Translate
Derniers sujets
Napolitană cu 15 E-uri
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie alimentara
Page 1 sur 1
29112010
Napolitană cu 15 E-uri
Valoarea biologică a produsului analizat este scăzută şi de prezenţa aditivilor alimentari, atrage atenţia profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Astfel, glicerina, consumată în cantităţi mari, poate provoca dureri de cap, greaţă, sete, hiperglicemie. Propilenglicolul poate produce stări depresive ale sistemului nervos central, este neurotoxic şi cardiotoxic. Sorbatul de potasiu poate duce la apariţia dermatitelor, alergiilor şi distruge vitamina B12. Din cauza compoziţiei, napolitana are o valoare energetică foarte ridicată. În urma analizei ingredientelor înscrise pe etichetă specialistul ne spune că produsul nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate şi care alăptează, supraponderalilor şi obezilor, suferinzilor de boli cardiovasculare, hepatice, renale, celor cu afecţiuni dermatologice, persoanelor cu afecţiuni ale tractului intestinal, celor cu cancere, alergicilor, astmaticilor, celor cu status proinflamator sistemic, persoanelor cu maladii neurologice şi neurodegenerative. Produsul este interzis suferinzilor de celiachie, iar diabeticii vor cere sfatul medicului înainte de a-l consuma.
Cititi si: Ştiaţi că mâncaţi pate cu astm sau salam cu demenţă?
ETICHETA YOO HOO!
Blat wafă cu umplutură de cremă de cacao. Ingredientele blatului: ou întreg, făină de grâu, zahăr, grăsimi vegetale, apă, emulsificatori: E471- mono şi digliceride ale acizilor graşi, E477- esterii propilenglicolului cu acizii graşi, E422- glicerină, E470a- săruri de sodiu, potasiu şi calciu ale acizilor graşi, propilen-glicol- E1520, lecitină de soia- E322, aditivi: sorbitol- E420 ca mijloc umectant, glicerină- E422, amidon modificat, substanţe de afânare E450a- difosfaţi, E500- carbonat de sodiu, carbonat de calciu- E170, mijloc de acidificare, acid citric- E330, sare, conservant: sorbat de potasiu- E202 0,1%, aromă de vanilie. Ingredientele cremei: zahăr, dextroză, cacao pudră (10/12) 7%, grăsimi vegetale, lapte praf degresat, alcool, arome, stabilizator: pectine E440, conservant sorbat de potasiu E202. Conţine urme de alune.
Sursa: Jurnalul National
Link sters
Admin
Cititi si: Ştiaţi că mâncaţi pate cu astm sau salam cu demenţă?
ETICHETA YOO HOO!
Blat wafă cu umplutură de cremă de cacao. Ingredientele blatului: ou întreg, făină de grâu, zahăr, grăsimi vegetale, apă, emulsificatori: E471- mono şi digliceride ale acizilor graşi, E477- esterii propilenglicolului cu acizii graşi, E422- glicerină, E470a- săruri de sodiu, potasiu şi calciu ale acizilor graşi, propilen-glicol- E1520, lecitină de soia- E322, aditivi: sorbitol- E420 ca mijloc umectant, glicerină- E422, amidon modificat, substanţe de afânare E450a- difosfaţi, E500- carbonat de sodiu, carbonat de calciu- E170, mijloc de acidificare, acid citric- E330, sare, conservant: sorbat de potasiu- E202 0,1%, aromă de vanilie. Ingredientele cremei: zahăr, dextroză, cacao pudră (10/12) 7%, grăsimi vegetale, lapte praf degresat, alcool, arome, stabilizator: pectine E440, conservant sorbat de potasiu E202. Conţine urme de alune.
Sursa: Jurnalul National
Link sters
Admin
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Dim Mai 22, 2022 12:01 am par Dr Ioan Dumitrescu
» Fibromyalgie traite par l'acupuncture
Jeu Mai 05, 2022 4:38 pm par Dr Ioan Dumitrescu
» Fibromyalgie
Lun Juin 07, 2021 1:52 pm par Dr Ioan Dumitrescu
» Centre médical d'excellence
Sam Mai 15, 2021 9:02 pm par Dr Ioan Dumitrescu
» Endométriose
Dim Jan 17, 2021 10:51 am par Dr Ioan Dumitrescu
» Spasmophilie, pathologie gynécologique - applications du traitement homéopathique et d'acupuncture
Lun Nov 16, 2020 12:26 am par Dr Ioan Dumitrescu
» Consultation d'homéopathie par télémédecine
Jeu Mai 07, 2020 2:51 pm par Dr Ioan Dumitrescu
» Spasmophilie
Mer Mai 06, 2020 12:35 pm par Dr Ioan Dumitrescu