Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Fulbright Romania lanseaza burse in domeniul stiintei si tehnologiei, pentru Statele Unite ale Americii

Aller en bas

10022010

Message 

Fulbright Romania lanseaza burse in domeniul stiintei si tehnologiei, pentru Statele Unite ale Americii Empty Fulbright Romania lanseaza burse in domeniul stiintei si tehnologiei, pentru Statele Unite ale Americii
Bursa vizeaza discipline precum: Aeronautica, Astronomie, Agronomie, Astronomie si Stiinte planetare, Biologie, Inginerie biomedicala, Chimie, Automatizari si Calculatoare, Inginerie electrica, Chimie industriala, Constructii, Inginerie mecanica, Oceanografie, Petrol si Gaze, Stiintele mediului, Geologie, Stiinta informationala si a sistemelor, Stiinta materialelor, Matematica, Neurologie, Stiinte cognitive, Sanatate publica (cu focalizare pe cercetare teoretica) si Fizica .

Durata bursei este de 3 ani (incepand cu august 2011) iar data limita de inscriere este 25 aprilie 2010. Candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana, diploma de licenta inainte de 1 august 2011 si fluenta in limba engleza.

Pentru inscrierea in concurs toti candidatii trebuie sa depuna un formular online care poate fi accesat online https://apply.embark.com/student/fulbright/international, insotit de diploma de licenta sau adeverinta de la facultate, foi matricole, impreuna cu traducerile acestora si scrisori de recomandare. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.fulbright.ro.
http://www.alt-fel.ro/a/Articole/Revista_presei/557/Fulbright_Romania_lanseaza_burse_in_domeniul_stiintei_si_tehnologiei_pentru_Statele_Unite_ale_Americii.html
John I John
John I John

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Puncte : 40200
Data de inscriere : 26/01/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum