Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Memoria metalelor

Aller en bas

08102013

Message 

Memoria metalelor Empty Memoria metalelor
Un nou cristal metalic care îºi schimbã forma a fost descoperit recent de cercetãtorii de la Universitatea din Minnesota (SUA). Potrivit specialiºtilor, acesta este prototipul unei noi familii de „metale inteligente” care pot avea utilizãri variate, de la electronice la motoare de avion sau nave spaþiale.
Numit „martensitã”, cristalul are douã structuri atomice diferite ºi trece fãrã probleme de la unala cealaltã. κi poate schimba forma de zeci de mii de ori, atunci când este încãlzit sau rãcit, fãrã sã se degradeze, spre deosebire de materialele existente în prezent.
Metalele de tip martensitã folosite pânã acum sunt realizate dintr-un aliaj de nichel și titanºi au capacitatea remarcabilã de a îºi „aminti” forma pe care au avut-o iniþial. Chiar ºi dupã ce sunt îndoite ele revin la forma inițialã, motiv pentru care sunt numite metalele cu „memoria formei”. Astfel de materiale sunt utilizate în realizarea de rame de ochelari, dar ºi în chirurgie, intrând în alcãtuirea cadrelor care susþin oasele aflate în curs de vindecare, sau a stenturilor care þin deschise arterele inimii....
Sursa : http//ro.stiri.yahoo.com/

Apa are memorie, metalele au memorie, etc sunt argumente pentru memoria medicamentului homeopat
Memphis
Memphis

Numarul mesajelor : 181
Puncte : 28232
Data de inscriere : 24/08/2011

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum