Translate
Derniers sujets
Hormonul fericirii
Page 1 sur 1
12102010

Hormonul fericirii
Bananele, ciocolata, carnea de curcan, dovleacul si cartofii se numara printre alimentele care dau o stare de buna dispozitie. Desi cele mai multe dintre ele sunt bogate si in calorii, medicii spun ca aceste alimente contin serotonina sau triptofan – un precursor al acestui „hormon al fericirii”, cum mai este numita serotonina
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41378
Data de inscriere : 17/02/2010
Hormonul fericirii :: Commentaires

Dr Tanase a écrit:Ei fratelo, ai auzit de endorfine ?
Vroiam doar un feed back .
Multumesc de raspuns .

Raspuns : Endorfinele au fost descoperite in 1975 si reprezinta o clasa de peptide cu actiune opioida. In functia de zona in care se gasesc, endorfinele sunt stocate ca atare sau sub forma inactiva. Interactioneaza cu receptorii localizati la nivel cerebral, reducand senzatia de durere, interactionad similar cu medicamente precum morfina si codeina.

Nu te supara, doream doar sa aud parerea voastra .
Nu am pretentii ca sunt informat in acest domeniu, am vrut doar sa deschid un subiect .
Nu am pretentii ca sunt informat in acest domeniu, am vrut doar sa deschid un subiect .

Dr Tanase a écrit:Dr.Ionescu Sterian a écrit:Marta a écrit:S-au produs endorfine ?
Nu .
Organismul le produce in creier .
Daca este stimulat .
Cu ce ?

Korsakov a écrit:Vst sa inteleg ca esti nefericit ?
Korsakov imi poti da informatii suplimenatare despre produs ?

Korsakov a écrit:Vst sa inteleg ca esti nefericit ?
Korsakov imi poti da informatii suplimenatare despre produs ?