Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
»  Hernie discale apres la chirurgie
Mer Juil 18, 2018 5:44 pm par Jescard Michael

» Diagnostic de l'arthrite réactive
Mer Juil 11, 2018 11:02 pm par John

» L'herpes oculaire
Mer Juil 11, 2018 11:00 pm par John

» Thyroïdite - traitement homéopathique
Sam Mar 17, 2018 1:43 am par John

» Adresa Institut national de medicina complementara si alternativa Bucuresti
Jeu Fév 15, 2018 10:58 pm par John

» Phytothérapie immunostimulante
Jeu Fév 15, 2018 10:34 pm par John

» Bronsita tratament acupunctural si homeopat
Dim Fév 11, 2018 12:32 pm par John

» Pour la programmation
Jeu Fév 08, 2018 9:50 am par John

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Mâncare falsificată

Aller en bas

25092010

Message 

Mâncare falsificată




Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, face dezvăluiri șocante: mulți producători nu respectă rețeta de fabricație a produselor alimentare și... falsifică mâncarea. În ultima sa carte “Noua ordine alimentară. Și noi ce mai mâncăm?”, specialistul dezvăluie “șiretlicurile” folosite frecvent în industria alimentară și care ne pun în pericol sănătatea.

Laptele poate fi falsificat prin adăugarea de apă, prin extragerea grăsimilor, prin amestecarea celui de vacă cu cel de oaie sau prin adăugarea de conservanți.

Carnea de calitate superioară este deseori amestecată cu alte tipuri de carne, precum cea de măgar sau de cal, iar pentru a se păstra mai bine ea este “tratată” cu E-uri sau chiar radiată.

Pasta de mici, cârnații, salamul, mezelurile și conservele sunt falsificate prin înlocuirea unei părți de carne cu șorici, tendoane, organe, soia și aditivi alimentari.

Smântâna este “îmbogățită” cu făină, gelatină, lapte bătut sau albuș de ou. Unii producători adaugă cretă sau ghips pentru consistență.

Untul vândut de unii producători este “lungit” cu untură de porc sau seu de vită.

Brânzeturile sunt falsificate prin înlocuirea parțială a proteinelor laptelui cu proteine animale - praf de albuș de ou sau plasmă sangvină.

Mierea poate conține îndulcitori naturali (zahăr, sirop de glucoză), zaharină sau substanțe de îngroșare (amidon, gelatină, clei de oase). Pentru conservare, mulți producători folosesc caramelul.
Ana A
avatar
Rely

Numarul mesajelor : 720
Puncte : 29689
Data de inscriere : 03/09/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Mâncare falsificată :: Commentaires

avatar

Message le Sam Sep 25, 2010 8:09 am par Marta

Asta mancam .

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum