Acupuncture et homéopathie
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

GDV

Aller en bas

23112010

Message 

GDV Empty GDV
GDV Camera de Dr. Korotkov" este primul dispozitiv din lume, care măsoară distribuția de nivelele de energie ale obiectelor biologice (gomeokinesis de energie)

Funcționarea complexului se bazează pe înregistrarea computer de semnale evocate bioelectrographic și estimarea de stat prin mijloace de matematică non-linear și "data mining" metode. Tehnica se bazează pe evoluțiile pe termen lung de oameni de știință rus, acesta a trecut cu succes testele clinica din Rusia, Anglia, SUA, Germania, Slovenia, și este recunoscut în multe țări.

Principalele oportunități și aplicații:
 

Analiza homeostaziei energetice ale organelor separate și sisteme ale organismului;
estimarea cantitativă a nivelului de sănătate cuplat cu dezvăluie zone de anxietate;
estimarea cantitativă a nivelului de stres;
Monitorizarea de stat în cursul de tratament și pregătire pentru funcționarea, evaluarea de influență a diferiților factori asupra starii pacientului;
Controlul de stat a operatorilor sistemelor complexe, sportivi, actori, militari;
Analiza de lichide biologice, plantelor, și substanțe.
Cum de a evalua informațiile primite?

GDV Diagrama estimeaza energetic general organismului, comparativ cu nivelul energeticii de o persoana relativ sănătos.
inel Mijlociu - starea normală, inelul interior - energie-deficit de stat, inelul exterior - de stat de energie în exces.
Interpretarea este optimă prin intermediul unor noțiuni medicinei traditionale chineze.
Dreapta și stânga diagrame caracterizează activitatea relativă din dreapta (stânga) și din stânga (dreapta), emisferele cerebrale. Stânga diagrama mână pot fi asociate cu starea mentală, diagrama de mana dreapta cu starea fizică.
criteriu cantitativ: coeficientul Sinteger.
Pentru nivelul de sănătate normal Sint este în intervalul de la 0,6 la 0,3.
NB! Abatere de la norma de nivelul energetica de organe și sisteme separate nu este o dovadă a proceselor patologice. Aceasta este o estimare a nivelului actual organismului de activitate.
indice de stres se bazează pe compararea rezultatelor de măsurare degete cu și fără filtru. Acesta arată raportul dintre domeniile fizice și mentale sau, cu alte cuvinte, simpatic și sistemul nervos parasimpatic.
Analiza la scară stres:
0-2 - nivelul de stres scăzut;
2-4 - nivelul de stres normal;
4-6 - nivelul de stres sporit;
6-8 - nivelul de stres ridicat;
8 - 10 - primejdie.
NB! stări modificate de conștiință (meditație, antrenamentului mental, etc) ar putea provoca state, similar cu nivelul de stres ridicat. Aceasta ceea ce privește trecerea spectrul radiațiilor în gama de frecvențe ridicate.

GDV Aura este modelul de distribuție câmp în jurul corpului uman. Domeniul de persoană activă sanatoasa este dens, uniform, având schimbare buna de culoare de la albastru la portocaliu și galben. Heterogeneities, "gauri", și al izbucnirilor sunt indicatorii de tulburare domeniul distribuției de energie. Ei punctul de a tulburărilor de la nivel mental, funcționale sau de organe. Dreptul de proiecție caracterizează emisfera cerebrală logic, stânga intuitiv.
Imaginea de aura dumneavoastră individual este o metodă eficientă pentru corectarea starea ta.

Diagnostice în funcție de grame BEO de degete.
Aplicarea tabele de diagnostic, este posibil să se estimeze starea de energie de organe și sisteme ale organismului.
NB! Informațiile primite nu este diagnostic medical. Acesta descrie starea de homeostaziei energetice a sistemelor și organelor. imagine simplă, uniformă în unele sector caracterizează o distribuție uniformă a energiei (entropia); heterogeneities, găuri și izbucniri sunt dovada de excitație energetice în organul de date sau sistem.
NB! nivel eterogenitatea Energetic depinde de vârstă: copii în-teen-vârstă de stat este dezechilibrat, există amplitudine considerabile și eterogenitatea entropia interior (energie) de producție; de stat pentru adulți este echilibrat, heterogeneities indica anomalii; în vârstă organism "conservă "domeniul energiei, energia limitarea și schimbul de informații cu mediul, ceea ce duce la" închis "," dense "BEOgrams cu un nivel de variație mic. defecte nesemnificative sunt dovada de disfunctionalitate a organelor și sistemelor, care sunt echilibrate de către organism în detrimentul rezervelor de interior.

GDV estimarea Chakra de stat de energie de chakre diferite, centre de energie organismului, în conformitate cu noțiunile de medicină antice indiene și filozofie.coridor verde corespunde cu starea de echilibru, în sus și în jos abateri indica dezechilibru de distribuție a energiei de-a lungul chakre. Obișnuite, fiecare chakra este asociat cu anumite particularități.
Redistribuirea de energie printre predominanța chakrele caracterizează sau suprimarea unor calități sau altul, fapt care determină portretul psihologic al unui individ.
Auto-corectarea domeniul energetic în modul de feedback.
Imagine a câmpului de distribuție permite să stabilească un contact direct cu domeniul informațional colective și de a îmbunătăți starea cuiva o aprofundată.practica clinică a demonstrat eficiența înaltă a metodei pentru corectarea gama larga de boli și tulburări psiho-functionale.

meditație GDV. Imaginea de distribuție câmp în jurul corpului uman este o imagine obiectivă, care să reflecte starea energia lui sau a ei. Pentru mulți pacienți sub formă de această imagine devine destul de neașteptat, din moment ce vizualizeaza toate locurile slabe ale organismului, demonstrează în mod evident de tip stat funcțional, și observarea de stat proprii reprezentat într-o formă clară vie pare a fi foarte convingătoare pentru un pacient. În practica noastră ne-am apropiat destul de des cazuri, atunci când forma de această imagine a devenit un motiv pentru un pacient pentru a începe corectarea starea lui sau a ei. Oamenii trec la un sistem de hrană adecvată, să efectueze curățenie, și începe să faci exerciții fizice și a procedurilor de apă. În afară de alte tehnici de corecție de stat, în practica noastră cel următor este tot mai aplică.

