Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Uciderea unei vieti

Aller en bas

06122010

Message 

Uciderea unei vieti Empty Uciderea unei vieti
Link sters
Admin


Descarca fisierul original in rezolutie maxima (42.70 MB)
Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul original in rezolutie maxima, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ...

vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41378
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Uciderea unei vieti :: Commentaires

vstgx

Message le Lun Déc 06, 2010 8:20 am par vstgx

Despre marturisirea si ispasirea pacatelor
Marturisirea si ispasirea pacatelor - sunt doua lucruri diferite.
Iata cum avem noi pacatele:

1. - Unele marturisite, adica spuse inaintea lui Dumnezeu, sub patrafir la preotul duhovnic (prin taina spovedaniei), si altele nemarturisite. Pentru pacatele marturisite capatam canon de pocainta. De obicei canonul sau pocania e chiar leacul pacatului aceluia. Si fiindca cuprinde intr-insul o osteneala oarecare, fie pentru trup, fie pentru suflet, osteneala aceasta se numeste ispasire; iar fiindca pe tine te mustra cugetul si de aceea ai alergat la spovedanie sa capeti linistire, sigur ca vei primi cu bucurie si pocania(canonul). De aceea aceasta osteneala dupa care ai venit, de buna voie, se cheama ispasire de buna voie.
Multi v-ati marturisit pacatele voastre si totusi cugetul va mustra. De ce? De aceea, ca ori nu ati primit leacul dupa marimea ranii, ori ca l-ati primit, dar nu l-ti facut. Si va mai mustra cugetul chiar si dupa ce ati implinit toata pocainta si dupa ce veti fi ispasit pacatul acela, pentru ca mai sunt si pacate nemarturisite, si pana ce nu le veti marturisi pe toate si nu veti ispasi de buna voie toate, nu veti putea avea pace cu parasul vostru. Caci cugetul nostru cand ne mustra pentru pacatele noastre, sa stiti ca e glasul lui Dumnezeu in noi. Daca noi am fi cum trebuie, glasul acesta al lui Dumnezeu in noi ne-ar invata tainele lui Dumnezeu si ne-ar rapi in Rai inca pe pamant fiind, dar nu poate de multimea si greutatea pacatelor noastre. De aceea ne tot mustra, ca doar, doar, ne vom apuca de lucrul ispasirii si al curatirii.
Cugetul e veriga lui Dumnezeu si de Dumnezeu pusa in noi, de care agata Dumnezeu mila Sa si ne atrage la Sine. Ne-ar cuprinde Dumnezeu cu totul si ne-ar imbraca in lumina, insa nu gaseste in noi loc curat de care sa ne cuprinda decat aceasta singura veriga. Nu tanjim noi spre Dumnezeu, cum tanjeste Dumnezeu spre noi. Pe noi dragostea lui Dumnezeu ne arde. Pana cand inca mai zabovim in pacate si nu ne desfacem de ele, dragostea lui Dumnezeu spre noi ne este foc arzator, iar apucandu-ne de ispasirea pacatelor, ni se face bucurie si pace si Lumina Dumnezeiasca. Dragostea arde relele. Fericit cine o are!

2. - Cu pacatele nemarturisite are Dumnezeu alta socoteala; tot socoteala milostiva, insa pe noi ne ustura. Stiind Dumnezeu natangia noastra, nu ne lasa parasiti in intunericul necunostiintei, ci ne trimite necazuri sau pocanie(canon) fara voie. Asta-i ispasirea de nevoie: dureri, pagube, vrajbe, tulburari, copii slabi si orice alta suferinta care ne indoaie cerbicea.
Ispasirea de nevoie e, de obicei, mai aspra decat ispasirea de bunavoie., pentru ca si pacatele nemarturisite sunt mai grele decat cele marturisite de buna voie. Cu toate acestea, tu, in nestiinta ta, te poti impotrivi randuielii lui Dumnezeu si ceea ce iti trimite Dumnezeu spre ispasire sa strici si sa intorci spre mai mare osanda, - caci toate le poate Dumnezeu fara tine dar ca sa te mantuiasca din lumea aceasta nu vrea fara tine. Nici tu nu te mantuiesti fara mana lui Dumnezeu si nici Dumnezeu nu te ridica daca nu-I intinzi mana ta.
Destul iti este ca te cerceteza mereu si atat de mult te roaga!
Hotarati-va astazi si marturisiti-va si cele nemarturisite ale voastre, caci acele-s verigile diavolului in care isi prinde el carligele. Luati seama ca daca nu vom rupe de la noi lucrurile diavolului, nu vom scapa de ghearele iadului care intr-aceste verigi se afla. Aceasta-i mana neagra a satanei care ne ia de minte sa nu ne indreptam viata, ba, dimpotriva, sa lovim cu ocari milostiva mana a lui Dumnezeu. Chiar cand Dumnezeu ne intinde mana, - satana ne impinge s-o scapam. Voi va speriati cand auziti aceasta, insa ori de cate ori blestemati cand aveti necazuri, sa stiti ca lucrul acesta il faceti: loviti cu ocari mana lui Dumnezeu in dauna voastra, atragandu-va urgia lui Dumnezeu!
Acestia sunt cei care osandesc pacatele altora si nu si le vad pe ale lor; vor cadea si ei intocmai, pentru ca nu s-au rugat, ci au judecat!
Ori de la toti cei ce se impotrivesc lucrului lui Dumnezeu in lume, de la toti acestia se duce duhul adevarului si intra intr-insii duhul satanei, care li se face dumnezeul lor: ''N-au crezut adevarului si nu l-au primit; iata le-a trimis Dumnezeu lucrarea minciunii, sa o creada pe aceasta... si sa fie osanditi.'' (II Tesaloniceni 2, 10-12) Asa se nasc toti sectantii pe lume si vine urgia lui Dumnezeu peste ei.
Alunecarea in pacate e o taina a randuielii nevazute. Unii cad din nestiinta, altii din amagirea firii; unii din ispita diavolului, altii ca-i paraseste Dumnezeu pentru o vreme ca sa-I cunoasca lipsa si in sfarsit, caderea cea mai mare este cea din urgia lui Dumnezeu.
impotriva mainii intinse a milei lui Dumnezeu poti sa dai pana si cu copita dar impotriva urgiei maniei Lui nu mai poti face nimic.
http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-biserica-ortodoxa/44-despre-marturisirea-si-ispasirea-pacatelor-din-invataturile-parintelui-arsenie-boca

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message le Lun Déc 06, 2010 8:22 am par vstgx

Un copil care s-a nascut este o fiinta vie , la fel ca si copilul care urmeaza sa se nasca . Exact ca si cel care abia este conceput in burta mamei .

Eu nu fac nici o difernta intre ei , de aceea ii numesc in toate cazurile copii . Unii le zic – fat , bebelus , nou-nascut , s.a. . Dar tot copii raman , fie ca doresti tu acest lucru , fie ca nu .

insa daca un copil moare , el nu va putea sa faca multe lucruri pe care le ofera experienta vietii .

Eu am hotarat sa fac o lista cu lucrurile care nu le pot face copii care au fost omorati , ele sunt :

- nu au ocazia sa-si cunoasca parintii , nici macar sa fie doriti , si nici nascuti …

- nu au parte de dragostea parinteasca , de grija parintilor ,

- nu au parte de ziua de nastere , deoarece nici nu o au – au doar data in care au fost omorati inainte sa se nasca .

-nu au parte de emotiile de la un examen ,deoarece nu au ajuns sa invete macar sa zica „mama” .

- nu au ocazia sa-L cunoasca in timpul vietii pe Dumnezeu , dar L-au cunoscut imediat dupa ce au fost masacrati , deoarece tot la Domnul vor pleca .

- nu stie daca are frati sau surori , sau si ei … au aceeasi soarta .

- nu poate vedea curcubeul ,deoarece parintii au hotarat ca este prea scump sa-i permita acest lucru .

- nu va putea sa planga cand e singur, cand ii este foame , cand ii este frig , dar daca va putea plange cand este rupt in timpul unui avort – ar face-o , si daca va putea sa-i spuna mamei ca il doare – ii va spune , si daca i-ar putea cere parintilor sa-l lase intr-un orfelinat – ar insista toate noua luni ; si daca ar putea multumi parintilor pentru ca i-au dat viata – o va face in fiecare zi .

Un copil caruia i-au murit parintii este orfan . Dar cum putem numi parintele care si –a omorat copii ??

La ce trebuie sa-i fie gandul unei persoane ca sa mearga la asa o crima ?

Care trebuie sa fie valorile acelor persoane ?

Caci Dumnezeu zice :

„Sa stiti dar ca Eu sint Dumnezeu, si ca nu este alt dumnezeu afara de Mine; Eu dau viata si Eu omor, Eu ranesc si Eu tamaduiesc, si nimeni nu poate scoate pe cineva din mina Mea.”
(Deuteronom 32:39 )

Nu fi calau , lasa sa hotarasca Dumnezeu cine trebuie sa moara si cine sa traiasca.

Sursa: http://alexcurbet.wordpress.com/2008/05/25/la-ce-nu-pot-lua-parte-copii-care-au-fost-avortati/

Alte surse:

- Brosura: Avortul si contraceptia http://www.avortulsicontraceptia.ro/arhiva/Brosura-Avortul-si-contraceptia-7-mai-2008.pdf
http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spun-oamenii/16-la-ce-nu-pot-lua-parte-copii-care-au-fost-avortati-

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message le Lun Déc 06, 2010 8:23 am par vstgx

http://www.adevaruldespreavort.ro/video-filme-documentare/13-filme-despre-avort-si-dezvoltare-embrionara/79-vreau-sa-traiesc-i-want-to-live-je-veux-vivre

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message le Lun Déc 06, 2010 8:24 am par vstgx

http://www.adevaruldespreavort.ro/video-filme-documentare/13-filme-despre-avort-si-dezvoltare-embrionara/80-eu-te-iubesc-esti-mama-mea

Revenir en haut Aller en bas

Feodora

Message le Lun Déc 06, 2010 8:48 am par Feodora

Emotionanta prezentarea ta .
Pentru unele dintre noi acum regretele sunt tardive si sunt o povara pe suflet

Revenir en haut Aller en bas

vstgx

Message le Lun Déc 06, 2010 9:28 am par vstgx

Feodora a écrit:Emotionanta prezentarea ta .
Pentru unele dintre noi acum regretele sunt tardive si sunt o povara pe suflet

Am postat pentru femeiile ce isi propun sa isi faca avort din varii motive .

Revenir en haut Aller en bas

Dr Cristina Teodorescu

Message le Lun Déc 06, 2010 9:38 am par Dr Cristina Teodorescu

Avortul e o crima .

Revenir en haut Aller en bas

vnegraia

Message le Lun Déc 06, 2010 10:46 am par vnegraia

E un subiect delicat si nu cred ca trebuie privit in alb si negru deoarece nici viata nu este atat de simpla. Nu sunt de acord cu avortul si am promovat mereu ideea contraceptiei. Dar motivele pentru care unele femei apeleaza la avort sunt multe si diferite, de la urgente medicale la constrangeri psihologice, de aceea eu am invatat din cazurile celor apropiati mie si nu judec pe nimeni.
Din pacate sunt multe avorturi statistic vorbind in conditiile in care alte femei isi doresc copii si nu-i pot avea, deci este un paradox pe care nu-l inteleg inca.
Parerea mea este ca avortul reprezinta consecinta unei educatii deficitare in aprecierea vietii la adevrata valoare.
Statistica prezentata mai jos ne situeaza pe locul 2 dar specialistii cred ca sunt mai multe avorturi deoarece nu sunt declarate toate.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6009127,00.html
"Potrivit statisticilor globale realizate de Alan Guttmacher Institute, cea mai ridicată incidenţă a avorturilor provocate se întâlneşte în Federaţia Rusă : 42,8 de avorturi la 1000 de femei aflate între 15 şi 44 de ani. Urmează însă România cu o rată de 26,7 la mie (în anul 2008), apoi Bulgaria (23,4), Ungaria (21,2), Suedia (20,Cool, SUA (19,4) şamd. Cele mai puţine avorturi au fost înregistrate în Elveţia (6,4 la 1000 de femei) şi în Germania (7 la mie)."

Revenir en haut Aller en bas

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

vnegraia

Message le Lun Déc 06, 2010 2:16 pm par vnegraia

In tarile asiatice datorita avorturilor selective s-a ajuns la un dezechilibru demografic al numarului de femei. Una din consecintele este prezentata mai jos:
""De la inceputul anilor 1990, un numar tot mai mare de barbati din Asia de Est isi cauta o sotie in alta tara decat tara lor de origine", afirma Daniele Belanger, sociolog la Universitatea Western Ontario (Canada), intr-un studiu publicat de Institutul national francez de studii demografice (INED).

In Taiwan, casatoriile in care sotia este nascuta in strainatate reprezinta 15% din mariajele inregistrare pe insula in 2009, in Coreea de Sud procentul fiind de 8%. Acest fenomen se observa in Japonia din anii 1980, dar nu este de mare anvergura (numai 5% - 6% din casatoriile incheiate la mijlocul anilor 2000)."
Sursa http://www.ziare.com/articole/numar+femei+asia

Aceasta combinatie genetica intre rase nu stiu daca va duce la ceva bun.

Revenir en haut Aller en bas

L'auteur de ce message est actuellement banni du forum - Voir le message

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum