Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
»  Hernie discale apres la chirurgie
Aujourd'hui à 5:44 pm par Jescard Michael

» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Autismul si vaccinarea .

Aller en bas

13032010

Message 

Autismul si vaccinarea .
Posted in autism, vaccinuri by saccsiv on martie 11, 2010

Citez din articolul Who’s Afraid Of The Truth About Autism?:
Părinții copiilor recuperati, și am cunoscut sute, toti împărtășesc aceeași experiență de îndoiala și de negare spunindu-ne cum ca copilul lor n-ar fi avut chiar autism sau că recuperarea a fost pur și simplu cursul naturii. Știm cu toții, ca suntem prea ocupati sa ajutam alti parinti ca sa ne pese cu adevarat.
StraNge cu usa unul din sutele de medici care s-au specializat în recuperarea autismului, și care iti spun povești cu zeci de copii din practica lor care acum nu mai au autism. Cereți-le să vorbească cu presa și ei vor fugii care incotro. Ei stiu de ce.
Majoritatea medicilor din comunitatea noastra impart aceeasi trăsătură comună: copilul lor a regresat în autism. Ei stabilizeaza intai copil și știu că trebuie să-și petreacă intreaga lor viața ca sa ajuta parintii sa faca la fel, sa accepte pierderea conditiei principale din domeniul lor.
Cui ii este frică de recuperarea autismului? Poate sunt diagnosticienii și pediatristii, care au facut o cariera din a spune parintilor ca autismul este o condiție fără speranță.
Când am mers prima data in public cu povestea fiului meu Evan, am planificat sa vorbesc despre cuvantul “R” – de la recuperare. Dar curând am realizat ca majoritatea timpului cel mai mult vorbeam despre cuvantul “V”- de la vaccinuri.
Este greu de a aborda una fără cealalta, deoarece multi parinti cu copiii recuperati pe care ii știu, inclusiv eu, au dat vina pe vaccinuri pentru regresia copiilor lor în autism și au folosit prejudiciul vaccinului ca si curs pentru asi trata copilul lor.
Ideea că vaccinurile sunt o cauză primară a autismului, nu este la fel de traznita cum unii si-ar putea dori. Autismul a crescut cu 60 ori mai mult în ultimii 30 de ani si se potrivește cu triplarea programului de vaccinare din SUA.
Cu atât de mulți copii cu autism, mediul inconjurator trebuie să fie de vină, iar vaccinurile sunt evident de acuzat. Aproape toti copiii sunt vaccinati – injectati cu toxine – foarte devreme în viață lor, și propriile noastre guverne, în mod clar, recunosc ca vaccinurile provoaca leziuni ale creierului la anumiti copii vulnerabili.
Luați aceste simple fapte, împreună cu zeci de mii de rapoarte ale părintilor despre regresia bolii după vaccinare, fără a menționa o listă tot mai mare de acțiuni în justiție unde guvernul nostru plăteste cererile copiilor cu autism recunoscând vaccinurile ca si cauza a bolii, iar cazul, pe care noi mamele il prezentam, incepe sa aiba sens.
Articolul din revista Time despre rapoartele de dezbatere a autismului cum că experții sunt siguri ca “vaccinurile nu provoca autism; acestea nu vatameaza copiii; ele sunt un stalp al sănătății publice moderne“.
Pot spune: “Aceasta este o minciuna si suntem satui de ea.”
Cum se spune ca vaccinurile nu cauzează autismul atunci când doar un singur vaccin – MMR – n-a fost niciodata verificat in corelare cu autismul? Ce mai ziceti de celelalte 10 vaccinuri pe care copiii noștri le primesc prin intermediul a 36 de doze? În cazul în care Viagra este considerat ca sigur, este si Vioxx la fel de sigur, sau ar trebui sa le testam pe amandoua?
Chiar si cu MMR, studiile compara numai copiii care au fost vaccinati complet. Este cu adevarat un mod cinstit de a evalua aceasta problema? Cum se face ca nimeni nu a privit niciodată la copii nevaccinati si să compare ratele lor de autism? Ar putea fi atât de ușor.
Cum poti spune ca vaccinurile nu rănesc copiii, atunci când un website al guvernului arată mai mult de 1.000 de cazuri de deces și peste 1.9 miliarde de dolari plătite ca despăgubiri pentru prejudiciul adus de vaccin, cele mai multe la copii?
Poate că este mai bine să spui ca vaccinurile au atât beneficii cat și riscuri? Cui ii este frică de a fi sincer cu privire la partea buna și rea a vaccinurilor?
În cazul recent al Doctorului Andrew Wakefield, de ce presa a raportat constant că studiu sau din 1998 spune ca MMR cauzeaza autismul atunci când oricine ar putea citi studiul și vor afla contrarul? Și, de ce n-am auzit de adevarata constatare a studiului Dr. Wakefield, cum că copiii cu autism suferă de boli intestinale care pot fi vindecate, n-a fost spusa de multe ori?
Cum de presa nu a intervievat părinții celor 12 copii din studiul dr. Wakefield? Într-o scrisoare ei au scris:
Toate investigațiile [de Dr. Wakefield] au fost efectuate fără primejdie pentru copiii nostri, dintre care mulți au realizat îmbunătățiri importante datorita tratamentului, astfel încât, pentru prima dată, dupa atatia ani, au scapat de durere … Suntem îngroziti sa aflam că acesti medici sunt subiectul unei prelungite anchete, în absența unei plângeri de la un părinte cu privire la oricare dintre copiii care au fost raportati în revista medicala The Lancet (Bisturiul).
Cui ii este frică de adevărul despre doctorul Wakefield? Ar putea fi purtătorii de cuvânt din industria vaccinurilor care încearcă să ascunda inapoi duhul vaccinului-autismului in lampa fermecata?
Este ceva în neregulă cu această generație de copii. Ea nu este sănătoasa. LA Times tocmai a raportat că, “mai mult de un sfert din toți copiii din SUA au o afecțiune cronică de sănătate [ADHD, autism, astm] … o creștere semnificativă a ratei comparativ cu deceniile trecute“. Un sfert dintre copiii noștri?
Săptămâna trecută, scriind pentru New York Times, Nicholas Kristof a pus întrebarea: “Pot Toxinele sa Cauzeze Autism?” și a continuat să spuna, “suspiciunile sunt în creștere, cum ca, vina ar putea avea-o produsele chimice din mediul înconjurător“.
Este posibil ca toate aceste lucruri sa fie corelate? Ne-am putea permite să oferim mai putine injectii și chiar pic mai tarziu, si eventual, să se reducă aceste condiții cronice? Cum poti duce o vanatoare impotriva toxinelor și sa nu iei în considerare vaccinurile?
Părinții copiilor cu autism nu sunt nebuni. Noi recuperam copiii noștri. Încercăm să ajutam si alti părinți sa facă la fel, și sperăm că acesti părinți pot evita soarta noastră.
Trebuie să existe loc pentru moderare in vaccinuri, pentru o recunoaștere a faptului că o mărime nu se potrivește tuturor, pentru un dialog onest în jurul riscurilor și beneficiilor, precum și pentru dorința de a întârzia sau poate a micsora unele vaccinuri. Cum se face ca multe țări ofera copiilor doar o treime din vaccinurile pe care noi le dam lor?
Autoritățile de sănătate au declarat ca autismul a fost cauzat de mame egoiste; părinții au dovedit contrariul. Au spus: “copiii nu regreseaza în autism”; părinții au dovedit ca au greșit. Ei au spus: “copii cu autism nu se imbolnavesc mai rau de probleme gastro-intestinale”; părinții au dovedit contrariul. Ei au spus: “autismul a fost genetic și această epidemie nu a fost reală”; părinții au dovedit ca au greșit. Este acum momentul de a paria împotriva părinților?
Cui ii este frică de adevăr? De obicei oamenilor carora le-ar face foarte tare rau.
Cititi va rog si:
DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)
Câștigător al premiului Nobel, Bertrand Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur și alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parțiale și ar dezvolta o populație servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Științei În Societate„, acesta scria:
“Dieta, injecțiile și interdicțiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter și tip de credințe pe care autoritățile îl consideră dezirabil și orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”
Bertrand Russell, “Impactul Științei În Societate„:
“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferențele congenitale dintre conducători și conduși vor crește până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca și o insurecție organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “
Bertrand Russel, 1953:
“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“
Intelegeti prin urmare despre ce e vorba si care ar fi unul din principalele motive pentru care ELITELE sunt implicate in mega campaniile de vaccinare?
La 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale.
Trebuie inteles insa ca vaccinarile in masa si obligatorii sunt si parte componenta a capitolului eugenie si are drept scop sterilitatea si reducerea pupulatiei. Cititi va rog si articolul:
EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi
Cititi va rog si despre producatorii vaccinului impotriva cancerului de col uterin:
SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”
Si ce dezastre produce:
VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!
Despre alti finantatori:
BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE
VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …
Cu finantare ROTARY, in Africa a inceput MEGA VACCINAREA impotriva poliomielitei a 85 de milioane de copii …
Sursa saccsiv.wordpress.com/2010/03/02/video-bill-gates-vaccinurile-si-avorturile-vor-diminua-cresterea-demografica/
avatar
John
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2132
Puncte : 37648
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Autismul si vaccinarea . :: Commentaires

avatar

Message le Sam Mar 13, 2010 12:36 pm par John

Link sters de admin

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Sam Mar 13, 2010 2:49 pm par Teodorescu Cornel

Interesant .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 14, 2010 7:55 pm par Geta

Nu inteleg nimic . Imi explica si mie cineva ce scrie aici .
Noi suntem pacienti si nu avem facultatea de medicina sa intelegem .
Ce e aia autism ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 14, 2010 7:59 pm par Geta

De ce ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 14, 2010 8:01 pm par Geta

Si ce e neuronul ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 14, 2010 8:03 pm par Geta

Dr Tanase a écrit:!!!!!!!!!!
Sigur tu poti fi cetatean american .
E una din cele doua celule pe care le ai tu in creier .

Si ce fac cu celulele alea ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 14, 2010 8:06 pm par Geta

De ce or fi facut medicii astia facultate daca nu stiu ce e ala neuron !
Tanase si tu suferi de autism ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 14, 2010 8:11 pm par Geta

Dr Tanase a écrit:
Geta a écrit:De ce or fi facut medicii astia facultate daca nu stiu ce e ala neuron !
Tanase si tu suferi de autism ?

Geta inteleg ca ai chef de glume .
Intreaba-l pe Ioan daca ai curaj .
[b]Pa ![/b]

Vezi ca nu ai simtul umorului si mai zici ca esti medic .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum