Translate
Derniers sujets
Entorsa tratata homeopat?
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Fitoterapie, parapsihologie, kinetoterapie, masaj, tehnica medicala, anunturi generale
Page 1 sur 1
10052011
Entorsa tratata homeopat?
Buna ziua,
In privinta entorsei i-au fost recomandate sotului, antiinflamatoare si bandajarea gelzenei si talpii piciorului cu o banda elastica. Zona afectata se afla intre oasele Talus si Navicular. A doua zi dupa accident zona dureroasa s-a umflat si inrosit fiind mai calda decat restul piciorului.
Am citit ca in traumatisme Arnica ar fi indicata, dar nu stiu daca in acest caz ar fi buna si cum trebuie administrata. Pana acum pe zona afectata i-am aplicat comprese de cartofi cu spirt si sedinte cu bioptronul cu lumina portocalie. Durerea s-a mai diminuat dar exista inca.
Cum ma sfatuiti sa procedez in continuare?
Multumesc celor care imi raspund.
In privinta entorsei i-au fost recomandate sotului, antiinflamatoare si bandajarea gelzenei si talpii piciorului cu o banda elastica. Zona afectata se afla intre oasele Talus si Navicular. A doua zi dupa accident zona dureroasa s-a umflat si inrosit fiind mai calda decat restul piciorului.
Am citit ca in traumatisme Arnica ar fi indicata, dar nu stiu daca in acest caz ar fi buna si cum trebuie administrata. Pana acum pe zona afectata i-am aplicat comprese de cartofi cu spirt si sedinte cu bioptronul cu lumina portocalie. Durerea s-a mai diminuat dar exista inca.
Cum ma sfatuiti sa procedez in continuare?
Multumesc celor care imi raspund.
vnegraia- Numarul mesajelor : 137
Puncte : 54202
Data de inscriere : 10/02/2010
Entorsa tratata homeopat? :: Commentaires
Ii poti da Symphytum CH 5 sau CH 9 de doua ori pe zi o saptamana sau doua .
Daca nu mai are dureri, edem nu ii mai dai .
Daca nu mai are dureri, edem nu ii mai dai .
Da Capsicum este util in sindromul de stagnare a sangelui prezent si la pacientul cu entorsa .
Capsicum in dilutie CH7 sau CH9? Cat timp sa ia?
Intre timp voi aplica cele recomandate de orientalmed
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Voi reveni cu evolutia cazului.
Intre timp voi aplica cele recomandate de orientalmed
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Voi reveni cu evolutia cazului.
Am gasit pe net ca exista si unguent. I-am dat remediul Capsicum Ch7 o singura doza azi dimineata. As putea folosi extern si unguentul?
vnegraia a écrit:Am gasit pe net ca exista si unguent. I-am dat remediul Capsicum Ch7 o singura doza azi dimineata. As putea folosi extern si unguentul?
Nu cred ca remediul este eficient in entorse .
Unguentul da fiind un sindrom de stagnare a sangelui cu deficit de Qi local
Remediul Capsicum a fost eficient. S-a rezolvat problema asa ca va multumesc din suflet, pentru raspunsuri.