Translate
Derniers sujets
Cercetătorii au descoperit secretul tinereţii
Page 1 sur 1
29112010
Cercetătorii au descoperit secretul tinereţii
Oamenii de ştiinţă americani au folosit o anumită enzimă în teste efectuate pe şoareci, pentru a opri efectele pe care procesul de îmbătrânire le are asupra organelor interne.
Sursa Realitatea.net/actual
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
Cercetătorii au descoperit secretul tinereţii :: Commentaires
vstgx a écrit:Oamenii de ştiinţă americani au folosit o anumită enzimă în teste efectuate pe şoareci, pentru a opri efectele pe care procesul de îmbătrânire le are asupra organelor interne.
Nu orice zboara se mananca .
Korsakov a écrit:vstgx a écrit:Oamenii de ştiinţă americani au folosit o anumită enzimă în teste efectuate pe şoareci, pentru a opri efectele pe care procesul de îmbătrânire le are asupra organelor interne.
Nu orice zboara se mananca .
Cred ca in sensul acesta, chinezii detin secretul ...
Cu frectii , sau fara frectii...stiu ce sa frectioneze.Mancand , sau gandind, sau ...sau...o fac.Va invit la un orez fara E-uri.. Apa plata...Si sa stiti ca va citesc gandurile..Stiu ca va ganditi la S-ul acela promis de domnul K... Daaaar..nu cedati ispitei ruse... si va promit sa traiti cu zece secunde mai mult decat dansul...Dr Tanase a écrit:Myka a écrit:Cred ca in sensul acesta, chinezii detin secretul ...
Frectii Myka, mamanca orez nu E-uri si alte chimicale, evident ca traiesc cu 10 secunde mai mult decat europenii .
Asa....Chiar daca vine si renumita ..Natasa.Tare pe pozitie..Dr Tanase a écrit:Cum as putea eu sa cedez !
Dr Tanase a écrit:Myka a écrit:Asa....Chiar daca vine si renumita ..Natasa.Tare pe pozitie..Dr Tanase a écrit:Cum as putea eu sa cedez !
Ai imaginatie .
Mai glumim si noi, nu sunt ceea ce par .
Prin glume, ironii noi de fapt facem o descarcare a stressului si altfel evitam sa somatizam, adica sa nu ne inbolnavim .
Eram convins de asta, acum confirmi .
Eu nu reusesac sa descarc stressul si asta imi dauneaza .
Aici pe forum am inceput sa fac descarcarea luand exemplul tau si ma simt mai bine .
Dr Tanase a écrit:E bine, ma bucur ca ti-am fost util .
Multa sanatate K .
Si tie .
22
Domnule doctor T...eu glumeeeeeeeeeeesc... Si eu fac acelasi lucru..Incerc sa ma descarc.
Dr Tanase a écrit:Korsakov a écrit:Nu inteleg intrebarea .
Nu conteaza, hai sa nu tulburam linistea, mai sunt si altii care se descarca pe aici .
Sa nu ii inhibam .
Mi se pare corect .
Intrebati-l cate dormitoare are..Asa..subtil ..Nici orezul meu nu-l mai ajuta..Korsakov a écrit:Nu inteleg intrebarea .
Myka a écrit:Intrebati-l cate dormitoare are..Asa..subtil ..Nici orezul meu nu-l mai ajuta..Korsakov a écrit:Nu inteleg intrebarea .
Myka, l-as intreba cand mai are timp de odihna .
Stii tu cat munceste un chirurg ?
Ma refer la un chirurg bun .
Mai gandeste-te .
Nu trebuie sa ma gandesc prea mult, domnule k...E de ajuns ca stiu cat muncesc eu.Apreciez ceea ce face fiecare om.Dar ma gandesc ca fiind aici , cu dumneavostra , poate chiar si cu mine sau altii, se relaxeaza.Si stiu ca-i face o deosebita placere sa schimbe in fiecare seara cateva cuvinte cu dumneavoastra.Pun pariu ca adoarme cu zambetul pe buze...Si asta ii face bine.
Depinde din ce unghi privesti..." OMUL" este un subiect...medical daca vrei.Si daca tot vorbeam despre oameni si secretul tineretii, daca citesti printre randuri, vei gasi cateva metode..Marta a écrit:Astea sunt subiecte medicale ?
Dr Tanase a écrit:Marta a écrit:Astea sunt subiecte medicale ?
Nu Marta .
Apropo tu cand te relaxezi ?
Cand ma uit la domnul presedinte Basescu .
Dr Tanase a écrit:Marta a écrit:Cam asa ceva .
Ciudat, te sfatuiesc sa nu incerci asta cu Boc .
Sigur nu o sa il vezi .
Da ce voi medicii ii vedeti pe virusi ?
Doamnelor, domnilor..va doresc o noapte linistita.Vise frumoase si nu in ultimul rand, tinerete vesnica...
Am si eu o problema si nu as vrea sa deschid un topic nou .In fiecare dimineata ma trezesc cu pleopele umflate si zona de sub ochi.Analizele mi-au iesit bune, rinichii nu ma dor.Nu mananc sarat, dar am senzatia ca orice gram de sare il asimilez.Ce pot face??Multumesc anticipat...