Translate
Derniers sujets
Frica de gabori
Page 1 sur 1
08112012
Frica de gabori
Merg cu masina si cand vad gabori imi bate inima tare, ma apuca frica . Am intrebat un medic prieten si a zis ca ma sugestionez . Ce as putea sa iau sa nu mai imi fie frica de astia ?
Sedat Abistru- Numarul mesajelor : 133
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Puncte : 46495
Data de inscriere : 18/03/2012
Frica de gabori :: Commentaires
Sunt multe remedii homeopate care se pot folosi . Dupa cum vorbesti dumneata as merge pe varianta Kali bromatum . ia o doza de 1o mille sau Mille la o saptamana . Sper sa iti fie de folos .
Stancu Luiza a écrit:Si mie imi este frica de politisti, as putea folosi acelasi remediu ?
Luiza medici romani dau remedii la plezneala . Alegerea unui remediu se face doar prin analiza unui numar de simptome caracteristice tipologiei tale . Daca imi dai mai multe detalii incerc sa te ajut .
Nu stiu ce sa va spun !
Sunt singura, timida in prezenta barbatilor . Imi plac barabtii inteligenti, maturi ce au un orizont larg de intelegere a eternitatii .
Ma simt abandonata in oceanul nefericirii existentiale, intr-o lume murdara, vulgara in care oamenii au devenit niste viermi chinuiti de interese materiale
Nu stiu daca ma puteti intelege, nici nu vreau, stau trista impreuna cu umbra sufletului meu in registrul fiintelor terestre .
Sunt singura, timida in prezenta barbatilor . Imi plac barabtii inteligenti, maturi ce au un orizont larg de intelegere a eternitatii .
Ma simt abandonata in oceanul nefericirii existentiale, intr-o lume murdara, vulgara in care oamenii au devenit niste viermi chinuiti de interese materiale
Nu stiu daca ma puteti intelege, nici nu vreau, stau trista impreuna cu umbra sufletului meu in registrul fiintelor terestre .
Azi m-a luat radarul, gaborul nu a vrut sa il cinstesc . Nu am nici o emotie . Sunt tare, proful e cel mai mare
Stancu Luiza a écrit:Si mie imi este frica de politisti, as putea folosi acelasi remediu ?
Luzica fato i-al ca nu iti face rau, te ameteste la inceput si apoi esti beton .
Daca au ajuns pacientii sa dea recomandari s-a dus dreakului forumul asta .
Observ ca dr Dumitrescu se face ca ploua si lasa toti tembelii sa isi dea cu parerea .
Observ ca dr Dumitrescu se face ca ploua si lasa toti tembelii sa isi dea cu parerea .
Korsakov a écrit:Era vorba de mine ?
Daca tu esti acelasi cu Stanislav, raspunsul e da .
Va bateti joc de munca doctorului Dumitrescu. Stiu ca el nu da doi bani pe Reiki sau alte gogomanii .
Baneaza-ma, fii fericit .
Mestes nici nu imi trecea prin cap sa te banez, consider ca orice informatie noua, dezbateri libere, constructive sunt utile . Nimeni nu te obliga sa crezi in practica medicala Reiki sau te opreste sa iti promovezi opinia contrara .
Un lucru nu inteleg, cand un terchea berchea simbad scria pe forum bazaconiile cu remedii produse prin scrierea pe o eticheta de ce nu ai reactionat asa de prompt ca in cazul Reiki !
Eu te apreciez foarte mult, iti respect parerea, sunt convins ca ne putem intelege foarte bine cu un dialog civilizat .
O seara buna .
Un lucru nu inteleg, cand un terchea berchea simbad scria pe forum bazaconiile cu remedii produse prin scrierea pe o eticheta de ce nu ai reactionat asa de prompt ca in cazul Reiki !
Eu te apreciez foarte mult, iti respect parerea, sunt convins ca ne putem intelege foarte bine cu un dialog civilizat .
O seara buna .
Am doua rugaminti : nu mai scrie sub pseudonimul Stanislav, te faci de cacao si a doua invata sa fii mai modest . In rest esti OK .
Mestes nimeni nu e perfect, mea culpa, a fost o mica gluma, am vrut sa va testez spiritul de observatie . Aveti nota 10 .
Nu e vorba de modestie sau infumurare, am mai raspuns la aceasta, e vorba de reclama .
Multumesc de observatiile tale pertinente .
Nu e vorba de modestie sau infumurare, am mai raspuns la aceasta, e vorba de reclama .
Multumesc de observatiile tale pertinente .
Daca ii mai si banezi pe cei ce scriu aiurea pe acest forum esti administrator valabil .
Fii fara grija, ii astept pe natarai la cotitura .
Fii fara grija, ii astept pe natarai la cotitura .