Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
»  Hernie discale apres la chirurgie
Sam Juil 21, 2018 6:08 pm par Dr John

» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par Dr John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par Dr John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par Dr John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par Dr John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par Dr John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par Dr John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par Dr John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Ciclu cu chiaguri

Page 3 sur 3 Précédent  1, 2, 3

Aller en bas

28072010

Message 

Ciclu cu chiaguri




O prietena de a mea are ciclu cu chiaguri mari negre si dureri de burta infioratoare .
Cand ii vine ciclul nu poate venii la serviciu .
Este un angajat foarte util firmei si in acele zile activitatea firmei este compromisa .
Credeti ca un tratament homeopat o poate ajuta sau acupunctura ?

PS : nu merge INBOXUL !

Feodora

Numarul mesajelor : 398
Data de inscriere : 13/01/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Ciclu cu chiaguri :: Commentaires

avatar

Message le Jeu Déc 30, 2010 12:41 pm par dr Corlatan

Vnegraia am avut si eu un caz si a raspuns la Magnezia carbonica CH 9 .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 12:40 am par mizornia

Menstruatie cu PMS, sangerare abundenta si cheaguri, dureaza in medie 6-7 zile, regulata la 26 de zile.

Sange inchis la culoare si pare foarte vascos. Dupa a 4 zi de sangerare simt pur si simplu ca ma depresurizez, incep sa ma simt mai bine si nu mai am senzatia ca ma strange tot.

Papanicolau 2, fara fibroame uterine.

Am si anemie feripriva autoimuna si tahicardie.

Am nascut prin cezariana, dar si inainte si dupa nastere menstruatia a fost la fel si desi am alaptat, mi-a revenit ciclul in a 2-a luna de alaptare.

N-am luat niciodata anticonceptionale.

Nu sunt nici calduroasa nici friguroasa, insa nu suport sa am talia descoperita, atunci am senzatia de frig.

Imunitatea mea cred ca este 0 (zero). Sunt la a 2-a gripa pe acest sezon...

Si ma mai deranjaza faptul ca tot timpul ma trezesc nervoasa din somn, oricat as dormi de mult si de bine. Si pana la pranz nu sunt buna de nimic, apoi ma ia somnul, si abia dupa ora 18 imi revin si sunt plina de energie pana pe la 2 noaptea...

Ce imi recomandati?

Multumesc anticipat!

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 7:16 am par dr Teodor Axinte

Da Mizornia si noi medicii avem nevoie sa facem uneori tratamente homeopate .
Dupa cum prezinti cazul sigur ai urmat cursurile de homeopatie .
Cazul tau este de Nux vomica .
Nu stiu daca ai luat Raze X, banuiesc ca ai facut multe investigatii radiologice ce ti-au scazut imunitatea .
Vezi cum stai cu probele hepatice .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 7:52 am par Korsakov

Dozari hormonale, sea turceasca ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 7:58 am par Cristina Velichi

dr Teodor Axinte a écrit:Da Mizornia si noi medicii avem nevoie sa facem uneori tratamente homeopate .
Dupa cum prezinti cazul sigur ai urmat cursurile de homeopatie .
Cazul tau este de Nux vomica .
Nu stiu daca ai luat Raze X, banuiesc ca ai facut multe investigatii radiologice ce ti-au scazut imunitatea .
Vezi cum stai cu probele hepatice .


Raze X unde gasesc ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 12:17 pm par mizornia

Korsakov a écrit:Dozari hormonale, sea turceasca ?

TSH 1,26 mIU/mL valori normale 0,40 - 4,00

FT4 1,00 ng/dL valori normale 0,80 - 1,90

Anti TPO < 10,00 IU/ml normal < 35,00

Prolactina 7,10 ng/mL valori normale 4,1 - 28,9

Ecografia tiroidiana nu a evidentiat nimic in neregula din punct de vedere morfologic.

Nu stiu ce e sea turceasca.

Dernière édition par mizornia le Dim Fév 27, 2011 12:55 pm, édité 2 fois

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 12:34 pm par mizornia

dr Teodor Axinte a écrit:Da Mizornia si noi medicii avem nevoie sa facem uneori tratamente homeopate .
Dupa cum prezinti cazul sigur ai urmat cursurile de homeopatie .
Cazul tau este de Nux vomica .
Nu stiu daca ai luat Raze X, banuiesc ca ai facut multe investigatii radiologice ce ti-au scazut imunitatea .
Vezi cum stai cu probele hepatice .


Multumesc pentru raspuns! Eu sunt inginer centrale nucleare, insa nu am lucrat in domeniu, asta apropo de eventualele radiatii. Si nici nu am urmat cursuri de homeopatie, dar incep sa fiu din ce in ce mai interesata pentru ca tratamentele alopate la mine nu prea au dat rezultate, sau poate nu am intalnit inca medicul potrivit.

Investigatii radiologice nu prea am facut - o radiografie de coloana in 2005 si de-atunci inca 2 radiografii dentare.

Din cauza anemiei feriprive pe care trebuie sa o monitorizez fac analize de sange destul de frecvente si complexe. Transaminazele nu au avut valori mari niciodata, insa n-am facut alte investigatii pentru determinarea unor eventuale probleme hepatice, probabil medicii care m-au vazut nu au considerat ca e cazul...

In principiu am inceput sa ma interesez cum e cu homeopatia din disperare, pentru ca m-am saturat sa-mi fie rau si sa nu-mi revin dupa tratamentele alopate.

Cum pot sa-mi fac o programare la un homeopat cu care sa discut cazul meu pe larg si sa ma ajute? Ma mai supara si altele - lombosciatica, de un an nu mai pot sa relaxez piciorul drept, probleme cu Helicobacter pylori - fac acum tratament cu antibiotice dar ma supara si mai rau...insulina un pic marita - glicemia are valori normale.

Multumesc din suflet!

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 2:01 pm par Korsakov

Inginer de centrale nucleare si nu ai avut contact cu radiatiile !
Ma mir !
Mizornia cauta-l pe Dr Ioan la institut sau cabinet .
Seaua turceasca este un os in care sta glanda hipofizara .
Pentru ca sa iti faca un diagnostic diferential orice medic recomanda Rx sea turceasca .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Fév 27, 2011 3:03 pm par mizornia

Multumesc! O sa-l caut cand ajung in Bucuresti.

Nu, n-am lucrat niciodata in domeniu, lucrez ca inginer consultant intr-un birou, intr-o companie petroliera,nu am intrat niciodata in contact cu materiale radioactive.

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Page 3 sur 3 Précédent  1, 2, 3

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum