Translate
Derniers sujets
Ciroza hepatica
Page 1 sur 2
Page 1 sur 2 • 1, 2
29042011
Ciroza hepatica
In cazul unei ciroze hepatice cu virusuri B si D, trombocitopenie, varice esofagiene gr 3, uneori ascita...de obicei exclusa prin tratament, gastrita cronica,icter,transaminaze 200 si mai nou si flatulenta... as dori sa va rog sa imi recomandati o schema de tratament homeopatic si sa imi spuneti daca e vreo sansa ca boala sa fie tinuta in frau cel putin 10 ani de acum incolo...
Va multumesc!
Va multumesc!
Vizitato- Invité
Ciroza hepatica :: Commentaires
Un tratament implica un consult medical.
In cazul dumneavoastra diagnosticul e foarte grav deci consultul e obligatoriu .
Pe forum noi doar comunicam intre noi sau mai dam sfaturi la modul general .
Doar atat .
In cazul dumneavoastra diagnosticul e foarte grav deci consultul e obligatoriu .
Pe forum noi doar comunicam intre noi sau mai dam sfaturi la modul general .
Doar atat .
.................... a écrit:In cazul unei ciroze hepatice cu virusuri B si D, trombocitopenie, varice esofagiene gr 3, uneori ascita...de obicei exclusa prin tratament, gastrita cronica,icter,transaminaze 200 si mai nou si flatulenta... as dori sa va rog sa imi recomandati o schema de tratament homeopatic si sa imi spuneti daca e vreo sansa ca boala sa fie tinuta in frau cel putin 10 ani de acum incolo...
Va multumesc!
Veniti in Rusia si faceti tratament cu plante .
E singura dumneavoastra sansa .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Ce plante folositi in ciroza hepatica ?
Sunt formule secrete cu rezultate foarte bune .
Nu sunt paracios dar dumneata vad ca faci reclama la greu Rusiei .
Multumesc de raspuns, iti trimit pacientii cu ciroza la Moscova .
Multumesc de raspuns, iti trimit pacientii cu ciroza la Moscova .
Asa sa faci, in Rusia mai au o sansa de supravietuire .
Poate vii si tu in Rusia, o sa iti arat lucruri interesante .
Korsakov a écrit:Asa sa faci, in Rusia mai au o sansa de supravietuire .
S-ar putea sa vin .
Korsakov a écrit:Asa sa faci, in Rusia mai au o sansa de supravietuire .
Domnule profesor, romanii nu isi pot permite sa plateasca zile spitalizare la D-vs .
..... a écrit:Nu ma descurc sa anulez contul meu de pe acest site...cine ma poate ajuta?
...........................................
Dernière édition par Stefan le Sam Mai 21, 2011 6:25 pm, édité 1 fois
.... a écrit:In cazul unei ciroze hepatice cu virusuri B si D, trombocitopenie, varice esofagiene gr 3, uneori ascita...de obicei exclusa prin tratament, gastrita cronica,icter,transaminaze 200 si mai nou si flatulenta... as dori sa va rog sa imi recomandati o schema de tratament homeopatic si sa imi spuneti daca e vreo sansa ca boala sa fie tinuta in frau cel putin 10 ani de acum incolo...
Va multumesc!
Vreti o schema ptr ciroza pe forum ?
Am lucrat pe ciroza si din experienta va pot spune ca e foarte greu a controla acest proces, chiar si printr-un tratament sustinut .
Incercati pe alt forum sa va gasiti solutia miracol .
Orice alt comentariu tendentios v-a atrage banarea dumneavoastra .
Vad ca ceilalti useri au fost prea indulgenti .
Acesta nu e un forum in care se fac miracole .
E clar ?
Ciroza hepatica non alcoolica are drept cauza virusul hepatitic ( in majoritatea cazurilor ).
In absenta virusului nu se produce ciroza si atunci cauza este datorata emotiilor ?
In absenta virusului nu se produce ciroza si atunci cauza este datorata emotiilor ?
dr Corlatan a écrit:Ciroza hepatica non alcoolica are drept cauza virusul hepatitic ( in majoritatea cazurilor ).
Adica i se usuca sufletul de gelozie lui Geta ca o inseala Vasile cu Lenuta, ii ajunge uscaciunea la ficati si uite asa se cirozeaza Geta ( conform teoriei coreene !!! )
dr Teodor Axinte a écrit:dr Corlatan a écrit:Ciroza hepatica non alcoolica are drept cauza virusul hepatitic ( in majoritatea cazurilor ).
Adica i se usuca sufletul de gelozie lui Geta ca o inseala Vasile cu Lenuta, ii ajunge uscaciunea la ficati si uite asa se cirozeaza Geta ( conform teoriei coreene !!! )
Poate Geta a luat virusul hepatitic de la Vasile care l-a luat de la Lenuta, ce l-a primit cadou de la Ionel, s.a.m.d, nu ?
dr Teodor Axinte a écrit:Buna seara domn profesor .Unde e dr Tanase ?
Intreaba-l .
La cat de fibrozat e ficatelul lui de suparare ca a fost banat, i s-o fi uscat sufletul de dorul forumului .
Semanati de parca ati fi frati . Ma refer la stilul de a gandi si scrie .
Semanati de parca ati fi frati . Ma refer la stilul de a gandi si scrie .
Page 1 sur 2 • 1, 2