Translate
Derniers sujets
SM si tratamentul cu imunomodulatori
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Scleroza multipla, paralizii, parkinson, zona zooster, nevralgii
Page 1 sur 1
08122010
SM si tratamentul cu imunomodulatori
Buna seara,
Nu am mai auzit sa se fi reusit ameliorari semnificative cu tratamente neconventionale.Poate se poate detalia? In special principiul homeopatic....
Cu multumiri
Sefir
Nu am mai auzit sa se fi reusit ameliorari semnificative cu tratamente neconventionale.Poate se poate detalia? In special principiul homeopatic....
Cu multumiri
Sefir
sefir- Numarul mesajelor : 4
Puncte : 50816
Data de inscriere : 08/12/2010
SM si tratamentul cu imunomodulatori :: Commentaires
http://migraineh.blogspot.com/search?updated-max=2010-06-13T10:12:00%2B03:00&max-results=1
Multumesc pentru linkul trimis. Raspunsul la intrebarea mea este implicit, banuiesc.Adica nici tratamentele conventionale nu au rezultate extraordinar de bune si nici cele neconventionale nu se lauda.Asadar ,Doamne ajute!
Ati gasit rezultate mai bune in strainatate ?
As fi curios !
Nu ma refer la siteurile / autori mincinosi care se lauda ca trateaza orice boala cronica grava cu medicamente miraculoase, transplanturi medulo-caterinca si alte vorbe de claca .
Sfatul meu e sa mergeti in strainatate si sa va convingeti .
Nu imi plac mesajele tendentioase, daca vreti minciuni mergeti pe alt site .
As fi curios !
Nu ma refer la siteurile / autori mincinosi care se lauda ca trateaza orice boala cronica grava cu medicamente miraculoase, transplanturi medulo-caterinca si alte vorbe de claca .
Sfatul meu e sa mergeti in strainatate si sa va convingeti .
Nu imi plac mesajele tendentioase, daca vreti minciuni mergeti pe alt site .
Buna ziua,
Regret ca raspunsul meu l-ati considerat un afront.Am citit si l-am recitit pt a gasi eraoarea de exprimare (tendinta) .Imi cer scuze.Eu sunt un om care sufera de SM .De multi ani.Am consultat multi medici.Nici unul nu m-a apostrofat astfel pentru o simpla intrebare.Nu va inteleg atitudinea in raport cu o simpla intrebare.Regret.
Va urez Sarbatori cu pace si multa sanatate
Inca o data imi cer scuze ca v-am iritat ,neintentionat.
Cu respect
Regret ca raspunsul meu l-ati considerat un afront.Am citit si l-am recitit pt a gasi eraoarea de exprimare (tendinta) .Imi cer scuze.Eu sunt un om care sufera de SM .De multi ani.Am consultat multi medici.Nici unul nu m-a apostrofat astfel pentru o simpla intrebare.Nu va inteleg atitudinea in raport cu o simpla intrebare.Regret.
Va urez Sarbatori cu pace si multa sanatate
Inca o data imi cer scuze ca v-am iritat ,neintentionat.
Cu respect
Sefir doctorul Ioan e un medic cinstit, nu ii place sa minta .
Si la noi scleroza multipla e o mare problema .
Folosim diverse preperate imunomodulatoare, dar cu rezultate modeste .
Asta e nivelul medicinei sec XXI .
Stiu ca asta nu te incalzeste, nu esti singurul pe lume atins de aceasta boala grava .
Ai scris : " tratamentele conventionale nu au rezultate extraordinar de bune si nici cele neconventionale nu se lauda.Asadar ,Doamne ajute! "
Un medic adevarat nu este un excroc ce vinde iluzii pentru a fura banii pacientului .
Nu uita asta .
Si la noi scleroza multipla e o mare problema .
Folosim diverse preperate imunomodulatoare, dar cu rezultate modeste .
Asta e nivelul medicinei sec XXI .
Stiu ca asta nu te incalzeste, nu esti singurul pe lume atins de aceasta boala grava .
Ai scris : " tratamentele conventionale nu au rezultate extraordinar de bune si nici cele neconventionale nu se lauda.Asadar ,Doamne ajute! "
Un medic adevarat nu este un excroc ce vinde iluzii pentru a fura banii pacientului .
Nu uita asta .
Buna ziua,
Nu uit nimic.Chiar daca sufar de o maladie grava , cognitia nu imi este afectata.Discernamantul de asemenea.
Cu respect.
Nu uit nimic.Chiar daca sufar de o maladie grava , cognitia nu imi este afectata.Discernamantul de asemenea.
Cu respect.