Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Thyroïdite - traitement homéopathique
Mer Nov 29, 2017 9:25 pm par Dr.Ioan

» Informatii programari la sediul Institutului
Ven Oct 20, 2017 3:03 pm par Dr.Ioan

» Narcissisme traitement homéopathique
Jeu Sep 21, 2017 7:55 am par Dr.Ioan

» L'action d'acupuncture
Jeu Sep 21, 2017 7:54 am par Dr.Ioan

»  Hernie discale apres la chirurgie
Jeu Sep 21, 2017 7:51 am par Dr.Ioan

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 



Toxinele carnii de porc

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

19052010

Message 

Toxinele carnii de porc




Carnea de porc contine numeroase substante toxice pentru organismul uman, numite Sutoxine .
Consumul current de carne de porc devine astfel un factor de intoxicatie prin aceste substante .
Dintre Sutoxine, Dr Reckewag mentioneaza : colesterolul, histamina, imidazolul, hormonii de crestere,acizi grasi, substante cu continut crescut in Sulf ( glucozamine, hexozamine ), agenti oncogeni si accidental virusul gripei .
Nu este o noutate ca populatia consumatoare de carne de porc este expusa riscului obezitatii, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, hipercolesterolemiei, dar si proceselor neoplazice favorizate de endobiontii ( Enderlein ) si siphnoporele .
Tot aportul crescut de garsimi ai carnii de porc, prin cresterea colesterolemiei si lipdemiei favorizeaza litiaza biliara .
...
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]
avatar
Dr.Ioan
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2121
Puncte : 35493
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Toxinele carnii de porc :: Commentaires

avatar

Message le Mer Mai 19, 2010 11:55 pm par Cernev

Mi-ai stricat placereaa unei friptane de porc vegetarianule .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Jeu Mai 20, 2010 11:20 am par Elena

Noi nu mai mancam carne de porc de ani de zile si pot afirma ca am mai si slabit in acesti ani .
Acum inteleg de ce ma simteam grea cand mancam carne de porc .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Jeu Mai 20, 2010 11:48 am par Geta

Nu ii mai dau porc lui Gheorghe si asa s-a ingrasat ca un obez .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Mai 21, 2010 6:49 am par Teodorescu Cornel

Nu se numesc Suitoxine - toxinele ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Mai 21, 2010 8:30 am par Dr.Ioan

Cornel a écrit:Nu se numesc Suitoxine - toxinele ?

Ba da, dar am pastrat denumirea din literatura de spec .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Mai 21, 2010 8:49 pm par Cernev

Ma Ioane tu ne manipulezi constiinta .
Am mancat la rest "Mama " o friptana de porcusor aseara si ast noapte era sa mor .
Am luat Nux Vomica si m-a "servit " .
Granule nu pahare, eu prefer paharele originale de Whiziky .
Daca scrii si de vaca ca imi face rau, nu mai intru pe forum !

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Ven Mai 21, 2010 9:36 pm par Elena

Un proverb indian spune ca esti ceea ce mananci .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Sam Mai 22, 2010 4:10 pm par Cernev

Elena a écrit:Un proverb indian spune ca esti ceea ce mananci .

Te referi la sexul animalului sau la specie ?
Apropo ce tip de carne preferi ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Sam Mai 22, 2010 7:44 pm par Korsakov

Dr.Ioan a écrit:Carnea de porc contine numeroase substante toxice pentru organismul uman, numite Sutoxine .
Consumul current de carne de porc devine astfel un factor de intoxicatie prin aceste substante .
Dintre Sutoxine, Dr Reckewag mentioneaza : colesterolul, histamina, imidazolul, hormonii de crestere,acizi grasi, substante cu continut crescut in Sulf ( glucozamine, hexozamine ), agenti oncogeni si accidental virusul gripei .
Nu este o noutate ca populatia consumatoare de carne de porc este expusa riscului obezitatii, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, hipercolesterolemiei, dar si proceselor neoplazice favorizate de endobiontii ( Enderlein ) si siphnoporele .
Tot aportul crescut de grasimi ai carnii de porc, prin cresterea colesterolemiei si lipdemiei favorizeaza litiaza biliara .
...
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]


Completari necesare .

Grasimile sunt hidrati de carbon cu putere calorica mare, fapt ce determina un efort hepatocitar suplimentar comparativ cu glucidele . Hidratii nemetabolizati sunt stocati sub forma de depozite in special la nivelul ficatului, unde dau aspectul ecografic de steatoza hepatica, dar si in alte tesuturi cum ar fi cel mezenchimal - vase sanguine .
Asa apare placile de aterom ce induc un flux sanguin scazut spre tesuturi .
Rata metabolica crescuta pentru lipidogeneza scade rata proteinosinetzelor celulare, acesta fiind patologia celulara obisnuita la persoanele consumatoare de lipide sau/si sedentare .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum