Translate
Derniers sujets
Riduri urate
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Subiecte diverse :: COSUL DE GUNOI
Page 1 sur 4
Page 1 sur 4 • 1, 2, 3, 4
09122010
Riduri urate
De o saptamana ma lupt cu niste riduri monstruoase .
Pe frunte mi-au aparut aceste riduri, masoara circa 0,5 cm si mi-au deformat fata .
Eu lucrez in show business si nu imi pot permite sa fiu urata . In meseria mea imaginea e totul de aceea va rog sa ma ajutati . Nu pot veni in decembrie in Bucuresti, am program .
De obicei sunt o persoana vesela dar acum de cand am vazut santurile alea pe fruntea mea nici nu mai pot dormi
Am facut masaj, am dat cu creme si monstruozitatea nu trece, sta acolo .
De data asta nu mai pot glumi .
Daca trebuie sa completez fisa o fac .
Va multumesc ca ma suportati si astept raspuns .
Pe frunte mi-au aparut aceste riduri, masoara circa 0,5 cm si mi-au deformat fata .
Eu lucrez in show business si nu imi pot permite sa fiu urata . In meseria mea imaginea e totul de aceea va rog sa ma ajutati . Nu pot veni in decembrie in Bucuresti, am program .
De obicei sunt o persoana vesela dar acum de cand am vazut santurile alea pe fruntea mea nici nu mai pot dormi
Am facut masaj, am dat cu creme si monstruozitatea nu trece, sta acolo .
De data asta nu mai pot glumi .
Daca trebuie sa completez fisa o fac .
Va multumesc ca ma suportati si astept raspuns .
Rely- Numarul mesajelor : 720
Puncte : 52689
Data de inscriere : 03/09/2010
Riduri urate :: Commentaires
Nu mai dau poze, vrei sa ma baneze iar SERIOSII !
Iti fac eu impresia ca ma incrunt ? Fac si acupunctura, dar nu pot veni in Romania acum . O sa caut la Paris un acupunctor .
Toxina nu vreu sa fac, e o moda aici .
Iti fac eu impresia ca ma incrunt ? Fac si acupunctura, dar nu pot veni in Romania acum . O sa caut la Paris un acupunctor .
Toxina nu vreu sa fac, e o moda aici .
orientalmed a écrit:O poza ceva ..sa vedem??
Recomand acupunctura faciala ( mei zen) Face minuni. ace ff fine, nu doare si are efecte mai ceva ca botoxul.Dar costa.
Si o atituine mai relaxata sa nu te incrunti, sa nu te miri...
Ce ai vrut sa insinuezi, ca sunt zgarcita cand ai zis costa ?
Eu nu ma uit la bani cand e vorba de sanatate si nu am incredere in oricine zice ca face minuni, intelegi ?
Multumesc ca nu m-ai facut baba, sa ma intep pe fata mea fina cu ace in nici un caz, poate mai fac si infectie si ma nenorocesc de tot .
Ti-am spus ca lucrez in showbusiness .
Multumesc de intentie, dar prefer altceva .
Ti-am spus ca lucrez in showbusiness .
Multumesc de intentie, dar prefer altceva .
Cu placere Rely .
Sfatul meu este sa iei si tratament homeopatic de constitutie, ridurile sunt urmarea unei afectari a meridianului IG, adica probleme digestive .
Sfatul meu este sa iei si tratament homeopatic de constitutie, ridurile sunt urmarea unei afectari a meridianului IG, adica probleme digestive .
Constipatie ?
Da de catva timp ies la 2-3 zile, am crezut ca din cauza stresului sau alimentatiei .
Interesant .
Multumesc o sa am grija sa ies zilnic si sa nu mai fiu stresata .
Multumesc inca odata, sunteti un tip deosebit de inteligent .
Da de catva timp ies la 2-3 zile, am crezut ca din cauza stresului sau alimentatiei .
Interesant .
Multumesc o sa am grija sa ies zilnic si sa nu mai fiu stresata .
Multumesc inca odata, sunteti un tip deosebit de inteligent .
Nu exagerez, prefer creme, homeopatie decat sa ma intep pe fata cum ma orienta orientalul .
Rely a écrit:Nu exagerez, prefer creme, homeopatie decat sa ma intep pe fata cum ma orienta orientalul .
E buna si acupunctura .
Doctorul Dumitrescu ce pot sa folosesc la riduri ?
