Translate
Derniers sujets
piatra la rinichi + bufeuri
Page 1 sur 2
Page 1 sur 2 • 1, 2
08052013
piatra la rinichi + bufeuri
Hristos a inviat ! Am marea rugaminte de a ma ajuta in urmatoarele probleme:
a. de 2 ani ma chinui cu o piatra la rinichiul drept, am facut 2 litotritii, dar nu se poate elimina datorita faptului ca este pozitionata in calicele inferior, am incercat cu diverse ceaiuri, tratamente naturiste, presopunctura, etc, dar fara efect. O colega mi-a recomandat Calculi renalis CH7, dar nu stiu doza exacta si cat timp sa iau. In orasul in care locuiesc nu sunt homeopati.
b. bufeurile nocturne, cu care ma chinui de vre-o 7 ani, carora nu le-am dat de capat si care-mi afecteaza somnul.
Va multumesc din suflet si bunul D-zeu sa va binecuvanteze.
a. de 2 ani ma chinui cu o piatra la rinichiul drept, am facut 2 litotritii, dar nu se poate elimina datorita faptului ca este pozitionata in calicele inferior, am incercat cu diverse ceaiuri, tratamente naturiste, presopunctura, etc, dar fara efect. O colega mi-a recomandat Calculi renalis CH7, dar nu stiu doza exacta si cat timp sa iau. In orasul in care locuiesc nu sunt homeopati.
b. bufeurile nocturne, cu care ma chinui de vre-o 7 ani, carora nu le-am dat de capat si care-mi afecteaza somnul.
Va multumesc din suflet si bunul D-zeu sa va binecuvanteze.
speranta- Numarul mesajelor : 9
Puncte : 42181
Data de inscriere : 08/05/2013
piatra la rinichi + bufeuri :: Commentaires
Profesorul recomanda Calculi renali in dilutie de CH 5 dimineata si seara o luna, cu multe ceaiuri diretice plus vitamina D3 odata pe zi .
Personal iti sugerez a lua Foliculinum CH200 la 12 ore, trei zile si apoi sa urmezi tratamentul pentru litiaza
Personal iti sugerez a lua Foliculinum CH200 la 12 ore, trei zile si apoi sa urmezi tratamentul pentru litiaza
Nu mai raspundeti la toti nou veniti pana nu vedem ce le poate capul .
Un drept se castiga, nu se ofera .
Un drept se castiga, nu se ofera .
"In orasul in care locuiesc nu sunt homeopati."
Locuiesti in Bucuresti .
Bucurestiul nu are nici un homeopat sau incep sa ii banez pe mincinosi ?
Locuiesti in Bucuresti .
Bucurestiul nu are nici un homeopat sau incep sa ii banez pe mincinosi ?
Nu locuiesc in Bucuresti, ci in provincie, iar remediile homeopate merg sa le cumpar la aprox. 60 de km, de unde stau.
Dernière édition par speranta le Ven Mai 10, 2013 11:31 am, édité 1 fois
Dernière édition par speranta le Ven Mai 10, 2013 11:31 am, édité 1 fois
speranta a écrit:Nu locuiesc in Bucuresti, ci in provincie, iar remediile homeopate merg sa le cumpar la aprox. 60 de km, de unde stau.
Rar mi se intampla sa ma insel .
Folositi capacitatile dumneavoastra paranomale sa percepeti pacientii ?
Feodora a écrit:Folositi capacitatile dumneavoastra paranomale sa percepeti pacientii ?
Frectii paranormal, ca administrator are acces la IP-uri, adica vede serverul de pe care te conectezi, localizarea .
Dl. Razvan, nu stiu ce localizare a serverului vede administratorul, dar va dau cuvintul de onoare ca va scriu din localitatea in care locuiesc, la 300 km de Bucuresti.
Dar nu are nicio importanta, celor care vor sa ma ajute si sa-mi recomande ceva le multumesc din suflet,... nu vad de ce e atata incrincenare.
Dar nu are nicio importanta, celor care vor sa ma ajute si sa-mi recomande ceva le multumesc din suflet,... nu vad de ce e atata incrincenare.
Eu nu mi-as pune prea multa speranta pe o consultatie data pe forum, fiecare caz are particularitatile lui .
Poate ai noroc ....
Poate ai noroc ....
Mefis habar nu ai tu cati pacienti a vindecat domnul profesor pe forum . La mine nici un medic roman nu stia ce am sa ma vindece . Dansul intr-o saptamana m-a facut ca noua .
Cum !
Eu am scris aici pe forum .
Din cauza unui .. . Este fantastic crede-ma . Pacat ca exista pe lumea asta oameni rai lipsiti de educatie .
Incearca poate iti raspunde .
Eu am scris aici pe forum .
Din cauza unui .. . Este fantastic crede-ma . Pacat ca exista pe lumea asta oameni rai lipsiti de educatie .
Incearca poate iti raspunde .
Speranta numele dansului este Korsakov . Lucreaza la Moscova intr-un institut de medicina naturista ca profesor .
pacat, ca pe acest forum nu exista posibilitatea de a-i trimite dl. profesor Korsakov un mesaj privat prin care sa-l rog sa ma ajute.
Cer senin daca citesti pe forum ai sa vezi de cate ori a fost jignit domnul profesor Korsakov de acest individ .
Scarface asta habar nu are de homeopatie dar din invidie avea obraznicia sa adreseze cuvinte jignitoare celui mai mare profesor de homeopatie .
Ma bucur ca nu ii mai vad moaca aici pe forum . Era cea mai ... prezenta, nimeni nu il suporta . Motivul era nu obraznicia, rautatea, invidia .
Scarface asta habar nu are de homeopatie dar din invidie avea obraznicia sa adreseze cuvinte jignitoare celui mai mare profesor de homeopatie .
Ma bucur ca nu ii mai vad moaca aici pe forum . Era cea mai ... prezenta, nimeni nu il suporta . Motivul era nu obraznicia, rautatea, invidia .
De cand a fost esclus scarface pe forum avem liniste .
Domnule doctor Dumitrescu va rugam mult sa nu ii mai permiteti accesul aici .
Domnule doctor Dumitrescu va rugam mult sa nu ii mai permiteti accesul aici .
Page 1 sur 2 • 1, 2