Translate
Derniers sujets
Medici rusi vin la Timisoara sa invete tehnici de reparare a coloanei vertebrale
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse
Page 1 sur 1
Medici rusi vin la Timisoara sa invete tehnici de reparare a coloanei vertebrale :: Commentaires
Titlul postat de dumneata arata ignoranta
1. "Schimbul de experienţă " - ce inseamna sta ?
2. "Cu ruşii vom lucra în paralel, ei lucrează la altele originale şi vom vedea în timp rezultatele'' " - ce inseamna asta ?
Sa nu spun de ceea ce chiar dumneata ai scris : " Profesorul Ilizarov (decedat în urmă cu zece ani) a fost unul dintre cei mai renumiţi ortopezi din lume. Între 1985-1987, când centrul era condus de renumitul profesor, Kurganul devenise un adevărat centru mondial de ortopedie, unde-şi dădeau întâlnire mulţi ortopezi veniţi din întreaga lume şi care doreau să facă specializarea cu acesta. "
1. "Schimbul de experienţă " - ce inseamna sta ?
2. "Cu ruşii vom lucra în paralel, ei lucrează la altele originale şi vom vedea în timp rezultatele'' " - ce inseamna asta ?
Sa nu spun de ceea ce chiar dumneata ai scris : " Profesorul Ilizarov (decedat în urmă cu zece ani) a fost unul dintre cei mai renumiţi ortopezi din lume. Între 1985-1987, când centrul era condus de renumitul profesor, Kurganul devenise un adevărat centru mondial de ortopedie, unde-şi dădeau întâlnire mulţi ortopezi veniţi din întreaga lume şi care doreau să facă specializarea cu acesta. "
Folositi in centre tratamentul homeopat ?
simbad a écrit:"Titlul postat de dumneata arata ignoranta" - invata sa distingi ignoranta fata de actul de copiere. Nu am facut altceva decat sa pun un text scris de altii, nu de mine. Daca ai ceva nedumeriri intreba pe cel care a scris articolul. Eu nici macar nu l-am citit.
In plus termina te rog cu deprecierie personale. Nimeni nu te face pe dumneata laudaros, arogant sau altcumva pe aici.
Daca nu citesti ceea ce scrii asta poate fi o explicatie plauzbila a confuziilor dumitale . As fi curios cum iti alegi subiectele !
Dupa poze .
Aici sunt de acord cu dumneata : " Nu am facut altceva decat sa pun un text scris de altii, nu de mine " .
Faptul ca ai reusit sa citesti 5 randuri.. e un lucru laudabil, adica faci progrese .
Faptul ca ai reusit sa citesti 5 randuri.. e un lucru laudabil, adica faci progrese .