O crema, nu ace care sa imi infecteze fata !
O crema, nu ace care sa imi infecteze fata !
Esti tare , fata mea....Fizicul se deterioreaza, indiferent de vointa ta.Poti folosi o vreme " interiorul", pentru a ..pacali batranetea.Dar ea vine....Ceea ce nu imbatraneste este sufletul.Frumusetea , sau uratenia lui este vesnica.D-ale naiba de riduri...In fatza infinitului de probleme reale, niste riduri amarate sunt vax...Nu te supara ...Asta e parerea mea.Este atat de frumos sa-ti porti varsta cu demnitate.Poti aparea in orice domeniu ai lucra, purtandu-ti aceasta mantie si aratand ca ..te reprezinta.Fara rusine...Doar cu demnitate.
Myka a écrit:Esti tare , fata mea....Fizicul se deterioreaza, indiferent de vointa ta.Poti folosi o vreme " interiorul", pentru a ..pacali batranetea.Dar ea vine....Ceea ce nu imbatraneste este sufletul.Frumusetea , sau uratenia lui este vesnica.D-ale naiba de riduri...In fatza infinitului de probleme reale, niste riduri amarate sunt vax...Nu te supara ...Asta e parerea mea.Este atat de frumos sa-ti porti varsta cu demnitate.Poti aparea in orice domeniu ai lucra, purtandu-ti aceasta mantie si aratand ca ..te reprezinta.Fara rusine...Doar cu demnitate.
Iote vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri !
Ai o parere total gresita, Rely, despre tot si despre toate cele lumesti.Mie nu-mi este rusine cu varsta mea, nici cu ridurile mele...E o arta sa stii sa imbatranesti frumos.Si pentru mine, strugurii vor fi intotdeauna dulci.
Myka a écrit:Ai o parere total gresita, Rely, despre tot si despre toate cele lumesti.Mie nu-mi este rusine cu varsta mea, nici cu ridurile mele...E o arta sa stii sa imbatranesti frumos.Si pentru mine, strugurii vor fi intotdeauna dulci.
Si tu ai riduri ? E groaznic, decat sa fiu urata mai bine mor .
Ce mai conteaza viata daca esti urata !
Rely a écrit:Myka a écrit:Ai o parere total gresita, Rely, despre tot si despre toate cele lumesti.Mie nu-mi este rusine cu varsta mea, nici cu ridurile mele...E o arta sa stii sa imbatranesti frumos.Si pentru mine, strugurii vor fi intotdeauna dulci.
Si tu ai riduri ? E groaznic, decat sa fiu urata mai bine mor .
Ce mai conteaza viata daca esti urata !
Ai copii ?
Draga mea, am riduri..e firesc sa am, dar sunt foarte frumoasa.Am si de ce sa fiu atat de frumoasa.Am o familie frumoasa, un baiat minunat, o nora absolut superba...un sot extraordinar...Cum sa nu te faca frumoasa toate astea?! Nimic din toate astea nu ma lasa sa ma uratesc.Da' na..tu poate vei avea aceiasi soarta cu cea a lui Marylin Monroe..Eu una n-as vrea.
Myka a écrit:Draga mea, am riduri..e firesc sa am, dar sunt foarte frumoasa.Am si de ce sa fiu atat de frumoasa.Am o familie frumoasa, un baiat minunat, o nora absolut superba...un sot extraordinar...Cum sa nu te faca frumoasa toate astea?! Nimic din toate astea nu ma lasa sa ma uratesc.Da' na..tu poate vei avea aceiasi soarta cu cea a lui Marylin Monroe..Eu una n-as vrea.
Nu risc sa fac copii, mi-as strica silueta .
Rely a écrit:Myka a écrit:Draga mea, am riduri..e firesc sa am, dar sunt foarte frumoasa.Am si de ce sa fiu atat de frumoasa.Am o familie frumoasa, un baiat minunat, o nora absolut superba...un sot extraordinar...Cum sa nu te faca frumoasa toate astea?! Nimic din toate astea nu ma lasa sa ma uratesc.Da' na..tu poate vei avea aceiasi soarta cu cea a lui Marylin Monroe..Eu una n-as vrea.
Nu risc sa fac copii, mi-as strica silueta .
Nu poti avea decat ce este al tau
Nu poti sa pierzi decat ce nu este al tau .
Page 1 sur 4 • 1, 2, 3, 4