Acupuncture et homéopathie

Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
» Acupuncture cas de Parkinson
Spirala Energetica  EmptyDim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Spirala Energetica  EmptyJeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu

»  Fibromyalgie
Spirala Energetica  EmptyLun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Centre médical d'excellence
Spirala Energetica  EmptySam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Endométriose
Spirala Energetica  EmptyDim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Spirala Energetica  EmptyLun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu

» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Spirala Energetica  EmptyJeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu

» Spasmophilie
Spirala Energetica  EmptyMer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu

[Valid RSS]
Flux RSS

Yahoo! 
MSN 

Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

Spirala Energetica

08102010

Spirala Energetica  Empty Spirala Energetica

Spirala energetică

1. Descrierea produsului
Produsul este o marcă înregistrată. Prezentăm produsul cu cuvintele proprii a inventatorului Csapó György:
„ Spirala energetică a fost inventat pentru mărirea capacităţii de autovindecare a organismului prin încărcare cu energie şi nu pentru vindecarea organelor umane interioare în direct. Din cauza erei în care trăim suntem expuşi la diferite boli şi rezistenţa organismului nostru scade. Nu avem destulă energie pentru a învinge toate bolile. Spirala energetică funcţionează tocmai acolo unde avem lipsă de energie, la partea bolnavă a corpului. ”

Spirala energetică livrăm în pachet.

Conţinutul pachetului:
1 buc. Spirala energetică albastru (cu magnet), / Yang
1 buc. Spirala energetică roşu / Yin
1 buc. Suport plat
1 buc. Suport îndoit
4 buc. Cleme pentru fixare
1 buc. broşură: Spirala Energetică – Descriere şi ghid

Spiralele au fost proiectate absolut pe baze ştiinţifice în urma a mai multor încercări şi studii. Spirala energetică albastră măreşte energia feminină Yin, spirala energetică roşu măreşte energia masculină Yang în corpul nostru. Bolile provin întotdeauna din lipsă de energie Yin sau Yang. Spirala energetică albastră conţine 3 magnete de capacitate mare tocmai pentru mărirea energiei. Atenţie! Dacă aveţi probleme cu inima, vă livrăm spirale fără magnet. Spiralele au fost proiectate împreună cu experţi energetici. Spiralele sunt diferite nu numai la culoare ci şi în dimensionarea piramidelor. După cum se vede spiralele cresc de dinăuntru spre exterior iar la celălalt tocmai invers. Energiile circulă în acest fel cu efect mult mai bun.

2. Ghid de utilizare

Avantaje şi proprietăţi:
 Totdeauna este la îndemână, funcţionează zi şi noapte
 Nu este nevoie de nici un ajutor, puteţi folosi şi singur fără să deranjaţi pe cineva.
 Spirala energetică este o combinaţie între piramide şi şirul lui Fibonacci care se personifică în produs sub a spirală logaritmică. Spirala lui Fibonacci putem regăsi şi în natură.Vezi explicaţiile ştiinţifice la ultimul capitol. Forma de piramidă combinată cu spirala lui Fibonacci conduc la rezultate încredibile , la o capacitate de colectare a energiei care poate fi transmis corpului uman.
 Spiralele sunt diferite nu numai la culoare ci şi în dimensionarea piramidelor. După cum se vede spiralele cresc de dinăuntru spre exterior iar la celălalt tocmai invers. Energiile circulă în acest fel cu efect mult mai bun.
 În spirala albastră sunt 3 bucăţi de magnet poziţionate la unghuri bine definite. Rolul acestora este mărirea energiei colectate şi în urma acestuia mărirea eficienţei. Atenţie ! Spirala cu magnet nu este recomandată oamenilor cu boli de inimă, în cazul când bolnavul are fibră şi în cazul femeilor însărcinate. Pentru aceste cazuri avem pachet fără magnet. Vă rugăm să ne indicaţi înainte de a comanda.
 Spirala energetică încarcă corpul uman cu energie mărind aşa aptitudinea de autovindecare a organismului.
 Funcţionează tocmai acolo unde avem lipsă de energie. Lipsa de energie se află întotdeauna la partea bolnavă a corpului.

Utilizarea spiralelor energetice:
 Dacă se folseşte corect şi o durată mai lungă (cel puţin o lună în continuu) efectul va apare treptat. Pentru a folosi corect trebuie citit cu atenţie ghidul următor:
 Înainte de folosire cu clemele de fixare vă rugăm să fixaţi spirala energetică albastră pe suportul îndoit dacă doriţi să energetizaţi spatele sau abdomenul. E recomandat în poziţie şezând.
 Dacă doriţi să energetizaţi spatele în poziţia culcat se fixează spirala energetică pe suportul plat.
 Tot aşa se foloseşte suportul plat dacă doriţi să probaţi masajul tălpilor. Pentru masajul tălpilor trebuie să călcaţi cu picioare goale pe spirală de 100-150 de ori. Vârfurile piramidelor sânt suportabile, dar dacă este incomod se poate face şi în poziţia şezând. Atenţie! Spiralele energetice se folosesc totdeauna cu suport evitând îndoirea sau ruperea lor.
 Dacă aveţi dureri în unele zone ale corpului (cap, încheieturi etc.) sau în interiorul corpului (plămâni, ficat etc.) recomandăm să folosiţi ambele spirale deodată. De exemplu dacă aveţi dureri de mijloc, spirala albastră puneţi în spate în zona unde vă doare iar spirala roşu în faţă vis-a-vis. Dacă vă doare burta se foloseşte tocmai invers. Spirala albastră se pune totdeauna pe zona bolnavă iar spirala roşie în faţă.
 Spirala energetică se foloseşte acolo unde vă doare. Dacă nu aveţi dureri, puteţi să vă încărcaţi cu energie contra oboselii. Cea mai uşoară metodă este dacă staţi cu ambele picioare pe spirala albastră şi cealaltă le puneţi pe genunchi. Metoda se execută şezând pe un fotoliu comod cu piciore goale sau în ciorapi. Atenţie! Piramidele terbuie să fie întotdeauna cu vârfurile spre corp.
 Dacă-l folosiţi prea des nu se întâmplă nimic grav. Corpul uman preia numai atâta energie cât are nevoie. Spirala energetică nu are nici un efect secundar dăunător.
 Pentru o eficienţă bună este recomandată folosirea spiralelor zilnic cel puţin o oră, minim timp de o lună.
 Dacă corpul bolnav se află tocmai între cele două spirale cu vârfurile spre corp, în această poziţie funcţionează mult mai eficace.
 Spirala se poate folosi şi la energetizarea fluidelor. Se poate pune apă curată, vin, sucuri şi tot ce este potabilă asupra spiralei albastre iar cealaltă deasupra. Fluidele se energetizează uşor într-un timp scurt. Să nu uităm că şi corpul uman în mare parte este din apă.
 Dacă aveţi probleme de prostată aşezaţivă pe spirala albastră iar cealaltă puneţi în spate.
 Dacă aveţi dureri de dinţi, de cap sau tinitus se pune spirala albastră sub pernă şi se doarme pe ea. Efectele benefice o să apară în curând.
 Efectele benefice sânt valabile şi în cazul animalelor. Câini, pisici etc.

3. Experienţe cumulate de la clienţi:
Spirala energetică este comercializat deja din anul 2002. Dealungul anilor sau adunat o serie de experienţe cum ar fi vindecarea a mai multor oameni cu problemele următoare:
 dureri de spate – se întâmplă mai ales la şoferi profesionişti, spirala a avut un efect bun
 veziculă în interiorul uterului – a dispărut în 3 luni
 probleme de însomnie – un client care se suferea de 20 de ani sa vindecat în câteva luni folosind zilnic spirala de energie. După câteva săptămâni deja a dormit mai bine.
 hemoroidă – trebuie energetizat zilnic pe o durată lungă şi va apare un efect pozitiv
 hiperplazia de prostată – avem experienţe bune, dar trebuie energetizat mult
 astm bronşic – trebuie energetizaţi plămânii pe o durată de 3-6 luni, efectul pozitiv nu va lipsi
 dureri menstruale – în urma energetizării durerile sau slăbit drastic, numai după două ore de folosire
 probleme digestive – sunt cazuri când pofta de mâncare şi funcţionarea stomacului sau revenit la normal
 pancreatită – sa vindecat, dar pe o durată lungă de energetizare
 sinuzită- se vindecă greu, dar cu energetizare zilnică sa accelerat
 dificultăţi de respiraţie, tuse – au dispărut în timp scurt cu energetizare zilnică
 dureri de genunchi – 3-4 săptămâni zilnic între 1-2 ore
 tinitus – spirala sub perină în fiecare noapte timp de o săptămână
 varice la venele de la picioare – cu energetizare sa înbunătăţit mult
 ulcer – sa vindecat greu, dar fără probleme. Se recomandă o cură lungă şi continuă.
 avem experienţe bune şi în cazul animalelor, sau vindecat nenumărate câini şi pisici dealungul anilor

Sters de Admin .
Respecta regulamentul .
Multi Trei
Multi Trei

Numarul mesajelor : 1
Puncte : 51603
Data de inscriere : 08/10/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : reddit

Spirala Energetica :: Commentaires

Stefan

Message Ven Oct 08, 2010 3:14 pm par Stefan

La a doua abatere esti esclus .

Dr.Ionescu Sterian

Message Ven Oct 08, 2010 5:13 pm par Dr.Ionescu Sterian

Ce intelegi tu prin spirala energetica ?

Curent electirc, camp magnetic sau ce ?
Ce parametri sunt setati pe aparatul ce il propui ?
Sunt studii stiintifice facute pe animale, oameni cu rezultate aprobate de o comisie mixta medicala si fizica sau nu ?
Stii care sunt parametri electorstatici si magnetici ai tesuturilor umane ?
Zici de prostata, la ce valoare optima te raportezi ?

Astept raspuns .

vstgx

Message Ven Oct 08, 2010 5:17 pm par vstgx

As vrea sa stiu daca aparatul lui prinde Europa libera ?

Marta

Message Ven Oct 08, 2010 5:51 pm par Marta

Stefane ai promis ca nu mai permiti pe forum aberatii, jigniri .
Presimt ca iar se va strica linistea noastra .
Iar incep jignirile, certurile si forumul se strica .

Te rog ia masuri si exclude aceste persoane neavenite .

Razvan

Message Ven Oct 08, 2010 9:44 pm par Razvan

vstgx a écrit:As vrea sa stiu daca aparatul lui prinde Europa libera ?

De ce nu il lasati intai sa raspunda si apoi sa il "omorati " daca nu stie ?

Dr Ioan Dumitrescu

Message Sam Oct 09, 2010 8:19 pm par Dr Ioan Dumitrescu

Stefane eu zic sa il banezi si pe asta cu aiurelile lui spiralate, daca nu vine cu date stiintifice plauzibile .
Am studiat efectul piramida, testat personal, pe medicamente si nu sunt dispus sa inghit fantasmagoriile asa zisilor vindecatori .

Korsakov

Message Dim Oct 10, 2010 9:55 pm par Korsakov

Dr.Ioan a écrit:Stefane eu zic sa il banezi si pe asta cu aiurelile lui spiralate, daca nu vine cu date stiintifice plauzibile .
Am studiat efectul piramida, testat personal, pe medicamente si nu sunt dispus sa inghit fantasmagoriile asa zisilor vindecatori .

Ioane nu te grabi .
Sunt dispozitive eficiente cele produse in Rusia, dar nu sunt pe piata .
Cele contrafacute sunt blaturi, se fac in Ucraina .

vstgx

Message Lun Oct 11, 2010 7:38 am par vstgx

Korsakov a écrit:
Dr.Ioan a écrit:Stefane eu zic sa il banezi si pe asta cu aiurelile lui spiralate, daca nu vine cu date stiintifice plauzibile .

Ioane nu te grabi .

M-ar interesa si pe mine dispozitivul rusesc .

Korsakov

Message Mer Oct 13, 2010 6:43 am par Korsakov

vstgx a écrit:
Korsakov a écrit:

Ioane nu te grabi .

M-ar interesa si pe mine dispozitivul rusesc .

Nu este pentru civili .

snowwolf

Message Jeu Avr 28, 2011 6:48 pm par snowwolf

GAMMA 7N. Il am de un prieten batran care mi-a lasat inainte de a muri. E un dispozitiv vechi, seria zero.

Dr Ioan Dumitrescu

Message Jeu Avr 28, 2011 8:54 pm par Dr Ioan Dumitrescu

snowwolf a écrit:GAMMA 7N. Il am de un prieten batran care mi-a lasat inainte de a muri. E un dispozitiv vechi, seria zero.

L-ati testat ?

dr Teodor Axinte

Message Jeu Avr 28, 2011 10:09 pm par dr Teodor Axinte

Eu cred ca e abureala .

snowwolf

Message Ven Avr 29, 2011 10:49 am par snowwolf

Va tin la curent cu monitoringul, tocmai il testez pe fiul meu, dependent de net (a se vedea topicul).

Dr Ioan Dumitrescu

Message Dim Mai 01, 2011 8:43 pm par Dr Ioan Dumitrescu

dr Teodor Axinte a écrit:Eu cred ca e abureala .

Si eu cred la fel dar nu am voie sa neg ceea ce este real .
Sunt curios si eu sa vad rezultatele .

snowwolf

Message Lun Mai 02, 2011 8:00 am par snowwolf

http://en.wikipedia.org/wiki/String_theory

Limitele realului cunoscut de noi se extinde in urma noilor cercetari in domeniul fizicii cuantice. De ex. Teoria M in cadrul teoriei corzilor.
Dvs sunteti printre putinii care sunt deschisi unei noi paradigme in cadrul medicinii.

Message  par Contenu sponsorisé