Translate
Derniers sujets
nu mai scap de stafilococ
Page 1 sur 1
29112010
nu mai scap de stafilococ
buna ziua , ma numesc Claudia am 36 de ani si trei fetite , de 12 , 9 si 4 ani . De cand am nascut cea dea treia fetita ne-am ales cu acest stafilococ aureus de care nu mai reusesc sa ne scapam Prima care a avut a fost bebe la doua zile , apoi sotul meu , eu si acum in aceasta toamna fetitele cele mari la analize au iesit cu stafilococ in gat .Nu le-am tratat cu nimic pana la simptom , cea mare a facut doua furuncure mari si urate unul pe fesa dreapta si altul pe piramida nazala stanga .Cea mijlocie a facut un rosu in gat urat cu tuse sidureri , apoi i sa tras la o maseluta si la ureche . Eu am avut cu doi ani in urma un abces urat si mi-au iesit in decurs de un an cam de patru cinci ori in diferite locuri furuncule , pana am invatat cum sa ma feresc d ele. Cred ca daca as urma un tratament homeopat poate as reusi sa ne scapam de el , din cate am aflat antibioticul nu prea are nici un efect asupra stimabilului AUREUS . Va multumesc astept cu interes raspunsul dumneavoastra
tfclaudia- Numarul mesajelor : 1
Puncte : 51083
Data de inscriere : 29/11/2010
nu mai scap de stafilococ :: Commentaires
1. Daca va spun ca se poate, e minciuna .
2. Daca va spun ca nu se poate, e minciuna
3. Adevarul e ca fiecare caz are particularitatile lui si adevarat e doar raspunsul terapeutic .
2. Daca va spun ca nu se poate, e minciuna
3. Adevarul e ca fiecare caz are particularitatile lui si adevarat e doar raspunsul terapeutic .
Domnule Korsakov puteti sa dezvoltati subiectul? Pe net am gasit ceva explicatii, unde se precizeaza ca se foloseste in dermatoze. Aveti rezultate cu aceasta metoda?
vnegraia a écrit:Domnule Korsakov puteti sa dezvoltati subiectul? Pe net am gasit ceva explicatii, unde se precizeaza ca se foloseste in dermatoze. Aveti rezultate cu aceasta metoda?
Metoda e utila si in dermatozele pe fond infectios, creste imunitatea .