Translate
Derniers sujets
Intentia conteaza
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse :: Subiecte banale
Page 1 sur 1
10072010
Intentia conteaza
De cand am intrat pe acest forum am trait o experienta de viata formidabila .
Mi-am tratat sotul, pe mine si am cunoscut oameni minunati , cu mici exceptii .Un ozn a vrut sa scape de mine recomandandu-mi gresit un medicament si altul s-a straduit , dar m-a constipat .Ionescu doctorul a vrut sa ma ajute si ozn-ul scari a vrut sa ma omoare ( sa scape de mine, cu ce i-oi fi gresit eu oare ? ) .Domnul Ioan a vrut sa merg la dansul la consult, dar eu nu aveam bani sa il platesc si pana la urma am reusit sa il determin sa imi spuna ce sa iau .Are si dansul dreptate ca munca trebuie platita, dar noi astia amarati de unde sa platim ?Am fost deranjata de un carcalete ozn-ist ce baiguia tot soiul de prostii .Va multumesc si astept banarea .
Mi-am spus naduful .Cu dragGeorgeta .
Mi-am tratat sotul, pe mine si am cunoscut oameni minunati , cu mici exceptii .Un ozn a vrut sa scape de mine recomandandu-mi gresit un medicament si altul s-a straduit , dar m-a constipat .Ionescu doctorul a vrut sa ma ajute si ozn-ul scari a vrut sa ma omoare ( sa scape de mine, cu ce i-oi fi gresit eu oare ? ) .Domnul Ioan a vrut sa merg la dansul la consult, dar eu nu aveam bani sa il platesc si pana la urma am reusit sa il determin sa imi spuna ce sa iau .Are si dansul dreptate ca munca trebuie platita, dar noi astia amarati de unde sa platim ?Am fost deranjata de un carcalete ozn-ist ce baiguia tot soiul de prostii .Va multumesc si astept banarea .
Mi-am spus naduful .Cu dragGeorgeta .
Intentia conteaza :: Commentaires
Marta a écrit:Ce are una cu alta ?
Geta doar s-a aparat de ozn, nu ai vazut cum intra pe subiectele ei ?
Scari a inceput .
vstgx a écrit:Marta a écrit:Ce are una cu alta ?
Geta doar s-a aparat de ozn, nu ai vazut cum intra pe subiectele ei ?
Scari a inceput .
Si mi-a zis ozn-ul sa iau Sepia sa scape de mine .