Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par John

»  Hernie discale apres la chirurgie
Mer Avr 04, 2018 9:19 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Sfecla rosie un medicament miraculos

Page 2 sur 2 Précédent  1, 2

Aller en bas

29122009

Message 

Re: Sfecla rosie un medicament miraculos




Sunt multe aplicatii ale alimentelor . Prefer abordarea din prisma sindroamelor TCM .
Alimentatie adecvata sindromului ce il pprezinta pacientul .

John
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2132
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Sfecla rosie un medicament miraculos :: Commentaires

avatar

Message le Lun Nov 15, 2010 9:26 pm par cyp123

sunt in a 4-a zi in care consum sfecla rosie fiarta,2 radacini dimineata si alte 2 seara,iar din prima zi pana acum culoarea urinei e la fel cu cea a sfeclei
un sfat,ce analize ar trebui,unde este buba?
am inteles dintr-un mesaj anterior ca ficatul nu metabolizeaza sfecla.este normal?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Lun Nov 15, 2010 9:53 pm par Dr.Ionescu Sterian

Va faceti probele hepatice, fosfataza alcalina, fibrinogen, proteina C reactiva, hemoleucograma, morfologie eritrocitara, vsh si imunograma

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Lun Nov 15, 2010 10:19 pm par cyp123

multumesc

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mer Nov 17, 2010 10:53 pm par Korsakov

La Tanase ce expresie ar fi ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Fév 01, 2011 6:57 pm par cyp123

ok,revin cu analizele

ACID URIC SERIC...... 4,68 mg/100ml (3,7-7,2)
278,39 μmol/l (220 -428)
(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrie ABBOTT)
COLESTEROL TOTAL..... 159 mg/100ml
4,118 mmol/l 4,843
-Ideal : <200 mg/100 ml <5,18 mmol/l
-La limita: 200 -239 mg/100 ml 5,18 -6,19 mmol/l
-Crescut : >=240 mg/100 ml >=6,22 mmol/l
(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica ABBOTT)
LDL COLESTEROL DIRECT 90 mg/100ml
-Ideal : <100 mg/100ml
-La limita : 100 -129 mg/100ml
-Crescut la limita: 130 -159 mg/100ml
-Crescut : 160 -189 mg/100ml
-Foarte crescut : >=190 mg/100ml
(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica ABBOTT)
HEMOLEUCOGRAMA
Hematii........ 4 830 000 /mm3 (4,5-6,5 mil)
Hemoglobina..... 14,9 g/100ml (13 -17)
Hematocrit...... 42,2 % (42 -52)
MCV............. 87,4 fL (82 -92)
MCH............. 30,9 pg (27 -31)
MCHC............ 35,3 g/dL (32 -36)
RDW............. 15,4 % (11,6-14,Cool
Trombocite..... 272 000 /mm3 (150-450 mii)
Leucocite....... 4 020 /mm3 (4000-10000)
FORMULA LEUCOCITARA
Neutrofile..........48,10 % 1930 /mm3 (45 -70)
Limfocite...........43,30 % 1740 /mm3 (20 -40)
Monocite............ 6,08 % 244 /mm3 (3 -7)
Eozinofile.......... 1,27 % 51 /mm3 (1 -3)
Bazofile............ 1,24 % 50 /mm3 (0 -1)
(singe integral, Cell-Dyn 3700, impedanta si citometrie de flux)
TRIGLICERIDE......... 99 mg/100ml (35 -149)
1,13 mmol/l (0,40-1.69)
(ser, Architect Ci 8200 SR, Metoda fotometrie ABBOTT)
HDL COLESTEROL....... 48 mg/100ml
<40 mg/100ml: risc major pentru boli cardiovasculare
>=60 mg/100ml: ideal
(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica ABBOTT)
PROTEINE TOTALE...... 69,8 g/l (64 -83)
Electroforeza proteinelor serice

A/G................. 1,89 (1,00 -1,50)

Proteine totale..... 69,8 g/l (62 -83)

Albumine............ 65,4 % 45,6 g/l (55,8 -66,1)

Alpha 1-globuline... 2,4 % 1,7 g/l (2,9 -4,9)%

Alpha 2-globuline... 3,6 % 2,5 g/l (7,1 -11.Cool%

Beta 1-globuline.... 8,8 % 6,1 g/l (4,7 -7.2)%

Beta 2-globuline.... 5,3 % 3,7 g/l (3,2 -6.5)%

Gama-globuline...... 14,5 % 10,1 g/l (11.1-18,Cool%

(ser, Capillarys 2, Metoda electroforeza capilara Sebia)

STGO................ 34 U/l (5-34)

(ser, Architect Ci 8200, metoda fotometrie ABBOTT)

STGP................ 51 U/l (5-55)

(ser, Architect Ci 8200, metoda fotometrie ABBOTT)

FIBRINOGEN........... 3,03 g/l (1,8 -3,5)

(plasma citrat, Sysmex CA 1500, Dade-Behring)


FOSFATAZA ALCALINA... 63 U/l (40 -150)

(ser, Architect, Metoda fotometrie Abbott)

FOSFATAZA ACIDA..... 4,8 U/l (< 6)
Modificare de tehnica din 05.05.2009!

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrie Abbott)

COLINESTERAZA........ 9828 U/l (5100-11700)
SCHIMBARE DE TEHNICA DIN 03.10.2009 !!!

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica Abbott)

AMILAZEMIE........... 50 U/L (25 -125)

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrie ABBOTT)

LDH.................... 137 U/l (125 -243)
SCHIMBARE DE TEHNICA DIN 03.10.2009 !!!

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica Abbott)

CREATINFOSFOKINAZA(CK NAC).. 117 U/l (30 -200)
SCHIMBARE DE TEHNICA DIN 03.10.2009 !!!

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrica Abbott)

PROTEINA C REACTIVA.. 1 mg/l (< 5)

(ser,plasma EDTA, Architect ci 8200, Metoda turbidimetrie Abbott)

VSH................. 3 mmla1h (2-10)

IgA................ 0,970 g/l (0,7 -4)
Metoda schimbata la 14.10.2009!

IgG................ 7,090 g/l (7-16)

(ser, BN ProSpec, Metoda Imunonefelometrie Siemens)

IgM................ 0,711 g/l (0,4 -2,3)

(ser, BN ProSpec, Metoda Imunonefelometrie Siemens)

CALCIU TOTAL......... 9,66 mg/100ml (8,9 -10,0)
2,42 mmol/l (2,22-2,50)

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrie ABBOTT)

MAGNEZIU............. 2,21 mg/100ml (1,46 -2,7)
0,91 mmol/l (0,6 -1,1)

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrie Abbott)

SODIU................ 140 mEq/l (135 -148)

(ser, Architect ci 8200, Metoda ISE indirect)

POTASIU.............. 5,10 mEq/l (3,5 -5,3)

(ser, Architect ci 8200, Metoda ISE indirect)

SIDEREMIE............ 125 µg/100ml (25 -156)

(ser, Architect Ci 8200, metoda fotometrie ABBOTT)

UREE SERICA.......... 0,40 g/l (0,19-0,44)
0,007 mol/l (0,003 -0,007)

(ser, Architect Ci 8200 SR, reactiv ABBOTT)

CREATININA SERICA.... 0,92 mg/100ml (0,73 -1,2)
81,33 µmol/l (64,5 -106,1)

(ser, Architect ci 8200, Metoda fotometrie ABBOTT)


EXAMEN COPROPARAZITOLOGIC

Chiste lamblii................... negativ
Oua paraziti..................... negativ

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Fév 01, 2011 7:31 pm par John

Aveti analizele bune .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Fév 01, 2011 7:37 pm par cyp123

va multumesc

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Fév 01, 2011 7:56 pm par Stroe

Am baut si eu sfecla si am facut treaba mica rosie . Nu cred ca sunt bolnav .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Page 2 sur 2 Précédent  1, 2

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum