Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Medicamente homeopate eficiente in cancer EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Medicamente homeopate eficiente in cancer

03072010

Medicamente homeopate eficiente in cancer Empty Medicamente homeopate eficiente in cancer

Prestigioasa publicatie Jurnal International de Oncologie publica in februarie 2010 rezultatele unui studio in vitro privind efectul anticancerigen a 4 medicamente homeopate : Thuya, Phytolacca, Conium si Carcinosinum pe doua linii celulare de adenocarcinom MCF-7 si MDA-MB-231 .

Autori studiului sunt Moshe Frenkel, Bal Mukund Mishra, Subrata Sen, Peiying Yang, Alison Pawlus, Luis Vence, Aimee Leblanc, Lorenzo Cohen, Pratip Banerji, Prasanta Banerji

Affiliations: Integrative Medicine Program-Unit 145, The University of Texas M.D. Anderson Cancer Center, Houston, TX 77030-4009, USA. frenkelm@netvision.net.il

Cele 4 remedii homepate Thuya, Phytolacca, Conium si Carcinosinum in dilutii inalte testate, au avut un efect citotoxic pe liniile celulare de adenocarcinom MCF-7 si MDA-MB-231 si efect apoptotic .

E vorba de un studiu in vitro efectuat de cercetatori in oncologia genetica ai Universitatii Texas, iar publicatia Journal International of Oncology este pe departe cea mai exigenta revista stiintifica in domeniul oncologiei .

Aici este si linkul spre revista :

http://www.spandidos-publications.com/ijo/36/2/395

Laureat Nobel contribuie la intelegerea stiintifică a homeopatiei

Intr-un studiu recent profesorul Luc Montagnier, un virusolog francez care a descoperit HIV şi care a castigat Premiul Nobel în 2008, impreuna cu echipa a raportat rezultatele unei serii de experimente riguroase de investigare a proprietătilor electromagnetice de probe biologice extrem de diluate, adica dilutii homeopate .

Studiul demonstrează că unele secvenţe de ADN-ul bacterian sunt capabili de a induce unde electromagnetice la dilutii mari apoase. Aceasta pare a fi un fenomen de rezonanţă declanşate de spectrul undelor electromagnetice de frecvenţă foarte joasă. Cercetatorii au folosit soluţii apoase care s-au agitat s-au facut dilutii seriale (Cercetatorii au observat ca soluţii ce au fost puternic agitate pot genera semnale). Cu alte cuvinte potenţele homeopate, deşi cuvantul homeopatie nueste menţionat în articol.

Cercetatorii au descoperit ca bacteriile patogene şi viruşi arata o semnatura distincta electromagnetice la diluţii variind de la 10 ^ -5 - 10 ^ -12 (corespunzând la 5D la 12d) şi că mici fragmente de ADN (responsabil de patogenitate) au fost exclusiv raspunzătoare pentru semnal electromagnetice . Cercetatorii au remarcat faptul că, de asemenea, un experiment a constatat efecte semnificative de la diluţii fel de mare ca 10 ^ -18 (echivalent cu 18D).

Semnatura electromagnetica s-a schimbat in functie de nivelul de diluare, si a fost afectată de concentraţia iniţială, ramanand chiar si după ce fragmente de ADN ramase au fost distruse de agenti chimici.

http://starchoicesrl.webs.com/apps/blog/entries/show/4173789-medicamente-homeopate-eficiente-in-cancer

Dernière édition par Dr.Ioan le Dim Juil 04, 2010 9:30 pm, édité 1 fois
Dr Ioan Dumitrescu
Dr Ioan Dumitrescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2154
Puncte : 60918
Data de inscriere : 24/07/2009

http://sites.google.com/site/acupuncturareumatism/

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Medicamente homeopate eficiente in cancer :: Commentaires

vstgx

Message Sam Juil 03, 2010 7:21 pm par vstgx

Daca s-ar face acest test la metoda cu paharul ar fi interesant .As da o bere la scari .

Dr.Ionescu Sterian

Message Dim Juil 04, 2010 8:23 am par Dr.Ionescu Sterian

Asta e chiar "bomba' .Sper sa citeasca toti fundamentalistii alopati .

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Juil 04, 2010 9:31 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Dr Cristina Teodorescu

Message Dim Juil 04, 2010 10:53 pm par Dr Cristina Teodorescu

Am inteles ca sunteti administrator forum .
Va rog sa pastrati nivelul stiintific al forulmului si sa escludeti persoanele ce saboteaza forumul medical .

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Juil 04, 2010 11:00 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Cristina ei sunt beneficiarii muncii noastre, eu v-am spus cum sa practicati homeopatia, cum comunicati cu ei e treaba voastra .
Cristina ei sunt bolnavi, saraci si asteapta de la voi o mana de ajutor .
Deschide-ti sufletul .

Dr Cristina Teodorescu

Message Dim Juil 04, 2010 11:03 pm par Dr Cristina Teodorescu

Dr.Ioan a écrit:Cristina ei sunt beneficiarii muncii noastre, eu v-am spus cum sa practicati homeopatia, cum comunicati cu ei e treaba voastra .
Cristina ei sunt bolnavi, saraci si asteapta de la voi o mana de ajutor .
Deschide-ti sufletul .

Cum ?
Fara respect ?

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Juil 04, 2010 11:08 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Rabdare si intelegere .

Dr Cristina Teodorescu

Message Dim Juil 04, 2010 11:12 pm par Dr Cristina Teodorescu

Dr.Ioan a écrit:Rabdare si intelegere .

Va repect prea mult ca sa va raspund ceea ce cred eu .
Avem opinii diferite .
Mai intru pe forum doar sa va citesc, dar nu inteleg sa particip la obrazniciile unora .
Cu stima deosebita .

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Juil 04, 2010 11:14 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Cristina iti multumesc de apreciere .
Poate tu ai dreptate ,

Marta

Message Mer Juil 07, 2010 7:48 am par Marta

E aici una care se crede stapana forumului .
De ce nu este esclusa ?

Cristina Velichi

Message Mer Juil 07, 2010 9:57 am par Cristina Velichi

Marta a écrit:E aici una care se crede stapana forumului .
De ce nu este esclusa ?

Daca nu o potoleste adminul, o potolim noi .
Da ?

Geta

Message Mer Juil 07, 2010 10:31 am par Geta

Cristina35 a écrit:
Marta a écrit:E aici una care se crede stapana forumului .
De ce nu este esclusa ?

Daca nu o potoleste adminul, o potolim noi .
Da ?

Nu vreu sa ma cert cu nimeni .
Va pup .

Message  par Contenu sponsorisé