Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Cauza cancerului

Aller en bas

25092010

Message 

Cauza cancerului  Empty Cauza cancerului
Hildegard :
Tumorile canceroase maligne nu sunt cauzate de celule care « muteazã » asa cum ne povesteºte de industria farmaceuticã de zeci de ani ºi în care cei mai mulþi oameni cred, ci exact asa cum a scris Dumnezeu prin Hildegard acum 1000 de ani : din cauza unor niºte paraziþi numiti de ea « viermiºori »» sau « rãcuºori », (racul provine de la cuvântul cancer, zodia racului, a cancerului).

Acest lucru descris de Hildegard acum 1000 de ani s-a descoperit ºi redescoperit de multi savanþi de peste 170 de ani încoace. Chiar pânã nu demult toþi doctorii erau convinºi cã cancerul este cauzat de un parazit. Aceasta cauza reala a fost candva transformata intr-o celula schimbatoare din cauza DNA-ului, lucru neadevarat. De când se poate face bani cu medicamentele teoria adevãratã a fost înlocuitã cu un basm ºi o minciunã care încã mai þine bine in ciuda erei informaþiei.

Deºi acesti paraziþii - trichomonade - se vad destul de bine la microscop, medicii oncologi nu sunt în stare sã-i vadã. Acest lucru simplu ºi elementar despre þesutul cancerigen încã nu este cunoscut ºi recunoscut de mai nici un doctor. Se aplica fãrã crutare ºi fãrã gandire cele mai mortale tratamente care existã pe aceasta planetã, tratamente care mai degraba elimina omul decat celulele canceroase: radiere si citostatice.
Prin operaþie paraziþii aceºtia se împrãºtie de obicei foarte repede în tot organismul, creeind metastaze. Metastaze” apar de regulã de abia dupã ce pacienþii fac tratamentele tipice de cancer sau dupa ce au fost operaþi, ceea ce dovedeºte adevarul acestei afirmatii. Este clar cã o operaþie în cazul unui bolnav grav nu poate aduce niciodata un efect pozitiv – ci numai unul negativ ºi anume slãbirea ºi mai mare a corpului - cãci cancerul nu este o bucata de carne ci o colonie de milioane de paraziþi. Acestia trec in sange sau in tesuturi si nu pot fi eliminati cu bisturiul.

Dr. Tamara Lebedwa (vezi articolul) a confirmat inca odata existenta acestor paraziti, dar ea, ca ci ceilalti doctori dinaintea ei sunt ignorati din 1920, de cand Dr. Rife a dovedit primul existenta acestor microbi cancerigeni.
Cateva lucruri esentiale in caz de cancer

Cancerul este pe plan sufletesc urmarea luptei omului cu problemele sufletesti pe care le are.
Cancer este declansat în mod abrubt sau incet, de ex. atunci cand omul isi pierde slujba, copilul, parintii, cand este tracasat de colegi, de familie, cand are conflicte dese cu partenerul, cand nu poate sa ierte cuiva, cand uraste, cand isi aduna prea multe griji, etc., cand are teama de ceva.

Aceste probleme daca nu sunt rezolvate la timp se manifesta atunci intr-o anumita forma de cancer. Femeiile fac cancer la sani din cauza conflictelor cu partenerul sau din griji mari cu copii, cei carora le e frica de moarte fac cancer la oase, cei cu apasare sufleteasca la plamani, cei cu griji fac cancer la intestine, etc. Nu intamplator este locul unde apare cancerul. Acest lucru a fost dovedit demult de Dr. Hamer.

Insa doctorii descopera multe tumori care inca nu sunt cancer ºi care nu ar trebui operate caci prin operatie apar ºi mai multe probleme sufletesti ºi mai ales de sanatate, caci corpul este dupa o operatie imediat slabit. Alimentatia este un factor care conteaza enorm la orice boala ºi cu atât mai mult în cazul cancerului. Unul din cei mai importanti factori din alimentatie sunt grasimile nesaturate si evitarea zaharului. De aceea un bolnav de orice boala ar trebui sa ia în considerare aceste aspecte:

Evitarea tuturor grasimilor rafinate ºi hidrogenizate (margarina, uleiul rafinat si produse cu acestea) ºi inlocuirea lor imediata cu grasimi nesaturate din ulei presat la rece de in sau floarea soarelui ºi cu unt.

Dr. Johanna Budwig a vindecat timp de 40 de ani bolnavi de cancer numai cu dieta alimentara ºi cu un amestec de branza dulce cu ulei de in presat la rece. Dupa cercetarile ei indelungate pt. care ea chiar a fost nominata de 6 ori pentru premiul Nobel, uleiul rafinat blocheaza multe functii la nivel de celula ºi organe ºi impiedica alimentarea celulelor cu oxigen.
Amestecul de ulei de in cu branza dulce da oxigen ºi anumite substante sulfuroase cu care membrana celelulor se poate reface. Autorul chiar cunoaste personal pe cineva care a biruit cancerul prin folosirea acestui amestec.
Rezumat din Leacuri net
Rely
Rely

Numarul mesajelor : 720
Puncte : 33029
Data de inscriere : 03/09/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Cauza cancerului :: Commentaires

Dr.Ionescu Sterian

Message le Dim Sep 26, 2010 5:26 pm par Dr.Ionescu Sterian

Sunt cauze intricate .

Bine ai venit Rely pe forum, cu informatii .

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Sep 26, 2010 10:54 pm par Myka

Interesant ...Multumim.

Revenir en haut Aller en bas

dr Teodor Axinte

Message le Lun Sep 27, 2010 9:13 am par dr Teodor Axinte

Ignoram aceste cauze cunoscute ale bolii canceroase si dupa ce inevitabilul s-a produs, apelam la solutia chimica, fara a trata cauza primara .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum