Translate
Derniers sujets
Vizualizati primul subiect
Page 1 sur 1
22032008
Vizualizati primul subiect
Medicamentul homeopat reprezinta o informatie despre o anumita substanta sau planta . Aceasta informatie este stocata pe granule de lactoza si in momentul administrarii, adica atunci cand pacientul pune granulele pe limba, unde afla papilele gustative, acestea transmit informatia la hipotalamus, de unde sub influenta acestui stimul, se produc descarcari de neuromodulatori / amine biogene .
Aceste amine biogene, sunt adevarate medicamente, prin care organismul se autovindeca .
Cand ne imbolnavim, descarcarea de neuromodulatori / amine, este blocata si organismul nu se poate autovindeca .
Administrarea corecta a remediului homeopat, deblocheaza acest sistem de auto vindecare . http://www.freewebs.com/acupunctura/homotoxicologie.htm
Aceste amine biogene, sunt adevarate medicamente, prin care organismul se autovindeca .
Cand ne imbolnavim, descarcarea de neuromodulatori / amine, este blocata si organismul nu se poate autovindeca .
Administrarea corecta a remediului homeopat, deblocheaza acest sistem de auto vindecare . http://www.freewebs.com/acupunctura/homotoxicologie.htm
Sujets similaires
» Mi s-a sters un subiect !
» Subiect banal : vindem iluzii
» Fu Xi primul print chinez
» Forumul Acupunctura si homeopatie este pe primul loc in top
» Ii multumesc din tot sufletul domnului doctor Dumitrescu Ioan in primul rand pentru ca exista ca medic intr-o tara in care medicii cer bani pacientilor pentru ca sa ii trateze
» Subiect banal : vindem iluzii
» Fu Xi primul print chinez
» Forumul Acupunctura si homeopatie este pe primul loc in top
» Ii multumesc din tot sufletul domnului doctor Dumitrescu Ioan in primul rand pentru ca exista ca medic intr-o tara in care medicii cer bani pacientilor pentru ca sa ii trateze