Translate
Derniers sujets
Durere de spate
Page 1 sur 1
10012013
Durere de spate
Domnule profesor va rog sa ma ajutati, am dureri de spate si ceafa, dimineata sunt intepenit, nu pot sa ma misc . Am facut radiografie la coloana, au gasit ca am niste ciocuri la cervicala dar eu intepenesc tot . Am luat Artrostop, volatren, am dat cu unguent dar eu am dureri de spate . Cred ca m-a luat de la frig cand am dat zapada de pe masina .
Cand eram mic am avut varicela, apendicita si amigdalite . Acum ma doare din cand in cand stomacul, la prajeli sau alcol. Am luat mai multe kilograme in plus . Fac diaree la lapte, mi-a cazut din par . Nu dorm bine, dimineata ma scol obosit .
Daca aveti alte intrebari va raspund . Numai dumneavoastra ne puteti vindeca .
Va multumesc mult de tot .
Cand eram mic am avut varicela, apendicita si amigdalite . Acum ma doare din cand in cand stomacul, la prajeli sau alcol. Am luat mai multe kilograme in plus . Fac diaree la lapte, mi-a cazut din par . Nu dorm bine, dimineata ma scol obosit .
Daca aveti alte intrebari va raspund . Numai dumneavoastra ne puteti vindeca .
Va multumesc mult de tot .
Stroe- Numarul mesajelor : 135
Varsta : 64
Localizare : Cluj
Puncte : 52412
Data de inscriere : 07/08/2010
Durere de spate :: Commentaires
Yolanda23 a écrit:De ce beti lapte daca produce diaree ? Poate aveti intoleranta la lactoza.
Asa ceva nu face bine.
Te bagi ca musca in r..... Veziti de treaba ta
Domnule doctor Suceveanu daca aveti timp imi puteti spune ce sa iau pentru durerea de spate ?
Multumesc foarte mult
Multumesc foarte mult
Memphis a écrit:Eu folosesc la nevoie Rhus toxicodendron .
Daca citeai ca a avut varicela nu pierdeai singura ocazia ce o aveai : sa taci .
Daca citeati ce am scris ati avut dumneavoastra un motiv temeinic sa taceti, am scris ce folosesc eu . Unde este recomandarea catre pacient ?
Nue frumos sa va certati sunteti intelectuali . Am mai luat rhus acum un an si a fost bine . Voi lua din nou . Multumesc .
Va rog sa nu va mai certati
Va rog sa nu va mai certati
Forumul asta nu are liniste deloc . Sper ca domnul profesor sa ii lichideze pe acesti pierde vara .
Marta a écrit:Forumul asta nu are liniste deloc . Sper ca domnul profesor sa ii lichideze pe acesti pierde vara .
Imi este mila de ei ca nu au concedii .
Sunt marinimos, le dau liber .
Stroe a écrit:Ma doar spatele rau domnu profsor . Ce sa mai iau ?
Incearca varianta 2, iei tramvaiul, te duci la policlinica, platesti, faci tratament si nu ma mai sacai atata .
Ia o saptamana ce ti-am dat, daca nu merge ai la dispozitie varianta 2 .
Dumnule profesor va rog sa imi recomandati un tratament homeopat pentru durerea mea de sold .
Am cazut pe gheata, ma doare rau soldul stang cand misc piciorul
Va multumesc .
Am cazut pe gheata, ma doare rau soldul stang cand misc piciorul
Va multumesc .
Korsakov a écrit:Zelma draga iei Colocynthis CH 5 la 8 ore 5 zile . Imi scrii cum te simti
Este un traumatism prin cadere, nu inteleg cum actioneaza Colocynthis !!!
Korsakov a écrit:Zelma draga iei Colocynthis CH 5 la 8 ore 5 zile . Imi scrii cum te simti
Iau constiincios . Multumesc .