Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par John

»  Hernie discale apres la chirurgie
Mer Avr 04, 2018 9:19 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

75% din carnea de pasăre contaminată de bacterii!

Aller en bas

19032010

Message 

75% din carnea de pasăre contaminată de bacterii!




Ultimul studiu al Efsa (The European Food Safety Authority – autoritatea europeană pentru siguranța alimentară vezi websitul instituției) descrie o realitate puțin plăcută producătorilor și consumatorilor de carne de pasăre.
Trei sferturi dintre păsările care există în fermele din țările europene sunt contaminate de bacterii care pot duce la gastro-enterocolită. Potrivit studiului care include 561 de abatoare din 28 de state europene participante, la ieșirea din abator 76% din carnea de pasăre este contaminată de bacterii care pot conduce la infecții gastro-intestinale,
Campylobacter și salmonela sunt cele mai periculoase dintre bacteriile identificate. La nivel european la ieșirea din abator 75,8% din carnea de apasăre este contaminată de campylobacter iar 15,7% de salmonella.
În Franța, un mare producător de carne de pasăre din Europa, la ieșirea din abator 88,7% carnea de pasăre era contaminată de campylobacter iar 7,4% cu salmonela.
În Franța, ca și la nivel European, nivelul salmonelei este în scădere față de studiile mai vechi ceea ce indică faptul că măsurile stabilite în urmă cu câțiva ani s-au dovedit eficiente. Surpriza neplăcută vine din partea lui campylobacter.
Campylobacter, atrag atenția specialiștii, este o bacterie care se aclimatizează bine în tubul digestive al păsărilor, fără a le îmbolnăvi. În general acesta bacterie provine de la animalele care trăiesc pe lângă ferme (păsări sălbatice, câini, pisici). Problema cu această bacterie este că se răspândește foarte repede.
O veste bună totuși, cum carnea de pasăre nu este destinată consumului în formă crudă, o bună procesare a sa poate reduce pericolul de îmbolnăvire.
Ei recomandă totodată respectarea normelor de igienă atât în cazul abatoarelor cât și al gospădăriilor.
Studiul include și România.
Stăm mai bine decât Franța și decât media la nivel European.
În țara noastră la ieșirea din abator 64,2% din carnea de apasăre este contaminată de campylobacter iar 4,9% de salmonella.
Studiul EFSA
http://standard.money.ro/afaceri-si-companii/75-din-carnea-de-pasare-contaminata-de-bacterii-3494.html
avatar
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 80
Varsta : 43
Puncte : 40458
Data de inscriere : 22/03/2008

http://www.freewebs.com/starchoicesrl/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

75% din carnea de pasăre contaminată de bacterii! :: Commentaires

avatar

Message le Ven Mar 19, 2010 5:18 pm par Marta

Uite de aia ne imbolnavim noi . Cine raspunde pentru asta ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Mar 19, 2010 6:18 pm par Teodorescu Cornel

Dupa 2012 vom avea si pasari ecologice .
http://stirileprotv.ro/stiri/social/pana-in-2012-fermele-romanesti-avicole-trebuie-modernizate-afla-cum.html

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Sam Mar 20, 2010 9:23 am par John

Dr Tanase a écrit:De la cine vine denumirea de gainari ?

Super !!!
Am un amic care lucreaza cu gaini, o sa ii pun intrebarea asta luni .
bounce

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Sam Mar 20, 2010 5:48 pm par Mihai

De ce nu va cumparati carne de pui de la tara ? E si mai gustoasa si nu e contaminata . De aia sunteti bolnavi .

Revenir en haut Aller en bas

Message le Dim Mar 21, 2010 11:35 am par CK

sunt de acord cu mihai, animalele crescute la tara sunt mai gustoase si mai sanatoase decat cele din crescatorii / importate, la fel si lactatele/fructe/legume. n-ai sa vezi tarani obezi, si f putini se imbolnavesc de tineri sau de boli grele, sunt oameni f sanatosi tocmai datorita mancarii, aerului si al stilului de viata. din pacate nu toata lumea are "tara" de unde sa poata cumpara produse eco

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Mar 21, 2010 1:15 pm par John

CK a écrit:sunt de acord cu mihai, animalele crescute la tara sunt mai gustoase si mai sanatoase decat cele din crescatorii / importate, la fel si lactatele/fructe/legume. n-ai sa vezi tarani obezi, si f putini se imbolnavesc de tineri sau de boli grele, sunt oameni f sanatosi tocmai datorita mancarii, aerului si al stilului de viata. din pacate nu toata lumea are "tara" de unde sa poata cumpara produse eco

Asta in conditiile in care taranul le da sa manance porumb, grau, iarba .
Daca le da furaje, produse de crestere ( hormonale ), nu cred ca mai avem alimentatie ecologica .
Am intalnit asemenea situatii si de aceea imi permit sa vorbesc .
Iar control sanitar la tara nu ai sa vezi .
In plus orataniile sunt expuse peste 140 de infectii ( virale, microbiene )

Si eu prefer gaina, rata, curcanul de tara .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum