Translate
Derniers sujets
Remediu-muscatura pisica
Page 1 sur 1
24092012

Remediu-muscatura pisica
Buna ziua,
Fetita mea ieri a fost muscata superficial (pare o zgaraietura) de o pisica. Rana i-am dezinfectat-o dar ma gandeam sa-i dau un remediu homeopat pentru a nu aparea complicatii. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc celor care isi fac timp sa-mi raspunda.
Fetita mea ieri a fost muscata superficial (pare o zgaraietura) de o pisica. Rana i-am dezinfectat-o dar ma gandeam sa-i dau un remediu homeopat pentru a nu aparea complicatii. Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc celor care isi fac timp sa-mi raspunda.
vnegraia- Numarul mesajelor : 137
Puncte : 40222
Data de inscriere : 10/02/2010
Remediu-muscatura pisica :: Commentaires

Domnul profesor Korsakov recomanda in vol 2 la muscatura de pisica remediul Ledum palustre CH 7 timp de 3 zile , odata pe zi .

Multumesc frumos. Aseara a venit acasa muscata si de catelul vecinei, cu care inainte se juca. Aceasta muscatura arata ca o vanataia de dimensiunea unui 5 bani. Pot sa-i dau remediul Ledum si dupa aceasta intamplare?

Cam multe vrei tu .
In schemele profesorului Korsakov am gasit remediul Lachesis CH 7 seara 3 zile si Hydrofobinum CH 15 dimineata tot 3 zile . Aici insa iti recomand sa fie consultat de un infectionist sa nu fie caine turbat .
In schemele profesorului Korsakov am gasit remediul Lachesis CH 7 seara 3 zile si Hydrofobinum CH 15 dimineata tot 3 zile . Aici insa iti recomand sa fie consultat de un infectionist sa nu fie caine turbat .

Va multumesc pentru raspunsuri.
Voi cauta un doctor infectionist. Stapana cainelui mi-a spus ca nu ar fi turbat dar cine stie. Mai bine sa i-au toate masurile necesare decat sa-mi para rau mai tarziu
Voi cauta un doctor infectionist. Stapana cainelui mi-a spus ca nu ar fi turbat dar cine stie. Mai bine sa i-au toate masurile necesare decat sa-mi para rau mai tarziu

STANISLAV RIBENTROV a écrit:Vad ca foloseste cursurile profesorului Korsakov .
Foarte mult, nu mai stau sa fac repertorizarea lunga . Acum fac si cate 50 de consultatii pe zi, in zece minute rezolv cazul . Asistenta mi-a programat pacienti pana in martie 2013 . Este exceptionala metoda rapida a domnului profesor Korsakov