Translate
Derniers sujets
glomerulonefrita imunoglobina A IgA (boala Berger)
Page 1 sur 1
23092013
glomerulonefrita imunoglobina A IgA (boala Berger)
buna ziua! sotia mea sufera de 4 ani de aceasta boala, si in acest moment are insuficienta renala de grad 4 (creatinina serica 2.33, eGFR 28). se afla in tratament cu enalapril (enap) si regim alimentar hiposodic, hipoproteinic. cunoasteti va rog vreun remediu homeopat pentru aceasta boala..? va multumesc.
glister- Numarul mesajelor : 3
Puncte : 40795
Data de inscriere : 23/09/2013
glomerulonefrita imunoglobina A IgA (boala Berger) :: Commentaires
Rog cei care posteaza pe acest site sa nu mai dea recomandari terapeutice .
Pacientul trebuie obligatoriu consultat de un medic care va monitoriza cazul .
Orice recomandare o voi eticheta lipsa de seriozitate din partea acelui medic ce va fi exclus de pe forum .
Pacientul trebuie obligatoriu consultat de un medic care va monitoriza cazul .
Orice recomandare o voi eticheta lipsa de seriozitate din partea acelui medic ce va fi exclus de pe forum .
Numai pentru oameni da ?
La pisici nu trebuie consult .
La pisici nu trebuie consult .
Stimate Dle Dr Ioan, imi puteti va rog recomanda un doctor la care sotia mea sa poata merge la consult in legatura cu afectiunea despre care am postat...? Evolutia bolii catre insuficienta renala de grad 5 si deci dializa este se pare foarte rapida si desi boala este incurabila, dorim sa stim daca exista vreo metoda de a incetini evolutia ei.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
Nu pot sa va mint .
Laudarosi sunt destui medici care habar nu au despre acupunctura sau homeopatie, avand inconstienta sa se laude ca fac minuni, in fapt niste personaje jalnice ce nu sunt in stare sa se trateze pe ei insasi .
Boala este cu evolutie nefavorabila, o evolutie buna depinde de terenul pacientului .
O pot primi saptamana viitoare la institut ( isi face fisa ), ii fac bilantul clinico-paralclinic in speranta ca sistemul va raspunde pozitiv .
Daca as cunoaste alt coleg care sa stie mai mult ca mine in acest domeniu al medicinii naturiste, sincer vi l-as spune . Un medic realist nu face afirmatii inconstiente in fata unor boli cronice grave.
Laudarosi sunt destui medici care habar nu au despre acupunctura sau homeopatie, avand inconstienta sa se laude ca fac minuni, in fapt niste personaje jalnice ce nu sunt in stare sa se trateze pe ei insasi .
Boala este cu evolutie nefavorabila, o evolutie buna depinde de terenul pacientului .
O pot primi saptamana viitoare la institut ( isi face fisa ), ii fac bilantul clinico-paralclinic in speranta ca sistemul va raspunde pozitiv .
Daca as cunoaste alt coleg care sa stie mai mult ca mine in acest domeniu al medicinii naturiste, sincer vi l-as spune . Un medic realist nu face afirmatii inconstiente in fata unor boli cronice grave.
Multumesc! Cum se procedeaza cu programarea...?
Joi ora 16 - vineri nu sunt la institut
Informatii fisa
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t2262-institutul-national-pentru-medicina-complementara-si-alternativa-bucuresti
Informatii fisa
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t2262-institutul-national-pentru-medicina-complementara-si-alternativa-bucuresti
Boala Guilian Barre se poate trata ?
Unchiul meu merge foarte greu
Unchiul meu merge foarte greu