Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par John

»  Hernie discale apres la chirurgie
Mer Avr 04, 2018 9:19 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Psihotronica - războiul viitorului

Aller en bas

16032010

Message 

Psihotronica - războiul viitorului
Parapsihologia în spatele fostei cortine de fier

De la disciplină reacționară la armă a războiului psihologic
În anul 1957 apăruseră în întreaga presă sovietică numai trei articole despre parapsihologie - considerată o disciplină reacționară și toate erau ostile. Zece ani mai târziu, totalul lor se ridica la 152 și mai puțin de 10% erau negative sau critice. Parapsihologia a devenit astfel un subiect apreciat. Un număr din ce în ce mai mare de jurnaliști din Vest au descoperit ***** ând că în spatele „Cortinei de fier” se află un mare grup de oameni de știință ce studiază acest fenomen.

În întreaga Uniune Sovietică existau numeroși subiecți talentați, dornici să își demonstreze abilitățile paranormale și o mulțime de oameni de știință, dornici să îi studieze și să împărtășească noile lor descoperiri cu colegii din Vest. Sovieticii erau de fapt la fel de interesați de telepatie, psihokinezie, OZN, vindecări paranormale și restul spectrului de fenomene PSI, ca oricare alți oameni de știință, iar cercetările lor se bucurau de sprijinul autorităților.

În 1966, la moartea lui Leonid Vasiliev (unul dintre pionieri studiului parapsihologiei), o nouă generație de cercetători sovietici, mulți formați chiar de către el, erau gata să îi ducă mai departe și să îi aprofundeze investigațiile. Tânărul fizician Viktor Adamenko studia chiar talentele psihokinetice ale soției sale, Alla Vinogradova. Doctorul G.A. Sergheev, matematician și neurofiziolog era implicat în cercetarea interacțiunilor umane normale și paranormale. Biochimistul Yuri Kamensky s-a arătat a fi un „transmițător telepatic” de succes, iar experimentele sale la mare distanță, realizate cu actorul Karl Nikolaev fuseseră supervizate de chiar Leonid Vasiliev. La Universitatea din Kazahstan, în Alma-Ata, doctorul în biofizică V. M. Iniușin dezvoltase o teorie despre „corpul bioplasmatic” și perfecționase fotografia de înaltă frecvență, popularizată apoi de către Semion și Valentina Kirilian și cunoscută acum în întreaga lume.

Rosa Kuleshova citește cu degetele

Oamenii de știință sovietici lucrau împreună cu mai multe persoane având astfel de capacități. Nina Kulaghina își demonstra în special abilitățile psihokinetice la care putea face apel la comandă, indiferent dacă se afla într-un laborator în fața oamenilor de știință sovietici, sau într-o cameră de hotel în fața unor vizitatori din Vest. Rosa Kuleshova și-a demonstrat în mod repetat abilitatea de a citi cu degetele. Boris Jermolaev i-a uimit pe mulți, printre ei aflându-se și eminentul psiholog doctor Veniamin Pushkin, făcând să leviteze obiecte și chiar persoane. Un tânăr din Azerbaidjan pe nume Iofik Dadashev, părea decis să ducă mai departe tradiția statornicită de cunoscutul telepat Wolf Messing și făcea demonstrații de telepatie în aproape fiecare oraș din Rusia Sovietică.

În spatele acestui „senzațional”, oamenii de știință au lucrat însă din greu la punerea bazelor teoretice ale acestei noi științe - parapsihologia și la cercetarea ei cât mai riguroasă. Ei erau conduși de dr. Ippolit Kogan, șeful secțiunii de bioinformație a Institutului Tehnic din Moscova. Și, deși parapsihologia nu era recunoscută ca o disciplină științifică în sine, existau mulți printre care și tânărul biolog, Eduard Naumov, care s-au dedicat complet acesteia, sporind și îmbunătățind relațiile Est-Vest în acest domeniu de cercetare.

Milan Ryzl a demonstrat că abilitățile paranormale pot fi dezvoltate prin antrenament

În alte părți din Europa de Est, panorama fenomenelor PSI părea echilibrată, promițând multe în special în Cehoslovacia, unde dr. Milan Ryzl a arătat că înzestrările paranormale pot fi dezvoltate printr-un antrenament sistematic. Lucrând o perioadă de peste trei ani cu un singur subiect - Pavel Stephanek a cules rezultate semnificative în testul cu cărți Zenner. Acest test presupune ca subiectul să 'ghicească' în mai multe probe consecutive ce carte va trage o altă persoană dintr-o serie de 5 cărți purtând inscripționate anumite simboluri. Pavel Stephanek a reușit în 9 probe din 10, la cele mai multe dintre ele fiind martori și vizitatori din Vest. Millan Ryzl are meritul de a fi realizat prima demonstrație de telepatie probată în condiții de laborator. Concluzia a fost că „Subiectul manifestă facultăți de percepție extrasenzorială în mod evident și repetat.”

Tot în Cehoslovacia, inginerul inventator Robert Pavlita a generat un interes considerabil cu „generatorul său psihotronic”, un mic obiect de metal cu care, era capabil să depoziteze „energia bilogică”.

Oarba Vanga Dimitrova prezice politicienilor

În același timp, Bulgaria a devenit prima țară în lume care s-a putut mândri cu un medium extraordinar, o femeie oarbă, numită Vanga Dimitrova, care locuia într-un orașel din sudul țării, Petrich. Cei care doreau să o consulte erau atât de numeroși încât se construiese special pentru ei un hotel. Mai ales că în noaptea de dinaintea întâlnirii cu Vanga ei trebuiau să doarmă cu o bucățică de zahăr sub pernă. A doua zi Vanga lua bucata de zahăr, și-o presa pe frunte și era apoi capabilă să furnizeze o mulțime de informații despre trecutul, prezentul și viitorul celui în cauză. Vanga a fost consultată și în probleme internaționale și se spune că înainte de decembrie 1989 însuși Ceaușescu i-a cerut sfatul.

Bulgaria se mai poate mândri și cu Institutul Oficial de Parapsihologie din Sofia – primul din lume de acest gen, condus de Giorgi Lozanov, un medic care, ca mulți alți bulgari, a primit informații personale exacte de la Vanga Dimitrova. El a devenit mai târziu celebru prin metoda sa de învățare rapidă prin sugestologie.

Dialogul PSI Est-Vest s-a sfârșit înainte de a se naște

Se poate spune că în 1960, Europa de Est era într-adevăr centrul parapsihologiei mondiale. Dar aceasta nu era totul. În 1968, Eduard Naumov a organizat o conferință internațională la Moscova, care a fost onorată de prezența a nouă cercetători vestici, alături de doi jurnaliști americani: Lynn Schroeder și Sheila Ostrander.

Întâlnirea a început cu stângul, odată cu apariția în cotidianul rus „Pravda” a unui atac virulent împotriva parapsihologiei în general și a mediumului Nina Kulaghina, în particular. Aceasta era numită impostoare de jurnaliștii soviectici. Participanții au fost alungați din Casa Prieteniei, unde avea loc evenimentul. Dialogul Est-Vest dintre parapsihologi luase sfârșit înainte să înceapă.

Lucrurile s-au înrăutățit când Schroeder și Ostrander au publicat „Descoperiri parapsihologice în spatele Cortinei de Fier”, în anul 1970. Această carte celebră conține o cantitate de informații uriașă despre studiul fenomenelor paranormale din Europa de Est și, în special, din fosta U.R.S.S., informații necunoscute până atunci vesticilor. Ea a condus la o creștere considerabilă a interesului Occidentului pentru aceste fenomene. A fost atunci clar pentru toată lumea că sovieticii erau foarte avansați în cele mai multe domenii de cercetare a paranormalului.

Folosirea înzestrărilor PSI în scopuri militare

Dar autorităților sovietice nu le-a plăcut deloc cartea. Era, spuneau ei, „plină de erori privind relatarea faptelor și plină de prejudecăți antisovietice” și au reacționat violent la sugestia că parapsihologia era cercetată spre a fi folosită în mod special în „apărare, război psihologic, spionaj etc.”.

Ceea ce îi supărase de fapt era indiscreția lui Naumov. Acesta dezvăluise câteva secrete de stat: primul, că militarii sovietici se ocupă de experimente de telepatie animală între un submarin și țărm, și al doilea că găsiseră o metodă prin care să intercepteze telepatia dintre oameni - un fel de radar telepatic. Ambele aveau o considerabilă aplicabilitate militară. Comunicațiile convenționale cu un submarin în submersie sunt extrem de dificile, iar telepatia putea rezolva această problemă, cu condiția ca transmisiile să fie realizate fără erori, sau cu alte cuvinte, persoanele antrenate în telepatie să poată comunica perfect. În ceea ce privește al doilea aspect, acesta era un punct nevralgic. Dacă telepatia ar fi devenit o armă de război, ceea ce s-a și petrecut, interceptările de acest gen ar fi avut o valoare la fel sau poate chiar mai mare ca și interceptările comunicațiilor.

URSS a interzis cercetarea individuală a fenomenelor PSI

Naumov și-a propus să realizeze în 1972 o altă întâlnire internațională. În urma organizării acesteia a a fost arestat și condamnat la doi ani de muncă forțată sub pretextul unor infracțiuni financiare. Probabil ca rezultat al puternicelor proteste internaționale, el a fost eliberat un an mai târziu. Oricum nu i s-a mai permis să își reia munca și a dispărut cu totul de pe scena parapsihologiei.

În octombrie 1973, presa sovietică a publicat un articol ce părea că definește în sfârșit atitudinea oficială a URSS–ului față de parapsihologie. Mesajul era clar - fenomenele PSI există și pot fi cercetate, dar nu de către amatori ori ”militanți individuali” (aici se făcea o referire clară la Naumov), ci doar de către Academia Sovietică de științe.

După acest mesaj părea că au fost restabilite niște relațiile internaționale normale cu privire la acest subiect. La inițiativa a doi psihologi, doctorul Stanley Krippner din SUA și doctorul Zdenek Rejdak din Cehoslovacia, a fost organizată în 1973 la Praga prima Conferință Internațională de Cercetări Psihotronice (psihotronica fiind termenul estic pentru parapsihologie). Mai mult de 400 de delegați din 21 de țări au participat la lucrările conferinței, inclusiv un grup de cercetători de la Academia Sovietică de știință. „Nu este nici o îndoială că experimentăm nașterea unei științe unice” a spus atunci Stanley Krippner, „una care necesită o combinație a fizicii și a comportamentului științific, cu un nou punct de vedere, holistic, asupra organizării sistemelor vii”.

Se părea că se construise în sfârșit o punte solidă între parapsihologii din Est și cei din Vest. Mulți occidentali au început să viziteze blocul țărilor estice și s-au legat parteneriate științifice. Ulterior, Congresele Psihotronice au fost ținute la intervale de doi ani și, deși n-a fost nici o prezență sovietică la Monaco în 1975 ori la Tokio în 1977, o echipă de medici din Moscova a asistat la adunarea din 1979 din Brazilia, unde dr. Rejdak a ținut o pledoarie convingătoare pentru așezarea cercetărilor psihotronice în afara politicii.

Înscenările sabotează parapsihologia

În data de 11 iunie 1979, corespondentul din Moscova al ziarului „Los Angeles Times”, Robert C. Toth, a primit un telefon de la un om numit Petukov, care îi solicita o întâlnire urgentă. Petukov i-a dat lui Toth un document, dar înainte ca el să aibă timp să arunce măcar o privire peste el, au fost amândoi înconjurați de către polițiști și serviciile secrete ruse și târâți într-un lung și foarte neplăcut interogatoriu. În timpul acestuia, un personaj ce pretindea a fi un mare membru al Academiei de științe a apărut brusc, a citit documentul și a anunțat că acesta conține o relatare a unor recente descoperiri sovietice în domeniul PSI. Ceva pe care americanii îl căutaseră în zadar timp de o jumătate de secol și care era secret de stat. Toth a fost eliberat de KGB după 13 ore de interogatoriu și i s-a cerut să părăsească țara. Incidentul a nedumerit observatorii vestici, la fel de mult ca și pe Toth însuși, care nu arătase nicodată vreun interes pentru parapsihologie.

Rusia are capacitatea de a purta un război psihic

S-a crezut la vremea aceea că era doar un avertisment privind interacțiunile cu oameni de știință dizidenți din URSS. Întregul episod părea aranjat de către autorități, dar se dovedise o înscenare stângace. S-a emis atunci ipoteza că era posibil ca sovieticii să nu fi rezolvat misterul PSI, dar doreau ca vesticii să creadă că au făcut-o deja și sperau că Toth va relata în ziarul său ceva din cele petrecute.

Era doar o ipoteză. În 1973 președintele Brejnev făcuse în discursul său o referire enigmatică la o formă de armă „mai înfricoșătoare” chiar decât armamentul nuclear. Era o referire ascunsă la arma biochimică (bacteriologică), ori afacerea Toth fusese o reamintire blândă pentru vestici, că sovieticii erau în măsură să poarte acum un război psihic?

După vizita sa în U.R.S.S., la puțin timp după ce a venit să trăiască în SUA, Milan Ryzl a povestit despre starea paradoxală de lucruri întâlnită de el acolo. Parapsihologia, spune el, pare slab fondată, deși acolo sunt semne de interes considerabil din partea autorităților militare și a securității, în vederea folosirii ei.

Aplicațiile practice au fost întotdeauna o caracteristică a tuturor cercetărilor comuniste și o dată ce devine posibilă folosirea practicii PSI în nu contează ce domeniu, concluzionează dr. Ryzl, „nu este nici o îndoială că U.R.S.S ar folosi-o.”
Cercetătorii vestici au fost în mod repetat îndemnați de către colegii estici să dea asigurări că forțele psihice sunt folosite pentru pace și în folosul umanității. Or, chiar această insistență a lor este stranie. Ryzl spunea că: „Se ascunde ceva în modul în care vorbesc ei despre aceste lucruri, care arată clar faptul că anumiți oameni au alte idei despre cum ar trebui folosite capacitățile PSI .”

Bibliografie:
1. Lynn Schroeder&Sheila Ostrander - Psychic discoveries behind the Iron Curtain, Prentice Hall , 1970.
2. J. B. Rhine&William McDougall - Extra Sensory Perception, Kessinger Publishing , 2003
3. Benjamin B. Wolman - Handbook of Parapsychology, McFarland & Company, 1986
4. Jane Henry - Parapsychology: Research on Exceptional Experiences, Routledge, 2004
5. Dean Radin - Entangled Minds: Extrasensory Experiences in a Quantum Reality, Paraview Pocket Books, 2006
http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=1967.90
avatar
Teodorescu Cornel

Numarul mesajelor : 165
Puncte : 31406
Data de inscriere : 04/01/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Psihotronica - războiul viitorului :: Commentaires

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:38 pm par Teodorescu Cornel

Istoria secreta a umanitatii - Sistemul ocult de dominare a lumii
http://www.librarie.net/carti/11732/Isto...re-a-lumii

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:38 pm par Teodorescu Cornel

CUM COMBATEM EFECTELE PSIHOTRONIEI!

Conform Generalului Dr. Emil Strainu : "activitatile extrasenzoriale sunt mai intense doar in doua locuri din lume, Tibet si spatiul Carpato-Danubiano-Pontic."

Mantra tibetana folosita pentru combaterea efectelor atacurilor psihotronice:

"OM MANI PADME HUM"
(cautati pe You Tube)

Din pacate, blestemele ortodoxe impotriva actelor vrajitoresti, nu sunt indicate deoarece sunt o alta forma de magie neagra! Mantrele tibetane, aduc echilibru si armonie in campul energetic! (prin intermediul lor, nu se blesteama)

Ritualul bisericii ortodoxe, pentru combaterea atacurilor vrajitoresti este citirea Moliftei (Blestemului) Sfantului Vasile,care este o practica tot a magiei negre sau goetiei! Asa ca ...ATENTIE!
"IGNE AQUA VITAE RENOVATUR INTEGRA"
"NICI-O RELIGIE NU E MAI PRESUS DE ADEVAR"

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:39 pm par Teodorescu Cornel

http://www.librarie.net/carti/7538/Razbo...odor-Filip

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:41 pm par Teodorescu Cornel

http://video.google.com/videoplay?docid=-4187235187071578011&hl=en#
NOUA BIOLOGIE - Unde Mintea Și Materia Se Întâlnesc partea 2 din 2
http://video.google.com/videoplay?docid=6322503899738869532&hl=en#

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:42 pm par Teodorescu Cornel

Cum ar fi daca am putea sa cream un e-mail si sa-l trimitem numai prin puterea gandului? Cu ajutorul unei tehnologii care sa ne permita acest lucru nu ar trebui sa mai scriem e-mailuri, sa telefonam sau…sa vorbim.

Armata Statelor Unite lucreaza in prezent, impreuna cu oamenii de stiinta de la Universitatea California, la o noua tehnologie a viitorului, menita sa usureze cat mai mult procesul comunicatiilor. Cunoscuta sub denumirea de telepatia sintetica, procedeul se bazeaza pe citirea activitatii electrice din creier cu ajutorul unei electroencefalograme sau EEG. O tehnologie similara fost deja luata in considerare ca o modalitate de a controla jocurile video doar cu ajutorul gandurilor.
“Cred ca telepatia sintetica va deveni in final un alt mod de comunicare. Va fi nevoie de multa cercetare, mult timp, dar o asemenea inovatie poate avea atat aplicatii civile, cat si militare”, este de parere Mike D’Zmura, conducatorul acestui proiect. Ideea de a comunica numai cu ajutorul gandurilor nu este una noua. In anii ’60, un cercetator si-a atasat de cap un aparat EEG si a reusit sa isi dirijeze undele alfa ale creierului astfel incat sa compuna mesaje in codul Morse.

Sursa: MSNBC
http://www.descopera.ro/dnews/3314433-armata-americana-dezvolta-telepatia-sintetica

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:44 pm par Teodorescu Cornel

afectiuni pot fi tratate prin hipnoza?
- Exista o gama foarte larga de afectiuni ce pot fi tratate cu ajutorul hipnoterapiei. Printre acestea, cele mai des intalnite sunt: starile de stres, anxietatea, panica, fobiile (agorafobia, claustrofobia etc.), depresiile (nu si cele majore), disfunctiile sexuale masculine (ejaculare precoce, impotenta) si feminine (anorgasmie, frigiditate, vaginism, dismenoree), probleme de vorbire (in special balbismul), emotivitatea, timiditatea, obsesiile, deviatiile de comportament, alcoolismul si dependenta de droguri, problemele alimentare (bulimia, anorexia, obezitatea). Pe langa afectiunile psihoemotionale enumerate anterior se pot trata cu succes si afectiunile psihosomatice si chiar cele somatice, dezvoltate pe fond nervos: hipertensiunea arteriala, bolile de piele, ulcerul si gastritele, astmul bronsic, transpiratia abundenta, ciclul menstrual neregulat etc.

- Exista si contraindicatii ale hipnozei?
- Hipnoza nu se induce persoanelor ce sufera de boli psihice majore: schizofrenie, paranoia, psihoza maniaco-depresiva, epilepsie - si aceasta deoarece exista riscul declansarii unei crize psihotice (nu obligatoriu!). Eu am lucrat mai multe sedinte de hipnoterapie cu o pacienta bolnava de epilepsie si nu numai ca nu i s-a declansat nici o criza, ba dimpotriva, crizele ei de epilepsie au scazut ca frecventa si intensitate, iar starea ei generala s-a imbunatatit! Pentru un om obisnuit insa, singurul efect secundar neplacut ce poate sa apara in urma hipnozei este o usoara ameteala, care trece in mai putin de 5 minute.

interviu cu d-l Eugen Stelian Abrudan directorul Clinicii Psihologice Esa.
http://terapiepentrusuflet.com/hipnoza-terapeutica/

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:45 pm par Teodorescu Cornel

In 1989 , Romania ramasese singura tara din Europa care se opunea transformarilor pe care le infaptuia Gorbaciov.Polonia, Ungaria, Cehoslovacia si Bulgaria declansasera mai inainte procesul reformator,democratic, adica revenirea la capitalism.Toate aceste transformari erau sprijinite de USA si Occident.
Dupa cel de-al XIV-lea Congres al P.C.R. , fortele ostile din exterior si-au dat seama ca nu-l vor putea inlatura pe Nicolae Ceausescu decat daca isi vor concentra eforturile.
Prin metodele specifice activitatii serviciile romane de informatii erau la current cu toate acestea.
In Nota nr. 0275 din 1 dec. 1989 a D.S.S. si D.I.E. se arata : “ Raportam urmatoarele informatii obtinute pe mai multe linii cu privire la intalnirea dintre Bush si Gorbaciov: In cadrul noilor convorbiri la nivel inalt dintre S.U.A si U.R.S.S. , organizate la initiative sovieticilor , cele doua parti vor aborda cu prioritate probleme privind redefinirea sferelor de influenta si elaborarea unor noi strategii commune, care sa le asigure in continuare un rol determinant in toate problemele internationale…
Sunt semen ca U.R.S.S. va face concesii americanilor in schimbul obtinerii de ajutoare economice si financiare…Din datele de care dispunem rezulta ca la intalnirea dintre Bush si Gorbaciov ar urma sa se discute si problemele exercitarii de noi presiuni coordinate asupra acelor tari socialiste care nu au trecut la aplicarea de ‘reforme reale’, fiind avute in vedere R.P.Chineza ,Cuba si Romania. Cu privire la tara noastra , Bush va releva ca statele member ale N.A.T.O. vor continua aplicarea de restrictii in relatiile lor cu Romania si va solicita ca si U.R.S.S. sa procedeze in mod similar prin reducerea livrarilor sovietice de titei, gaz metan si minereu de fier. “
In declaratia d-lui professor universitar Ioan Totu (fost ministreu de externe al RO. schimbat din funcite in preajma congresului al XIV-lea) se arata : “In SU.A. si unele tari din Europa (in special Anglia) s-au infiintat, inca cu multi ani in urma, cercuri speciale de spionaj si destabilizare a Romaniei sub conducerea C.I.A., persoana imputernicita sa actioneze intereselor americane fiind Silviu Brucan.” ( actualmente –decedat )
Pe timpul desfasurarii mitingului din Capitala a fost folosita arma psihologica, personae aflate la miting cat si altele aflate la o oarecare departare au relatat o stare de panica, care a pus stapanire pe ei si care a avut 2 origini .,vacarmul sonor provenit dintr-o sursa de amplificare – asemanator celui produs de formatiuni de avioane sau elicoptere
ori de o coloana de tancuri in mars.
Pe langa toate acestea multe persoane au declarat ca “ a fost vorba de o senzatie fizica de spaima,resimtita sub forma unei nelinisti atat de puternice incat aproape ca nu te mai puteai tine pe picioare, iar in urechi iti rasuna un uruit insuportabil “ si aproape toti au avut senzatii de furnicaturi si intepaturi.
Aceste lucruri au fost prezentate si in raportul d-lui Virgil Magureanu, prezentat in plenul Parlamentului , in toamna anului 1994, in urma caruia , deoarece nu a exclus folosirea acestor -arme- in timpul evenimentelor din decembrie 1989, a fost taxat drept un “diletant in probleme de psihologie” .
Ulterior, specialistii consultati au afirmat ca o asemenea stare, este provocata, de regula, prin emiterea la mare intensitate a unor unde de joasa frecventa, sub pragul audibilului.
Un loc aparte in cadrul razboiului psihotronic il ocupa armele HALOTRONICE- o asemenea “arma” determina o emisie coerenta de radiatii electromagnetice , care genereaza , la o distanta data, un camp foarte precis, a carui actiune consta ( functie de structura, configuratie si specialitatea sa ) in producerea de efecte ce ocupa un spectru larg de manifestare, intins de la stimularea reactivitatii umane, la efecte psiho-fizice , pana la inflamarea si si distrugerea materialelor fizice ( lemn, piatra, metal, sticla) “
Acest fel de arma ar fi putut fi folosita la incendiile devastatoare (inexplicabile atunci) care au distrus Biblioteca Universitara, Muzeul de Arta, incaperi apartinand fostului Consiliu de Stat, sala mica a Palatului, spatii interioare din restaurantul ‘Cina’ si blocul ‘Romarta’ . Exceptand ultimele doua , restul au fost complet distruse.
Cred ca v-am plictisit destul  inca putin si termim de scris.
Intr-o nota informativa din 13 dec. 1989 se arata ca : “ Din ascultarea prin sondaj , a posturilor ICDT aflate in conservare , a rezultat ca pe postul 544/A.T.17 mai multe persoane necunoscute au purtat discutii interesante privind securitatea statului Initial in perimetrul ascultat,s-au aflat doua persoane necunoscute (care au discutat in limba rusa si limba engleza –in text Baza 1 si Baza 2), dupa care au intervenit alte trei persoane, marcate distinct , care au folosit accidental si limbile germana si idis. “
In continuare un scurt fragment din acea nota, convorbirile respective au avut loc in intervalul 10 dec. 1989 orele 18:30 si 11 dec. 1989 orele 3:14. :
“ Baza 2- Fiti fara grija! Acum va curge mult sange! Macelul va fi pornit de rusi! Altfel, de ce au carat atatea lazi cu armament si munitie in Romania? Ca sa se joace de-a hotii si vardistii?
Berlin- Indiferent de orientarea noii Puteri , Securitatea trebuie paralizata!
Baza 1-E rezolvata!.... Armata e pregatita sa o compromita sis a-I incendieze arhivele secrete!
Praga- Apropo de incendiere….AVO (serviciul maghiar de informatii) este dispus sa ne cedeze bazele ei si logistica daca le promitem ca va arde complet un anumit punct!...Este un fix a lor!...Nu stiu de ce se tem atat de hartiile adunate aici !...Niste hartii!
Baza 2- Unde ?
Praga –Niste Incunabule ( exemplare ale cartilor tiparite in primii ani ai introducerii tiparului, inainte de anul 1500) Biblioteca Centrala Universitara!... Ei i ziceau Fundatia Carol!...
Baza 2- Ne-au dat planurile ?
Praga- Nu inca!....Documentele sunt pe drum.
Baza 2-De unde?
Praga- De la Biblioteca Universitara din Cluj….Cred ca au ajuns…Au organizat transportul la Bucuresti prin oamenii lor…O lista lunga!...
Baza 1- Ceva important pentru noi?
Praga-Nu!... In toate astea , pe ei i frige ceva !...Uite, Anexe la “Aprobatae Constitutionae Regni Transilvaniae et Partium Hungariae” , Fond cu file din Memoriile lui Kossuth Ludovic, anexe la “ Tripartitul de la Werboczi” , stampe, manuscrise , Extrase din Fondul Nagy Imre. Multe!...N-am reusit sa aflu de ce au pus atata suflet in niste hartii!
Baza 2- Vor sa le care ?
Praga – Nu!... SA ARDA TOT !...
Baza 1- Se rezolva!... Totdeauna maghiarii mi s-au parut prea sentimentali…O grupa de-a lor sa aduca si 3 doze de napalm…Ajunge pentru un hotel cu 20 de etaje.”

La circa doua ore dupa incheierea discutiilor, (o parte a fost prezentata mai sus) , s-a inregistrat urmatoarea emisiune blitz , prin satelitul geostationary din frecventa 180 kHz/ F.D.M.03. Nu s-a putut stabili destinatarul transmisiei.Radiograma decriptata partial , are urmatorul continut :” Radiograma. Zece toamna patruzeci si cinci cu douazeci si opt. In atentia domnului A.H. Ames ( fostul sef al Departamentului pentru tarile est-europene, din cadrul C.I.A…arestat pentru spionaj in favoarea fostei U.R.S.S. ). Treizeci si cinci cu douazeci si opt triseaza Malta. Pus in aplicare varianta M. Pregatiti evaluarea . Raportate tendinte A.F.L.C.I.O. per 1970. Stop. Concesii AVO . In atentia d-lui Longfield. De la cinci transfer pe douazeci si opt cu patruzeci si doi. Asteptam prognoza. “

http://www.octogonul.myforum.ro/-vp9709.html

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:46 pm par Teodorescu Cornel

Al treilea ochi
Daca sunteti curiosi sa vedeti cum ati aratat in vietile trecute Shock, uitati-va in oglinda. Alegeti o oglinda de dimensiuni relativ mici, care sa nu reflecte mai mult decat capul si bustul vostru. Relaxati-va privirea si asteptati ca ochiul al treilea sa inceapa sa se deschida. Veti observa incet-incet cum umbrele de pe fata incep sa se schimba si va apare: par lung sau par scurt, ochelari, o fata de barbat sau de femeie, palarie, mustata sau barba.... sau chiar chip de extraterestru. wink

Toate aceste chipuri sunt ca niste umbre si se succed foarte rapid. Daca vi se intampla ca unul dintre ele sa revina de mai multe ori, inseamna ca aceea a fost o viata foarte importanta pentru voi.

De fiecare data cand clipiti veti fi adusi in prezent, la chipul actual, ca sa va reamintiti de ce ati venit aici.

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:47 pm par Teodorescu Cornel

PROIECTUL MONTAUK
Pare SF, dar realitatea bate filmul .
Mereu m-am intrebat de ce cercetarile militare trebuie sa fie cu un pas inaintea celor civile .
Raspunsul il stiti, cred .

mă aflam pe acoperișul casei și instalam antena Delta T (elemente care au fost discutate în capitolul 6). Această antenă are un efect subtil interdimensional chiar asupra naturii timpului. Acel moment mi-a permis să-mi redobândesc conștiința unei linii temporale alternative pe care o uitasem împotriva voinței mele.Prin urmare, călătoria de la o buclă la alta este perfect posibilă. De fapt, se pare că, în primul rând, acesta a fost motivul pentru care au avut loc Experimetul Philadelphia și „Proiectul Montauk”. Această teorie arată că prin experi-mentele realizate nu a fost creată doar o buclă alternativă temporală, ci și că această buclă a permis OZN-urilor să ajungă pe planeta noastră. OZN-urile ne-au fost în preajmă dintotdeauna

http://seby84.wordpress.com/2008/09/11/proiectul-montauk-%E2%80%93-experimente-in-timp/

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:48 pm par Teodorescu Cornel

http://video.google.com/videoplay?docid=5415495937122207838#docid=1075922513658340162

http://video.google.com/videoplay?docid=5415495937122207838#docid=-8066455698550196923

http://video.google.com/videoplay?docid=5415495937122207838#docid=-5220952327043330495

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Mar Mar 16, 2010 11:48 pm par Teodorescu Cornel

Cip satanist direct in creier
Un cip de telepatie care le permite oamenilor sa controleze computerele, televizoarele si intrerupatoarele cu puterea mintii va fi realizat, cat de curand, de oamenii de stiinta britanici. Micul senzor va sta pe suprafata creierului, inregistrand activitatea electrica de la nivelul celulelor nervoase si transmitand semnale wireless unui receptor aflat pe craniu. .... Daca isi imagineaza ca muschii li se misca, o lumina s-ar aprinde, de exemplu. Este o arie de cercetare profunda in SUA, insa toate testele au implicat senzori cu fire.
Sonda de 1,3 milimetri grosime nu a fost inca testata pe oameni sau animale. Insa testele pe mostre de creier, realizate in laborator s-au dovedit a fi promitatoare.
...Cipul are 50 de “puncte minuscule de contact” ce se conecteaza la celulele nervoase din zona cerebrala. Cand acul se retrage, patru antene de un milimetru grosime se ataseaza de suprafata organului. Acestea comunica wireless cu “baza statiei” un receiver cu diametru de 16 milimetri ce se afla in permanenta in gaura minuscula lasata de ac. Aparatul preia semnele neuronale din cortexul motor al creierului si transmite impulsurile prin baza statiei pana la receiverul conectat la un calculator, mai precizeaza sursa citata.
http://apologeticum.wordpress.com/2009/09/04/4431/

Drumul spre iad e pavoazat de intentii bune .
Uite asa pacalesc fraierii sa le bage cipul direct in creier, ca sa fie "lucrarea" satanista reusita .
Nu spun insa ca acest cip poate fi controloat foarte usor de un emitator extern .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum