Translate
Derniers sujets
Vaccin Poilomielita contaminat cu virusi cancerigeni
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie medicala
Page 1 sur 1
28122009
Vaccin Poilomielita contaminat cu virusi cancerigeni
Vaccine scandal revives cancer fear
New Scientist/ July 4, 2004Many
millions more people than previously thought might have been given
polio vaccine contaminated with a monkey virus linked to cancer. It
has been known since 1960 that early doses of polio vaccine were widely
contaminated with simian virus 40, or SV40, which infects macaque
monkeys. Tens of millions of people in the US and an unknown number in
other countries, including the UK, Australia and the former Soviet
Union, may have been exposed prior to 1963.
Link sters de admin
New Scientist/ July 4, 2004Many
millions more people than previously thought might have been given
polio vaccine contaminated with a monkey virus linked to cancer. It
has been known since 1960 that early doses of polio vaccine were widely
contaminated with simian virus 40, or SV40, which infects macaque
monkeys. Tens of millions of people in the US and an unknown number in
other countries, including the UK, Australia and the former Soviet
Union, may have been exposed prior to 1963.
Link sters de admin
Vaccin Poilomielita contaminat cu virusi cancerigeni :: Commentaires
Citind articolul am intrat in panica, vad ca intrebarea domnului Dr. Tanase este fara raspuns. Ar putea cineva sa raspunda si pt noi, pacientii?
In ultimul timp se vehiculeaza tot mai mult ideea cum ca vaccinurile nu ar fi ceea ce se spune ca sunt si in loc sa ajute organismul, mai mult fac rau. Atunci de ce avem vaccinurile obligatorii la copii? Care este rolul lor, daca nu sa ii fereasca de anumite boli care se presupune ca ar fi grave? Cum este posibil ca Ministerul Sanatatii sa nu ia atitudine?!! Dupa cum stim se duce o campanie puternica pt constientizarea populatiei ca vaccinurile sunt necesare.
Si nu inteleg,daca sunt nocive, de ce sunt obligatorii vaccinurile la copii, pana si vaccinurile care se fac la scoala sunt facute fara ca parintii sa fie informati ca urmeaza sa fie vaccinati copiii, efectiv intra doctorul/ doctorita in clasa cu asistenta, chiar in timpul orei si se apuca sa vaccineze copiii unul dupa altul, invatatoarei ii revine rolul de a calma copiii, de ai inbarbata si chiar sa-i tina in brate daca e cazul, si astfel actul educational din ziua respectiva este complet compromis si nimeni nu zice nimic, unii parinti mai vocifereaza ca ar fi dorit sa fie informati si sa fie langa copii. Lucru care mie , in calitate de cadru didactic, nu mi se pare normal!
Noua parintilor, ni se spune ca programul de vaccinare este obligatoriu si de multe ori in diverse activitati- in special la slujba, oamenii, sunt intrebati daca au facut anumite vaccinuri si sunt conditionati sa le faca. Este o contradictie imensa in ceea ce ne spun medicii despre vaccinuri si ce se vehiculeaza in ultimul timp.
Acum, intrebarea mea este , noi pacientii, de unde stim adevarul? Ce putem face ptr a ne proteja pe noi si pe copiii nostri?
De ex fiului meu i-am facut toate vaccinurile obligatorii ( are 11 luni) pana acum. Sora mea chiar azi este programata cu baietelul la ultimul vaccin ( are 1 an si 1 luna), degeaba ii voi spune eu ca se spune ca nu e bine sa-l vaccineze, pt a anula cuvintele medicului pediatru, e nevoie de dovezi, nu? Oricare parinte doreste binele copilului sau si pt a contesta o informatie care este bine intiparita in mintea oamenilor ar trebui dovezi solide raspandite, chiar de cei care le promoveaza : MINISTERUL SANATATII.
Si atunci, noi cum putem ameliora noccivitatea vaccinurilor? Ce putem face noi pt a ne proteja copii?
In ultimul timp se vehiculeaza tot mai mult ideea cum ca vaccinurile nu ar fi ceea ce se spune ca sunt si in loc sa ajute organismul, mai mult fac rau. Atunci de ce avem vaccinurile obligatorii la copii? Care este rolul lor, daca nu sa ii fereasca de anumite boli care se presupune ca ar fi grave? Cum este posibil ca Ministerul Sanatatii sa nu ia atitudine?!! Dupa cum stim se duce o campanie puternica pt constientizarea populatiei ca vaccinurile sunt necesare.
Si nu inteleg,daca sunt nocive, de ce sunt obligatorii vaccinurile la copii, pana si vaccinurile care se fac la scoala sunt facute fara ca parintii sa fie informati ca urmeaza sa fie vaccinati copiii, efectiv intra doctorul/ doctorita in clasa cu asistenta, chiar in timpul orei si se apuca sa vaccineze copiii unul dupa altul, invatatoarei ii revine rolul de a calma copiii, de ai inbarbata si chiar sa-i tina in brate daca e cazul, si astfel actul educational din ziua respectiva este complet compromis si nimeni nu zice nimic, unii parinti mai vocifereaza ca ar fi dorit sa fie informati si sa fie langa copii. Lucru care mie , in calitate de cadru didactic, nu mi se pare normal!
Noua parintilor, ni se spune ca programul de vaccinare este obligatoriu si de multe ori in diverse activitati- in special la slujba, oamenii, sunt intrebati daca au facut anumite vaccinuri si sunt conditionati sa le faca. Este o contradictie imensa in ceea ce ne spun medicii despre vaccinuri si ce se vehiculeaza in ultimul timp.
Acum, intrebarea mea este , noi pacientii, de unde stim adevarul? Ce putem face ptr a ne proteja pe noi si pe copiii nostri?
De ex fiului meu i-am facut toate vaccinurile obligatorii ( are 11 luni) pana acum. Sora mea chiar azi este programata cu baietelul la ultimul vaccin ( are 1 an si 1 luna), degeaba ii voi spune eu ca se spune ca nu e bine sa-l vaccineze, pt a anula cuvintele medicului pediatru, e nevoie de dovezi, nu? Oricare parinte doreste binele copilului sau si pt a contesta o informatie care este bine intiparita in mintea oamenilor ar trebui dovezi solide raspandite, chiar de cei care le promoveaza : MINISTERUL SANATATII.
Si atunci, noi cum putem ameliora noccivitatea vaccinurilor? Ce putem face noi pt a ne proteja copii?
Despre scandalul contaminarii vaccinului antipolio am citit si m-am simtit neputincioasa, depasita de problema, mai ales ca fetita mea tocmai a fost vaccinata. Din pacate noi parintii nu suntem informati de unde provin vaccinurile. Fetitei mele i s-a facut luni vaccinul antipolio si pot doar sa sper ca nu va fi afectata prea mult. I-am dat Thuja dupa vaccin (cum mi-a recomandat domnul doctor Sterian) si nu a facut febra in schimb a avut scaun moale ceea ce nu este normal pentru ea (de obicei este constipata).
Am o intrebare pentru parintii a caror copii nu au facut vaccinurile obligatorii:
Ce solutie aveti pentru viitor cand veti inscrie copii la liceu si vi se va cere carnetul de vaccinari?
Din pacate de la autoritatile de la noi din tara nu putem astepta schimbari peste noapte. Cat despre "oficializarea" ideii ca vaccinurile sunt nocive, la noi in tara nu va avea loc, atat timp cat pe plan mondial sunt campanii continue de vaccinare in masa pentru tot felul de virusi.
Ceea ce ma deranjeaza pe mine este conditionarea copiilor de a face vaccinurile oibligatorii pentru a urma o forma de invatamant.
Am o intrebare pentru parintii a caror copii nu au facut vaccinurile obligatorii:
Ce solutie aveti pentru viitor cand veti inscrie copii la liceu si vi se va cere carnetul de vaccinari?
Din pacate de la autoritatile de la noi din tara nu putem astepta schimbari peste noapte. Cat despre "oficializarea" ideii ca vaccinurile sunt nocive, la noi in tara nu va avea loc, atat timp cat pe plan mondial sunt campanii continue de vaccinare in masa pentru tot felul de virusi.
Ceea ce ma deranjeaza pe mine este conditionarea copiilor de a face vaccinurile oibligatorii pentru a urma o forma de invatamant.
Daca a avut un scaun moale asta inseamna o eliminare buna, deci copilul nu va avea efecte secundare de la vaccinare .
Bine ca ai ascultat de sfat .
Bine ca ai ascultat de sfat .
Remediul cu thuya este valabil pt toti copiii, dupa orice vaccin?
cristinamaria a écrit:Remediul cu thuya este valabil pt toti copiii, dupa orice vaccin?
Da .
Multumesc pentru sfaturi si aduc multumiri la toti cei care au contribuit la existenta acestui forum.
Imi permit sa pun site-ul Dr. Jean Elmiger care critica eficienta vaccinurilor
Link sters de admin
Dernière édition par vnegraia le Ven Nov 26, 2010 2:40 pm, édité 2 fois
Imi permit sa pun site-ul Dr. Jean Elmiger care critica eficienta vaccinurilor
Link sters de admin
Dernière édition par vnegraia le Ven Nov 26, 2010 2:40 pm, édité 2 fois
Revin in privinta vaccinului antipolio si completez cu observatia ca administrarea remediului Thuya 3 zile nu a fost suficient. A 4-a zi cand nu i-am mai administrat remediul seara dupa ora 21:30 a facut temperatura 38,2. I-am dat o doza de remediu si azi este bine.
vnegraia a écrit:Revin in privinta vaccinului antipolio si completez cu observatia ca administrarea remediului Thuya 3 zile nu a fost suficient. A 4-a zi cand nu i-am mai administrat remediul seara dupa ora 21:30 a facut temperatura 38,2. I-am dat o doza de remediu si azi este bine.
Interesant .
Medicii francezi spun o singura doza .
M-am convins .
Revin cu o declaratie interesanta a lui Bill Gates despre vaccinuri:
“Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. “
Sursa anatolbasarab.wordpress.com
Ne mai miram de amploarea luata de campaniile de vaccinare ?
Dernière édition par vnegraia le Mer Déc 08, 2010 11:55 am, édité 2 fois
“Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. “
Sursa anatolbasarab.wordpress.com
Ne mai miram de amploarea luata de campaniile de vaccinare ?
Dernière édition par vnegraia le Mer Déc 08, 2010 11:55 am, édité 2 fois
[quote="vnegraia"]Revin cu o declaratie interesanta a lui Bill Gates despre vaccinuri:
“Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%.
Link sters de admin
“Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni … numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%.
Link sters de admin
Atenuarea efectelor adverse ale vaccinarilor atat pe termen scurt cat si pe termen lung se poate face prin administrarea remediului homeopat preparat din vaccinul respectiv .Administrarea remediului Thuja in mod generic pentru toate tipurile de vaccin s-a dovedit ca nu are eficienta in ce priveste efectele vaccinarii pe termen lung . Aceste remedii preparate din vaccin se fabrica si in Romania de catre Plantextrakt.
Link sters de admin
Link sters de admin
Asa este, numai ca e o mica mare problema .
Nu sunt in faramacii, trebuie facuta comanda prin firma .
Dr.Ioan a écrit:Asa este, numai ca e o mica mare problema .
De ce, nu se gasesc in farmacii ?
Pot fi comandate de medici homeopati si de farmacii , insa farmaciile in general comanda remedii mai frecvent utilizate sa fie siguri ca le vand (cel putin asa se intampla la mine in oras ). Eu le-am comandat si au venit in cateva zile .