În dimineața, după primele proceduri de igienă, o persoană care stă în fața oglinzii, pune o copie a hard domeniul său propriu, în fața deplină în fața lui / ei și, se uită la această imagine, fantezii imaginea de la acest domeniu în jurul lui / ei de propriul corp. Scopul principal este de la care să-și imagineze cum acest domeniu crește și se lărgește în spațiu, cum impulsuri cu culorile curcubeului luminoase, cum găuri treptat aproape și defectele buna. O persoană care vede acest domeniu, ca un capac de protecție, ascunzând-o de la efectele lumea exterioară, protejarea de loviturile de energie și priviri neprietenoase. Este foarte important că această imagine este de înțeles, vie, are o interpretare clară grafic.
Firma mai dens și acest capac este, cu atât mai bine își desfășoară funcțiile sale și mai fiabile și încrezători proprietarului ei se simte el însuși / ea însăși. Care au creat acest domeniu sau să acopere în dimineața, poate fi protejat de aceasta pe tot parcursul zilei și, imaginându-se în jurul corpului periodic, se poate crește în mod drastic caracteristicile sale de protecție.
Un astfel de exercițiu necesită 10-15 minute. Acesta permite neregulă și non-methodicalness. În unele timp după începerea exercițiilor este recomandabil să se repete GDV fotografiere și compara exemplare tipărite, care a făcut-vă de prezența sau absența unor progrese. Utilizarea muzică melodios? Mozart, Vivaldi, sau Gaidn sau sunete naturale? sunetul valurilor, pasari, sau melodii speciale de meditatie in timpul meditatiei GDV este deosebit de recomandabil.
Dacă este necesar, se poate pronunta fraze ca:
"Domeniul meu crește Aceasta devine mai luminos, mai puternic și mai frumos, este irizate.. Este acopere mea de protecție. Ea ma va acoperi din toate dezastrele. Azi am protejat în condiții de siguranță de la probleme. Aceasta va fi o zi frumoasă de succes. .. ".
Meditație GDV reprezinta un fel de meditație vizualizare biofeedback. Există o mulțime de soiuri de astfel de practici, și toate dintre ele mai mult sau mai puțin eficiente. Această metodă se distinge prin faptul că meditația este pusă în aplicare pe o imagine reală de teren propriu, reflectând particularitățile sale individuale.Conexiunea a persoanei de domeniul energetic-informațional ar putea avea loc, la faptul că, și prin influența directă a creierului fantezie asupra organismului controlul sistemelor de loc, ceea ce duce la efectul terapeutic prin efect de câmp structurilor de pe corpul fizic.
Natural, folosindu-și imaginația proprii activ face acest mecanism mai eficient!
GDV-corecție. După cum sa menționat deja, metoda GDV este una activă: vom aplica un impuls bocet și înregistra reacția. investigații speciale a arătat că această reacție are o natură neurovasculare, atât locale și generale. Cu alte cuvinte, aplicând un impuls microstress are loc, ceea ce duce la reacții de activare și de formare.Astfel, procesul de schimbare, fiind low-energetic, nu produce reacții direct energetice in organism, dar aduce la reacțiile informaționale.
Această caracteristică a fost observat de către șeful departamentului de fizioterapie din Sankt-Petersburg Federale Academia Medicală Militară Doctor în Stiinte Medicale Prof. G. Ponomarenko. Și în fața lui a avut timp și din nou, a fost menționat faptul că unii pacienți, în principal femei, au suferit înțepături în 4, 5 degete în procesul de fotografiere. Prof. Ponomarenko observat că înțepături legate de sensibilitatea sporită a zonelor corespunzătoare? Sistemul genital și glandele mamare. Analiza a dezvăluit faptul că cu cele afirmate mai sus pacienți aceste zone au fost zone de atenție sporită. Influența de impulsuri electrice cauzate de activare și de formare a acestor zone. Investigațiile care au urmat au confirmat această ipoteză, fapt care a permis să aprobe metoda de aplicare a dispozitivului de fizioterapie GDV în Ministerul Sănătății al Federației Ruse.
Istoric fizioterapie din Rusia a fost reprezentata prin metode de influență non-specifice asupra organismului folosind efecte termice, electrice, magnetice, și aeroionic. Cu toate acestea, la începutul secolului al eficacității mare de astfel de metode a fost demonstrată prin tratarea diferitelor boli. Recent, o tendință clară la realizarea de un nou rol de aceste metode au fost expuse: nu numai în general, consolidarea fizioterapie, dar o abordare nouă terapie? informaționale sau val medicament. Utilizarea dispozitivului GDV în scopuri de corecție extinde considerabil gama de aplicare a acesteia.
Tehnica în urma punerii în aplicare GDV-corecție este dezvoltat.
Pacientul pune tot ei / lui cinci degete pe sticla dispozitivului optic simultan, după care tensiunea în modul I se aplică în termen de 32 secunde. Atunci procedura se repetă cu altă parte. Datele nu sunt înregistrate în computer, prin urmare, dispozitivul GDV, în principiu, ar putea fi deconectat de la calculator, sau calculatorul ar putea fi oprit.Procedura se repetă de două ori pe zi: dimineata si seara.

de monitorizare de stat.
GDV Camera permite să urmărească modificările subțire de stat sub influența a diferiți factori:

Ia-in medicamente (alopate și homeopate);
Terapie;
Exerciții mentale;
Emoțiile;
Influența de alte persoane;
Influența factorilor de mediu (calculatoare, telefoane mobile, etc).
Fotografiere se realizează înainte și după influența, comparația se face în "GDV Diagram", "GDV Comparați", "GDV Chakrele" programe sau prin compararea imaginilor înainte și după.
Selecție de medicamente individuale, check-up de alergeni, și compatibilitate sunt efectuate prin intermediul unor fotografiere progresivă de grame BEO din 4L deget la fiecare 15 secunde, în primul rând de 10 ori în modul de fundal, lângă plasarea factor ce influențează în mâna dreaptă.
Datele dintre toate măsurătorile ar putea fi reprezentate într-o formă cantitativă
Sursa korotkov.org
Link sters admin
Korsakov
Korsakov
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 72
Puncte : 35631
Data de inscriere : 22/05/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

GDV :: Commentaires

Korsakov

Message le Mar Nov 23, 2010 7:08 pm par Korsakov

E traducere google, nu avut timp sa o corectez .
Ptr Tanase .

Revenir en haut Aller en bas

Adam Mihail

Message le Jeu Sep 08, 2011 6:47 pm par Adam Mihail

multumesc pentru raspuns.
Lucrez la un institut de cercetari, cu toata birocratia financiara romaneasca si inca ceva in plus. nu il cumpar ca persoana privata. E foarte adevarat, din rusia , teoretic se poate achizitiona cel mai ieftin, dar acum 5 ani cand am cumparat aparatul anterior, dupa multa corespondenta cu korotkov org., am aflat ca de fapt firma producatoare e in SUA, inregistrata in insulele cayman, si plata se face la o banca din Lituania, motiv pentru care contabila sefa era sa ajunga la reanimare pana a primit anuntul ca a intrat in vama. acolo au fost alte probleme.
Probabil ca vom incerca acelasi traseu, daca nu gasim o firma in romania care sa se ocupe de achizitie.
As fi interesat de cel cu elementele, cu soft , dar sper ca poate sa lucreze si cu softul pentru 10 degete, etc.
cu stima,
ps. E posibil sa imi dati o adresa de mail?

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message le Jeu Sep 08, 2011 7:04 pm par Korsakov

You can apply for information concerning GDV-devices demonsration and acquisition, as well as consultations in GDV-diagnostics application:

Phone: +7(812)953-0857,
E-mail: grv@medeo.ru.

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message le Jeu Sep 08, 2011 7:05 pm par Korsakov

Scuze de intrebare .
Se mai face cercetare in Romania ?

Revenir en haut Aller en bas

Adam Mihail

Message le Ven Sep 09, 2011 8:53 am par Adam Mihail

Nu stiu daca omul are in bagajul genetic optimismul sau pesimismul, sau directia in care evolueaza este determinata de cate cucuie are in cap de la lupta cu societatea in care traieste. Oricum eu consider ca e o problema de atitudine.
De altfel, ma revolta un "studiu" facut acu cativa ani de o oarecare agentie cum ca romanii sunt printre cei mai pesimisti oameni de pe pamant.
Aici unde lucrez pot confirma ca se face din plin cercetare stiintifica, dar fiind un site public, nu pot face decat aceasta remarca generala.
Sigur, sunt numeroase frane, mai ales sociale, de recrutare a personalului tanar, pregatit, permanenta foame de bani pentru investitii, birocratia coplesitoare, etc.dar cu multa truda si putin noroc, se rezolva.
Exista programe nationale si internationale de cercetare la care poti concura si din care poti obtine fonduri de suplimentare fata de bugetul din ce in ce mai mic de la stat.

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message le Sam Sep 10, 2011 12:19 pm par Korsakov

Din informatiile care le am insititutele de cercetare nu au primit nici un euro pe programele de cercetare/proiecte .
Ioan a castigat un proiect cu un aparat dar statul roman nu i-a finantat cercetarea .
In Rusia asa ceva nu exista .
Buget mic ! Laughing

Revenir en haut Aller en bas

Dr.Ionescu Sterian

Message le Dim Sep 11, 2011 8:26 am par Dr.Ionescu Sterian

Adica in Rusia nu exista cercetare medicala .
Daca spui tu te cred .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum