Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Toxinele carnii de porc EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Toxinele carnii de porc EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Toxinele carnii de porc EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Toxinele carnii de porc EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Toxinele carnii de porc EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Toxinele carnii de porc EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Toxinele carnii de porc EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Toxinele carnii de porc EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Toxinele carnii de porc

Aller en bas

19052010

Message 

Toxinele carnii de porc Empty Toxinele carnii de porc




Carnea de porc contine numeroase substante toxice pentru organismul uman, numite Sutoxine .
Consumul current de carne de porc devine astfel un factor de intoxicatie prin aceste substante .
Dintre Sutoxine, Dr Reckewag mentioneaza : colesterolul, histamina, imidazolul, hormonii de crestere,acizi grasi, substante cu continut crescut in Sulf ( glucozamine, hexozamine ), agenti oncogeni si accidental virusul gripei .
Nu este o noutate ca populatia consumatoare de carne de porc este expusa riscului obezitatii, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, hipercolesterolemiei, dar si proceselor neoplazice favorizate de endobiontii ( Enderlein ) si siphnoporele .
Tot aportul crescut de garsimi ai carnii de porc, prin cresterea colesterolemiei si lipdemiei favorizeaza litiaza biliara .
...
http://www.freewebs.com/gdrromaniaeuropeana/toxinelecarniideporc.htm
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2154
Puncte : 58518
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Toxinele carnii de porc :: Commentaires

Elena

Message Jeu Mai 20, 2010 11:20 am par Elena

Noi nu mai mancam carne de porc de ani de zile si pot afirma ca am mai si slabit in acesti ani .
Acum inteleg de ce ma simteam grea cand mancam carne de porc .

Revenir en haut Aller en bas

Geta

Message Jeu Mai 20, 2010 11:48 am par Geta

Nu ii mai dau porc lui Gheorghe si asa s-a ingrasat ca un obez .

Revenir en haut Aller en bas

Teodorescu Cornel

Message Ven Mai 21, 2010 6:49 am par Teodorescu Cornel

Nu se numesc Suitoxine - toxinele ?

Revenir en haut Aller en bas

Dr Ioan Dumitrescu

Message Ven Mai 21, 2010 8:30 am par Dr Ioan Dumitrescu

Cornel a écrit:Nu se numesc Suitoxine - toxinele ?

Ba da, dar am pastrat denumirea din literatura de spec .

Revenir en haut Aller en bas

Elena

Message Ven Mai 21, 2010 9:36 pm par Elena

Un proverb indian spune ca esti ceea ce mananci .

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Sam Mai 22, 2010 7:44 pm par Korsakov

Dr.Ioan a écrit:Carnea de porc contine numeroase substante toxice pentru organismul uman, numite Sutoxine .
Consumul current de carne de porc devine astfel un factor de intoxicatie prin aceste substante .
Dintre Sutoxine, Dr Reckewag mentioneaza : colesterolul, histamina, imidazolul, hormonii de crestere,acizi grasi, substante cu continut crescut in Sulf ( glucozamine, hexozamine ), agenti oncogeni si accidental virusul gripei .
Nu este o noutate ca populatia consumatoare de carne de porc este expusa riscului obezitatii, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale, hipercolesterolemiei, dar si proceselor neoplazice favorizate de endobiontii ( Enderlein ) si siphnoporele .
Tot aportul crescut de grasimi ai carnii de porc, prin cresterea colesterolemiei si lipdemiei favorizeaza litiaza biliara .
...
http://www.freewebs.com/gdrromaniaeuropeana/toxinelecarniideporc.htm


Completari necesare .

Grasimile sunt hidrati de carbon cu putere calorica mare, fapt ce determina un efort hepatocitar suplimentar comparativ cu glucidele . Hidratii nemetabolizati sunt stocati sub forma de depozite in special la nivelul ficatului, unde dau aspectul ecografic de steatoza hepatica, dar si in alte tesuturi cum ar fi cel mezenchimal - vase sanguine .
Asa apare placile de aterom ce induc un flux sanguin scazut spre tesuturi .
Rata metabolica crescuta pentru lipidogeneza scade rata proteinosinetzelor celulare, acesta fiind patologia celulara obisnuita la persoanele consumatoare de lipide sau/si sedentare .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut

- Sujets similaires

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum