Acupuncture et homéopathie


Rejoignez le forum, c’est rapide et facile

Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Derniers sujets
[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/
Share

GDV

Aller en bas

23112010

Message 

GDV Empty GDV
GDV Camera de Dr. Korotkov" este primul dispozitiv din lume, care măsoară distribuţia de nivelele de energie ale obiectelor biologice (gomeokinesis de energie)

Funcţionarea complexului se bazează pe înregistrarea computer de semnale evocate bioelectrographic şi estimarea de stat prin mijloace de matematică non-linear şi "data mining" metode. Tehnica se bazează pe evoluţiile pe termen lung de oameni de ştiinţă rus, acesta a trecut cu succes testele clinica din Rusia, Anglia, SUA, Germania, Slovenia, şi este recunoscut în multe ţări.

Principalele oportunităţi şi aplicaţii:
 

Analiza homeostaziei energetice ale organelor separate şi sisteme ale organismului;
estimarea cantitativă a nivelului de sănătate cuplat cu dezvăluie zone de anxietate;
estimarea cantitativă a nivelului de stres;
Monitorizarea de stat în cursul de tratament şi pregătire pentru funcţionarea, evaluarea de influenţă a diferiţilor factori asupra starii pacientului;
Controlul de stat a operatorilor sistemelor complexe, sportivi, actori, militari;
Analiza de lichide biologice, plantelor, şi substanţe.
Cum de a evalua informaţiile primite?

GDV Diagrama estimeaza energetic general organismului, comparativ cu nivelul energeticii de o persoana relativ sănătos.
inel Mijlociu - starea normală, inelul interior - energie-deficit de stat, inelul exterior - de stat de energie în exces.
Interpretarea este optimă prin intermediul unor noţiuni medicinei traditionale chineze.
Dreapta şi stânga diagrame caracterizează activitatea relativă din dreapta (stânga) şi din stânga (dreapta), emisferele cerebrale. Stânga diagrama mână pot fi asociate cu starea mentală, diagrama de mana dreapta cu starea fizică.
criteriu cantitativ: coeficientul Sinteger.
Pentru nivelul de sănătate normal Sint este în intervalul de la 0,6 la 0,3.
NB! Abatere de la norma de nivelul energetica de organe şi sisteme separate nu este o dovadă a proceselor patologice. Aceasta este o estimare a nivelului actual organismului de activitate.
indice de stres se bazează pe compararea rezultatelor de măsurare degete cu şi fără filtru. Acesta arată raportul dintre domeniile fizice şi mentale sau, cu alte cuvinte, simpatic şi sistemul nervos parasimpatic.
Analiza la scară stres:
0-2 - nivelul de stres scăzut;
2-4 - nivelul de stres normal;
4-6 - nivelul de stres sporit;
6-8 - nivelul de stres ridicat;
8 - 10 - primejdie.
NB! stări modificate de conştiinţă (meditaţie, antrenamentului mental, etc) ar putea provoca state, similar cu nivelul de stres ridicat. Aceasta ceea ce priveşte trecerea spectrul radiaţiilor în gama de frecvenţe ridicate.

GDV Aura este modelul de distribuţie câmp în jurul corpului uman. Domeniul de persoană activă sanatoasa este dens, uniform, având schimbare buna de culoare de la albastru la portocaliu şi galben. Heterogeneities, "gauri", şi al izbucnirilor sunt indicatorii de tulburare domeniul distribuţiei de energie. Ei punctul de a tulburărilor de la nivel mental, funcţionale sau de organe. Dreptul de proiecţie caracterizează emisfera cerebrală logic, stânga intuitiv.
Imaginea de aura dumneavoastră individual este o metodă eficientă pentru corectarea starea ta.

Diagnostice în funcţie de grame BEO de degete.
Aplicarea tabele de diagnostic, este posibil să se estimeze starea de energie de organe şi sisteme ale organismului.
NB! Informaţiile primite nu este diagnostic medical. Acesta descrie starea de homeostaziei energetice a sistemelor şi organelor. imagine simplă, uniformă în unele sector caracterizează o distribuţie uniformă a energiei (entropia); heterogeneities, găuri şi izbucniri sunt dovada de excitaţie energetice în organul de date sau sistem.
NB! nivel eterogenitatea Energetic depinde de vârstă: copii în-teen-vârstă de stat este dezechilibrat, există amplitudine considerabile şi eterogenitatea entropia interior (energie) de producţie; de stat pentru adulţi este echilibrat, heterogeneities indica anomalii; în vârstă organism "conservă "domeniul energiei, energia limitarea şi schimbul de informaţii cu mediul, ceea ce duce la" închis "," dense "BEOgrams cu un nivel de variaţie mic. defecte nesemnificative sunt dovada de disfunctionalitate a organelor şi sistemelor, care sunt echilibrate de către organism în detrimentul rezervelor de interior.

GDV estimarea Chakra de stat de energie de chakre diferite, centre de energie organismului, în conformitate cu noţiunile de medicină antice indiene şi filozofie.coridor verde corespunde cu starea de echilibru, în sus şi în jos abateri indica dezechilibru de distribuţie a energiei de-a lungul chakre. Obişnuite, fiecare chakra este asociat cu anumite particularităţi.
Redistribuirea de energie printre predominanţa chakrele caracterizează sau suprimarea unor calităţi sau altul, fapt care determină portretul psihologic al unui individ.
Auto-corectarea domeniul energetic în modul de feedback.
Imagine a câmpului de distribuţie permite să stabilească un contact direct cu domeniul informaţional colective şi de a îmbunătăţi starea cuiva o aprofundată.practica clinică a demonstrat eficienţa înaltă a metodei pentru corectarea gama larga de boli şi tulburări psiho-functionale.

meditaţie GDV. Imaginea de distribuţie câmp în jurul corpului uman este o imagine obiectivă, care să reflecte starea energia lui sau a ei. Pentru mulţi pacienţi sub formă de această imagine devine destul de neaşteptat, din moment ce vizualizeaza toate locurile slabe ale organismului, demonstrează în mod evident de tip stat funcţional, şi observarea de stat proprii reprezentat într-o formă clară vie pare a fi foarte convingătoare pentru un pacient. În practica noastră ne-am apropiat destul de des cazuri, atunci când forma de această imagine a devenit un motiv pentru un pacient pentru a începe corectarea starea lui sau a ei. Oamenii trec la un sistem de hrană adecvată, să efectueze curăţenie, şi începe să faci exerciţii fizice şi a procedurilor de apă. În afară de alte tehnici de corecţie de stat, în practica noastră cel următor este tot mai aplică.

În dimineaţa, după primele proceduri de igienă, o persoană care stă în faţa oglinzii, pune o copie a hard domeniul său propriu, în faţa deplină în faţa lui / ei şi, se uită la această imagine, fantezii imaginea de la acest domeniu în jurul lui / ei de propriul corp. Scopul principal este de la care să-şi imagineze cum acest domeniu creşte şi se lărgeşte în spaţiu, cum impulsuri cu culorile curcubeului luminoase, cum găuri treptat aproape şi defectele buna. O persoană care vede acest domeniu, ca un capac de protecţie, ascunzând-o de la efectele lumea exterioară, protejarea de loviturile de energie şi priviri neprietenoase. Este foarte important că această imagine este de înţeles, vie, are o interpretare clară grafic.
Firma mai dens şi acest capac este, cu atât mai bine îşi desfăşoară funcţiile sale şi mai fiabile şi încrezători proprietarului ei se simte el însuşi / ea însăşi. Care au creat acest domeniu sau să acopere în dimineaţa, poate fi protejat de aceasta pe tot parcursul zilei şi, imaginându-se în jurul corpului periodic, se poate creşte în mod drastic caracteristicile sale de protecţie.
Un astfel de exerciţiu necesită 10-15 minute. Acesta permite neregulă şi non-methodicalness. În unele timp după începerea exerciţiilor este recomandabil să se repete GDV fotografiere şi compara exemplare tipărite, care a făcut-vă de prezenţa sau absenţa unor progrese. Utilizarea muzică melodios? Mozart, Vivaldi, sau Gaidn sau sunete naturale? sunetul valurilor, pasari, sau melodii speciale de meditatie in timpul meditatiei GDV este deosebit de recomandabil.
Dacă este necesar, se poate pronunta fraze ca:
"Domeniul meu creşte Aceasta devine mai luminos, mai puternic şi mai frumos, este irizate.. Este acopere mea de protecţie. Ea ma va acoperi din toate dezastrele. Azi am protejat în condiţii de siguranţă de la probleme. Aceasta va fi o zi frumoasă de succes. .. ".
Meditaţie GDV reprezinta un fel de meditaţie vizualizare biofeedback. Există o mulţime de soiuri de astfel de practici, şi toate dintre ele mai mult sau mai puţin eficiente. Această metodă se distinge prin faptul că meditaţia este pusă în aplicare pe o imagine reală de teren propriu, reflectând particularităţile sale individuale.Conexiunea a persoanei de domeniul energetic-informaţional ar putea avea loc, la faptul că, şi prin influenţa directă a creierului fantezie asupra organismului controlul sistemelor de loc, ceea ce duce la efectul terapeutic prin efect de câmp structurilor de pe corpul fizic.
Natural, folosindu-şi imaginaţia proprii activ face acest mecanism mai eficient!
GDV-corecţie. După cum sa menţionat deja, metoda GDV este una activă: vom aplica un impuls bocet şi înregistra reacţia. investigaţii speciale a arătat că această reacţie are o natură neurovasculare, atât locale şi generale. Cu alte cuvinte, aplicând un impuls microstress are loc, ceea ce duce la reacţii de activare şi de formare.Astfel, procesul de schimbare, fiind low-energetic, nu produce reacţii direct energetice in organism, dar aduce la reacţiile informaţionale.
Această caracteristică a fost observat de către şeful departamentului de fizioterapie din Sankt-Petersburg Federale Academia Medicală Militară Doctor în Stiinte Medicale Prof. G. Ponomarenko. Şi în faţa lui a avut timp şi din nou, a fost menţionat faptul că unii pacienţi, în principal femei, au suferit înţepături în 4, 5 degete în procesul de fotografiere. Prof. Ponomarenko observat că înţepături legate de sensibilitatea sporită a zonelor corespunzătoare? Sistemul genital şi glandele mamare. Analiza a dezvăluit faptul că cu cele afirmate mai sus pacienţi aceste zone au fost zone de atenţie sporită. Influenţa de impulsuri electrice cauzate de activare şi de formare a acestor zone. Investigaţiile care au urmat au confirmat această ipoteză, fapt care a permis să aprobe metoda de aplicare a dispozitivului de fizioterapie GDV în Ministerul Sănătăţii al Federaţiei Ruse.
Istoric fizioterapie din Rusia a fost reprezentata prin metode de influenţă non-specifice asupra organismului folosind efecte termice, electrice, magnetice, şi aeroionic. Cu toate acestea, la începutul secolului al eficacităţii mare de astfel de metode a fost demonstrată prin tratarea diferitelor boli. Recent, o tendinţă clară la realizarea de un nou rol de aceste metode au fost expuse: nu numai în general, consolidarea fizioterapie, dar o abordare nouă terapie? informaţionale sau val medicament. Utilizarea dispozitivului GDV în scopuri de corecţie extinde considerabil gama de aplicare a acesteia.
Tehnica în urma punerii în aplicare GDV-corecţie este dezvoltat.
Pacientul pune tot ei / lui cinci degete pe sticla dispozitivului optic simultan, după care tensiunea în modul I se aplică în termen de 32 secunde. Atunci procedura se repetă cu altă parte. Datele nu sunt înregistrate în computer, prin urmare, dispozitivul GDV, în principiu, ar putea fi deconectat de la calculator, sau calculatorul ar putea fi oprit.Procedura se repetă de două ori pe zi: dimineata si seara.

de monitorizare de stat.
GDV Camera permite să urmărească modificările subţire de stat sub influenţa a diferiţi factori:

Ia-in medicamente (alopate şi homeopate);
Terapie;
Exerciţii mentale;
Emoţiile;
Influenţa de alte persoane;
Influenţa factorilor de mediu (calculatoare, telefoane mobile, etc).
Fotografiere se realizează înainte şi după influenţa, comparaţia se face în "GDV Diagram", "GDV Comparaţi", "GDV Chakrele" programe sau prin compararea imaginilor înainte şi după.
Selecţie de medicamente individuale, check-up de alergeni, şi compatibilitate sunt efectuate prin intermediul unor fotografiere progresivă de grame BEO din 4L deget la fiecare 15 secunde, în primul rând de 10 ori în modul de fundal, lângă plasarea factor ce influenţează în mâna dreaptă.
Datele dintre toate măsurătorile ar putea fi reprezentate într-o formă cantitativă
Sursa korotkov.org
Link sters admin
Korsakov
Korsakov
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2254
Varsta : 75
Puncte : 46711
Data de inscriere : 22/05/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

GDV :: Commentaires

Korsakov

Message Mar Nov 23, 2010 7:08 pm par Korsakov

E traducere google, nu avut timp sa o corectez .
Ptr Tanase .

Revenir en haut Aller en bas

Adam Mihail

Message Jeu Sep 08, 2011 6:47 pm par Adam Mihail

multumesc pentru raspuns.
Lucrez la un institut de cercetari, cu toata birocratia financiara romaneasca si inca ceva in plus. nu il cumpar ca persoana privata. E foarte adevarat, din rusia , teoretic se poate achizitiona cel mai ieftin, dar acum 5 ani cand am cumparat aparatul anterior, dupa multa corespondenta cu korotkov org., am aflat ca de fapt firma producatoare e in SUA, inregistrata in insulele cayman, si plata se face la o banca din Lituania, motiv pentru care contabila sefa era sa ajunga la reanimare pana a primit anuntul ca a intrat in vama. acolo au fost alte probleme.
Probabil ca vom incerca acelasi traseu, daca nu gasim o firma in romania care sa se ocupe de achizitie.
As fi interesat de cel cu elementele, cu soft , dar sper ca poate sa lucreze si cu softul pentru 10 degete, etc.
cu stima,
ps. E posibil sa imi dati o adresa de mail?

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Jeu Sep 08, 2011 7:04 pm par Korsakov

You can apply for information concerning GDV-devices demonsration and acquisition, as well as consultations in GDV-diagnostics application:

Phone: +7(812)953-0857,
E-mail: grv@medeo.ru.

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Jeu Sep 08, 2011 7:05 pm par Korsakov

Scuze de intrebare .
Se mai face cercetare in Romania ?

Revenir en haut Aller en bas

Adam Mihail

Message Ven Sep 09, 2011 8:53 am par Adam Mihail

Nu stiu daca omul are in bagajul genetic optimismul sau pesimismul, sau directia in care evolueaza este determinata de cate cucuie are in cap de la lupta cu societatea in care traieste. Oricum eu consider ca e o problema de atitudine.
De altfel, ma revolta un "studiu" facut acu cativa ani de o oarecare agentie cum ca romanii sunt printre cei mai pesimisti oameni de pe pamant.
Aici unde lucrez pot confirma ca se face din plin cercetare stiintifica, dar fiind un site public, nu pot face decat aceasta remarca generala.
Sigur, sunt numeroase frane, mai ales sociale, de recrutare a personalului tanar, pregatit, permanenta foame de bani pentru investitii, birocratia coplesitoare, etc.dar cu multa truda si putin noroc, se rezolva.
Exista programe nationale si internationale de cercetare la care poti concura si din care poti obtine fonduri de suplimentare fata de bugetul din ce in ce mai mic de la stat.

Revenir en haut Aller en bas

Korsakov

Message Sam Sep 10, 2011 12:19 pm par Korsakov

Din informatiile care le am insititutele de cercetare nu au primit nici un euro pe programele de cercetare/proiecte .
Ioan a castigat un proiect cu un aparat dar statul roman nu i-a finantat cercetarea .
In Rusia asa ceva nu exista .
Buget mic ! Laughing

Revenir en haut Aller en bas

Dr.Ionescu Sterian

Message Dim Sep 11, 2011 8:26 am par Dr.Ionescu Sterian

Adica in Rusia nu exista cercetare medicala .
Daca spui tu te cred .

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum