Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Thyroïdite - traitement homéopathique
Mer Nov 29, 2017 9:25 pm par Dr.Ioan

» Informatii programari la sediul Institutului
Ven Oct 20, 2017 3:03 pm par Dr.Ioan

» Narcissisme traitement homéopathique
Jeu Sep 21, 2017 7:55 am par Dr.Ioan

» L'action d'acupuncture
Jeu Sep 21, 2017 7:54 am par Dr.Ioan

»  Hernie discale apres la chirurgie
Jeu Sep 21, 2017 7:51 am par Dr.Ioan

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN Câmpurile morfogenetice

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

15032010

Message 

Câmpurile morfogenetice
Biologii specializați în studiul celulei știu că genomul uman (cromozomii care alcătuiesc materialul genetic uman) nu conține suficientă informație pentru a transforma masa celulelor oului fertilizat numită blastocist în embrion. Câmpurile morfogenetice biofizice asigură comutarea pe genele specifice și renunțarea la altele, în funcție de pozitia lor în blastocistul din uter. Dacă aceștia se află lângă axa în vârf, ei devin celulele ochiului și ale esofagului. Dacă sunt în partea de jos vor deveni anus, iar dacă sunt în centrul blastocistului vor deveni tubul digestiv. Dacă sunt la suprafață vor deveni celulele pielii. Câmpurile biofizice păstrează informația care va determina ca celule identice să devină celule din sisteme diferite, în funcție de pozitia lor. Prin urmare câmpul biofizic conține foarte multe informații care nu sunt conținute în genom. Mai mult, câmpul biofizic poate controla expresia genei. O consecință naturală a acțiunilor psihotronice a fost dezvoltarea la practicienii psihotroniști a unei evoluții în câmpurile lor morfogenetice. Prin exersarea tehnicilor psihotronice de către corpul biofizic, câmpurile morfogenetice din care este alcătuit vor evolua si vor deveni conștiente (conștiența primară). Cu o practică lungă, aceste câmpuri devin autoconștiente (conștiență înaltă), Acest proces permite obținerea unor puternice abilitați psihotronice, dar mult mai important, ar putea conduce ca psi-operatorul să fie capabil sa comute aceste gene între cele doua poziții on si off. Sănătatea și gerontologia (știinta prelungirii vieții active) sunt influențate de aceste descoperiri.
Posibilitatea influențării la distanță prin folosirea unor generatoare psihotronice care amplificau capacitățile psihice ale paranormalilor, a fost făcută posibilă de savanții sovietici.
Specialiștii în psihotronică au stabilit că o altă tehnică posibil de aplicat pentru a determina, de exemplu, un individ devenit indezirabil sa se sinucidă este sugestia pentru a-i inhiba reflexul de apărare. Astfel, se perturbă biocâmpul individului si se induce o stare depresivă acută, dar și de euforie, care dă un curaj deosebit. Aceste stări se instalează brusc, deci "atipic", iar subconștientul individului nu se poate apăra. Dacă, pe acest fond, i se transmite - tot sugestiv - mesajul subliminal de a-ș lua viața, rezultă... crima perfectă.
Sursa Wikipedia
avatar
Cernev
Scolar
Scolar

Numarul mesajelor : 1639
Varsta : 57
Puncte : 33505
Data de inscriere : 19/10/2009

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Câmpurile morfogenetice :: Commentaires

avatar

Message le Lun Mar 15, 2010 8:02 pm par Dr.Ioan

Ma provoci ?

Revenir en haut Aller en bas

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum