Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Thyroïdite - traitement homéopathique
Mer Nov 29, 2017 9:25 pm par Dr.Ioan

» Informatii programari la sediul Institutului
Ven Oct 20, 2017 3:03 pm par Dr.Ioan

» Narcissisme traitement homéopathique
Jeu Sep 21, 2017 7:55 am par Dr.Ioan

» L'action d'acupuncture
Jeu Sep 21, 2017 7:54 am par Dr.Ioan

»  Hernie discale apres la chirurgie
Jeu Sep 21, 2017 7:51 am par Dr.Ioan

» Diabéte neurogéne
Sam Aoû 05, 2017 1:51 pm par Dr.Ioan

» Coma discussions
Ven Juil 21, 2017 8:09 am par Dr.Ioan

» Agaricus blazei
Mer Juil 05, 2017 11:47 pm par Dr.Ioan

-

Add to netvibes

-

301 Redirect Code Generator Tool

Get our toolbar!
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 



Mâncare falsificată

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas

25092010

Message 

Mâncare falsificată




Directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, face dezvăluiri șocante: mulți producători nu respectă rețeta de fabricație a produselor alimentare și... falsifică mâncarea. În ultima sa carte “Noua ordine alimentară. Și noi ce mai mâncăm?”, specialistul dezvăluie “șiretlicurile” folosite frecvent în industria alimentară și care ne pun în pericol sănătatea.

Laptele poate fi falsificat prin adăugarea de apă, prin extragerea grăsimilor, prin amestecarea celui de vacă cu cel de oaie sau prin adăugarea de conservanți.

Carnea de calitate superioară este deseori amestecată cu alte tipuri de carne, precum cea de măgar sau de cal, iar pentru a se păstra mai bine ea este “tratată” cu E-uri sau chiar radiată.

Pasta de mici, cârnații, salamul, mezelurile și conservele sunt falsificate prin înlocuirea unei părți de carne cu șorici, tendoane, organe, soia și aditivi alimentari.

Smântâna este “îmbogățită” cu făină, gelatină, lapte bătut sau albuș de ou. Unii producători adaugă cretă sau ghips pentru consistență.

Untul vândut de unii producători este “lungit” cu untură de porc sau seu de vită.

Brânzeturile sunt falsificate prin înlocuirea parțială a proteinelor laptelui cu proteine animale - praf de albuș de ou sau plasmă sangvină.

Mierea poate conține îndulcitori naturali (zahăr, sirop de glucoză), zaharină sau substanțe de îngroșare (amidon, gelatină, clei de oase). Pentru conservare, mulți producători folosesc caramelul.
Ana A
avatar
Rely

Numarul mesajelor : 723
Puncte : 27482
Data de inscriere : 03/09/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Mâncare falsificată :: Commentaires

avatar

Message le Sam Sep 25, 2010 8:09 am par Marta

Asta mancam .

Revenir en haut Aller en bas

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum