exces afecteaza creierul

Aller en bas

28122012

Message 

Flurorul in exces afecteaza creierul
Publicul este astăzi prea puțin conștient de efectele nocive ale ingerării de fluoruri, atât prin utilizarea pastelor de dinți care conțin fluor, cât și din apa potabilă. Există un număr foarte mare de studii care au demonstrat că fluorurarea nu are niciun efect în combatarea cariilor dentare, în schimb există dovezi că fluorul din pasta de dinți și din apă reprezintă un real pericol pentru sănătate.
Fluorizarea este contestata vehement de mii de medici și oameni de știință, iar cercetările au arătat că ea conduce la creșterea mortalității infantile, provoacă malformații congenitale, distruge oasele și sistemul nervos, scade coeficientul de inteligență și induce stări de obediență.
O serie de studii demonstrează că în trupul uman prima țintă atacată în care fluorurile se acumulează este glanda pineală (epifiza), fapt care conduce la calcifiere și blocarea funcțiilor acesteia. Glanda pineală este localizată exact în centrul geometric al creierului. Ea este de mărimea unui bob de mazăre și este amplasată într-o cavitate mică, în spatele și deasupra glandei pituitare, chiar în spatele ochilor, fiind legată de al treilea ventricul al creierului. Adevărata funcție a acestei glande misterioase a fost îndelung contemplată de către filosofi și adepți spirituali. Vechii greci credeau că glanda pineală reprezenta legătura noastră cu „Realitatea Gândului”.

„Locul sufletului”.
Glanda pineală prezintă multe caracteristici ale ochiului exterior. Această glandă conține o hartă completă a câmpului vizual al ochiului. Este activată de lumină și controlează variațiile bioritmului natural al organismului. Glanda pineală funcționează într-o armonie directă cu hipotalamusul – ce coordonează reacțiile legate de sete, foame, sexualitate, ceasul biologic, precum și procesul de îmbătrânire. Glanda pineală secretă melatonina în stare de relaxare și, de asemenea, răspunde la energia câmpului electromagnetic. În zona unei anumite frecvențe a undelor cerebrale, cum ar fi undele Theta, simțul graniței ego-ului deseori dispare. Conștiința noastră este, în acel moment, mai puțin preocupată de existența fizică. Efectele negative în plan psiho-mental și chiar spiritual ale prezenței unor cantități de fluor excesive în corpul uman sunt considerabile și nu pot fi neglijate. Tradiția yoghină afirmă că funcțiile glandei pineale sunt corelate cu centrul de forță suprem al ființei umane, Sahasrara. Fluorul afectează grav funcționarea acestui centru de forță, privând-o pe ființa umană de anumite trăiri spirituale esențiale. Fluorurarea poate avea deci ca efecte chiar modificarea concepțiilor morale și de viată. În acest context putem spune că nu este deloc întâmplătoare proliferarea ateismului într-o lume în care miliarde de oameni de pe planetă sunt păcăliți să se spele pe dinți cu o neurotoxină sub pretextul că "salvează lumea de carii".
S-ar putea să nu vă pară surprinzător faptul că regimurile lui Hitler și Stalin au practicat conceptul de control al minții prin intermediul substanțelor chimice. Însă s-ar putea să vă mire cum a ajuns astăzi fluorura să fie folosită ca instrument de supunere și îndobitocire a populatiei la nivel global: conceptul a fost preluat de armata americană care a continuat cercetările naziste în căutarea unor tehnici ce produc incapacitatea inamicului sau a unei intregi națiuni
La sfârșitul celui de-al II-lea Război Mondial, guvernul SUA l-a trimis pe Charles Eliot Perkins, un cercetător din domeniul chimiei, biochimiei, fiziologiei și patologiei, să coordoneze vastele uzine chimice IG Farben din Germania. Acesta a aflat de la chimiștii germani despre programul de tratare a apei potabile cu fluorură de sodiu desfăsurat în timpul războiului de conducerea germană, cu scopul de a controla populația dintr-o anumită zonă. Metoda fusese testată anterior în Germania și Rusia pe câmpul de luptă pentru a-i face "proști și docili" pe prizonierii de război. IG Farben dezvoltase un proiect de fluorurare a apei în țările ocupate deoarece se descoperise că aceasta produce atrofierea glandei pineale, pentru cel afectat devenind dificilă apărarea libertății, el comportându-se foarte docil în fața autorităților. Așa cum se arată în "raportul Rockefeller", o directivă prezindențiala din anii '70 privind activitatea CIA, “programul medicamentelor a fost parte dintr-un mult mai larg program de cercetare al CIA privind controlul comportamentului uman”. Fluorura rămâne și astăzi una dintre cele mai puternice substante anti-psihotice cunoscute și reprezintă circa 25% din majoritatea tranchilizantelor. Recent o știre apărută pe site-ul Infowars afirma: Un studiu științific demonstrează că fluorura distruge creierul

Un studiu efectuat de oamenii de stiinta din India demonstrează ca ingerarea fluorurii de sodiu produce leziuni neurologice și ale creierului.
Studiul a fost publicat de către K. Pratap Reddy de la Colegiul Universității de Științe de la Universitatea Osmania din Hyderabad, India.

Studiul a fost efectuat pe șobolani, pe o perioadă de 60 de zile. Fluorul a produs schimbări neurodegenerative, observându-se modificări morfologice în neocortex, hipocampus și cerebel, precum și în măduva spinării și nervul sciatic.

Anterior, în anul 1995 dr. Phyllis Mullenix și colegii săi stabiliseră că studiile realizate administrând fluorură unor șobolani "pot fi relevante în cazul oamenilor pentru potențiale disfuncții motorii, deficit al IQ-ului (coeficientului de inteligență) și dizabilități de învățare."

K. Pratap Reddy scrie în "the Journal of Medical and Allied Sciences: "Un nivel ridicat de consum de fluor (1-12 ppm), afectează sistemul nervos central în mod direct, fără a provoca mai întâi diformități fizice, ca urmare a fluorozei scheletului". Deteriorarea hipocampusului conduce adeseori la hiperactivitate (ADHD) și deficiențe cognitive.

Numeroase studii efectuate în ultimii ani în China, India, Iran și Mexic au stabilit că expunerea la fluor este asociată cu un deficit de IQ(coeficient de inteligență) la copii.

Corelația între expunerea la fluor și IQ-ul diminuat a fost subliniată la începutul acestui an, după publicarea rezultatelor unui studiu realizat în China.
Paul Fassa scria în aprilie pentru Natural News: "Un studiu chinez recent a concluzionat că mici cantități de fluorură de sodiu ingerate în apa de băut (sau prin spălatul pe dinți) diminueaza IQ-ul, în special în rândul copiilor. Acesta este al douăzeci și patrulea studiu internațional ce are aceeași concluzie. Fluorura de sodiu este legată, de asemenea, de scăderea fertilității și a numărului de spermatozoizi."

În plus față de studiul chinez și celelate 23 de studii ale IQ-ului, există peste 100 de alte studii pe animale care conexează fluorura cu leziuni ale creierului, susține site-ul "Fluoride Action Network". Studiul indian este cel mai recent dintre acestea.

Dr. Tara Blank, responsabilul pe teme de Stiință și Sănantate al "Fluoride Action Network" afirmă că studiul realizat de chinezi "ar trebui să fie cel care să ducă în sfârșit la interzicerea fluorizării apei și a pastei de dinți. Milioane de copii americani sunt expuși zi de zi în mod inutil la această neurotoxină. Ce om cu mintea întreagă ar risca scăderea inteligenței copilului lui sub pretextul slab dovedit al reducerii unei procent nesemnificativ al cariilor dentare."

Studiul indian disponibil aici în format PDF poate fi un ajutor inestimabil pentru activiștii care luptă pentru eliminarea distrugătoarei neurotoxine - fluorura de sodiu - din apa potabilă, produsele de igienă orală și din alte produse cosmetice sau alimentare.
Pericolul docilizării și al distrugerii cerebrale nu este însă cel mai grav efect al fluorurilor asupra corpului uman. Odată cu apariția unor studii independente in anii '80, multiple sesizări și proteste au fost adresate FDA (Food & Drug Administration) referitoare la pericolele reprezentate de fluorizare, însă acestea au rămas fără răspuns. Totuși, după apariția unui studiu care demonstra pericolul fluorului din pasta de dinți pentru copii mai mici de 6 ani, în loc să-l interzică, FDA a impus de la data de 7 aprilie 1997 ca toate pastele de dinți cu fluorură vândute în Statele Unite să poarte pe ambalaj o atenționare în caz de otrăvire:
"AVERTISMENT: A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub vârsta de 6 ani. Dacă înghițiți accidental, apelați la un ajutor profesionist sau contactați imediat un centru de control al otrăvurilor."

De ce este nevoie de un astfel de avertisment?
De ce nu este interzis complet fluorul din pastele de dinți?

Există o informație pe care majoritatea populației nu o cunoaște și care sună înfricoșător. Ea aparține doctorului John Yiamouyiannis: „Nu adăugăm în mod deliberat arsenic și nici plumb în apă. Dar adăugăm fluor. De fapt fluorul este mai toxic decât plumbul, iar arsenicul este doar puțin mai
otrăvitor decât fluorul.Și mai puțin cunoscut este faptul ca fiecare tub de pasta de dinti cu fluor - chiar și cea comercializată pentru copii - conține suficient fluor pentru a ucide un copil. Cele mai multe paste de dinți "Colgate pentru Copii", având arome apetisante, conțin 143 miligrame (mg) de fluor în fiecare tub. Această doză de fluor este mai mult decât dublul dozei letale (60 mg) pentru un copil de 2 ani cu greutate medie. De asemenea, este mai mare decât doza capabilă să ucidă copiii cu greutate medie având vârsta de până la 9 ani. Vârstă
copil

Greutate
medie

Doza letală
de fluorură
*

Procentul de pastă
de dinți "Colgate
pentru copii" letală
în cazul ingerării **
2 ani

~12 kg

60 mg

~42% din tub
3 ani

~15 kg

75 mg

~53% din tub
4 ani

~16 kg

80 mg

~56% din tub
5 ani

~ 18 kg

90 mg

~63% din tub
6 ani

~20 kg

100 mg

~70% din tub
7 ani

~22 kg

110 mg

~77% din tub
8 ani

~25 kg

125 mg

~87% din tub
9 ani

~28 kg

140 mg

~98% din tub

Doza ucigătoare = 5 mg de fluorură per kg. Aceasta este doza minimă care produce semne și simptome vizibile, inclusiv moartea, și care necesită intervenție medicală specializată imediată. Aceasta nu înseamnă că doze mai mici de 5.0 mg de fluor/kg ar trebui privite ca fiind inofensive. (Sursă: Journal of Dental Research1987; 66:1056-1060.)

Concentrația de fluorură în pastele de dinți "Colgate pentru copii" este de 1,100 ppm (parts per milion). La un tub de 130 de grame aceasta echivalează cu 143 milligrame de fluorură.

Ambalaje fluorură de sodiu

Ambalaj fluorură de sodiu

Într-o analiză a rapoartelor existente la "Poison Control Center" între anii 1989 și 1994 s-au găsit 12571 de cazuri de persoane care au ingerat pastă de dinți în exces. Dintre acestea 2 persoane - probabil copii - au suferit "efecte medicale importante", definite ca "semne sau simptome care pun în pericol viața sau duc la invaliditate sau desfigurare" (Sursa: Shulman JD, Wells LM. (1997).
Acute fluoride toxicity from ingesting home-use dental products in children, birth to 6 years of age.
Journal of Public Health Dentistry 57: 150-8.).

Reclamă la o pastă de dinți care face apel la o aluzie cu substrat sexual
dar nu avertizează asupra pericolelor înghițirii produsului.

Alte dovezi ale "efectelor secundare" ale fluorului și a faptului că se poate muri după ingerarea lui aveți aici și aici.
****************

Desigur mulți vă veți întreba ce putem face, ce alternative avem la pastele de dinți cu fluor care efectiv au monopolizat toată piața?
Oare cum se spălau pe dinți bunicii noștri?
Oare există și alternative moderne, naturale?
Dacă preferați modalitațile tradiționale puteți apela la înlocuirea pastei de dinți cu bicarbonatul.
Pe lângă avantajul că este nenociv și poate fi înghițit fără probleme (ba chiar este recomandat într-o mulțime de afecțiuni gastrice, chiar și contra cancerului), acesta curăță foarte bine dinții și ajută la albirea lor. Este disponibil în aproape orice farmacie și magazin alimentar.
Altă soluție clasică, care poate fi înghițită fără probleme, este sarea brută, naturală sau sarea marină. Evitați sarea nocivă, iodată, cu antiaglomeranți (ferocianuri) sau conținând alți aditivi, adică cea care se găsește în magazinele alimentare.
Sarea fără iod și fără aditivi se poate achiziționa doar din magazinele de tip "Plafar". Atenție, chiar dacă este cea mai ieftină evitați sarea care se vinde ca "neiodată" în pungi de 0,5 kg de la "Slănic Prahova" pentru că este foarte murdară și după miros pare a avea aditivi. Altă soluție tradițională este cenușa (preferabil din lemn de viță de vie) cernută și amestecată cu apă. Detalii găsiți pe net sau la bunici. Mai greu accesibilă, mai ales orășenilor. Pentru cei care sunt comozi sau dependenți de tubul cu pastă de dinți, există și variante fără fluor. Mare atenție însă la lista de ingrediente pentru că unele dintre aceste paste care nu conțin fluor, pot conține alte substanțe otrăvitoare extrem de periculoase precum: triclosan, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) , SLES (Sodium Laureth Sulfate), parabeni, parfum, conservanți și coloranți sintetici, PEG (Polyethylene glycol), derivați petrochimici, etc. Consultați Enciclopedia aditivilor pentru mai multe detalii. Cele mai bune soluții "moderne" de pastă de dinți sunt cele naturale sau organice cu sare, bicarbonat, plante, aloe sau alte componente naturale. Pe piață există multe magazine și site-uri care vând astfel de produse de igienă orală dar nu le-am testat pe toate. Produsele naturale pe care le-am testat și pe care le recomandăm, atît din punct de vedere al prețului cât și al calității, sunt produsele Gennadent de la Vivanatura.
Ele conțin ingrediente naturale în proporție de 95-100% : argilă , propolis, uleiuri volatile, extracte speciale din numeroase plante. Produsele Gennadent se găsesc în magazinele de tip Plafar sau pot fi comandate online.
Surse și articole pe aceeași tema: Fluoride Action NetworkStudy Proves Fluoride Brain DamageGlanda pineală, al treilea ochi?Get Fresh with Crest!Colgate ChimpCercetari - Fluorura se acumuleaza in glanda pinealaFluorura - un instrument de supunere si indobitocire a populatiei?Fluorizarea contestata vehement de sute de specialistiFluorul din pasta de dinți și din apă, un pericol pentru sănătate2500 de medici și oameni de știință protestează împotriva fluorurării O companie care vinde apă cu fluoruri pentru bebeluși, criticată de oamenii de științăFluorizarea apei potabile, otrăvirea globală (1) Fluorizarea apei potabile, otrăvirea globală (2)
avatar
Dr John
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2135
Puncte : 38601
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Flurorul in exces afecteaza creierul :: Commentaires

avatar

Message le Ven Déc 28, 2012 1:04 pm par Feodora

Florurare pentru controlul populatiei ! Nu stiam asta .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Déc 28, 2012 2:06 pm par Patrascu T Dumitru

Sarea iodata nu e la fel ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Déc 28, 2012 10:33 pm par Memphis

Patrascu T Dumitru a écrit:Sarea iodata nu e la fel ?

Sunt doua locuri diferite de acumulare, fluorul distruge esenta apei, iodul e pe focul lemnului .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum