Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Succesul gandiri pozitive

Aller en bas

13122010

Message 

Succesul gandiri pozitive Empty Succesul gandiri pozitive
Sfaturi :
Refuză să spui sau să gândeşti despre un lucru că este imposibil. Elimină gânduri de felul: „Nu o să meargă", „Nu are rost să încerc", „Nu pot să învăţ". Gândeşte-te cum poţi să faci mai bine lucrul respectiv, deoarece in orice activitate există loc pentru mai bine. Nu trebuie să te întrebi dacă poţi mai bine, ci cum vei putea mai bine.

Succesul ridică motivaţia învăţării, iar insuccesul repetat o coboară. Succesul generează succes, iar eşecul de astăzi îl generează pe cel de mâine. Succesul în rezolvarea micilor probleme va mări încrederea în forţele proprii şi-ţi va permite să abordezi cu mai mult curaj problemele mai dificile.


Convingerea despre propriile capacităţi are un efect profund asupra acestor capacităţi. Ceea ce poţi să faci depinde de ce crezi că poţi să faci. Când crezi cu tărie că poţi să faci un lucru programezi mintea să găsească căile de rezolvare.
Atunci când spui cu convingere că nu poţi să faci ceva, ai dreptate. Chiar dacă ai priceperea şi resursele necesare, odată ce ţi-ai pus în cap că nu poţi să faci un anumit lucru, închizi toate căile care ţi-ar permite să îl faci.
Atunci când îţi spui cu convingere că poţi, îi dai un ordin creierului care deschide calea spre rezolvare. Cel care crede că poate să înveţe uşor, va învăţa într-adevăr uşor şi cu plăcere. Dacă ţi-ai figurat un scop clar şi crezi cu adevărat în el, nu poţi să eşuezi.

Mintea este nelimitată în capacitatea ei de a învăţa, singurele limitări sunt acelea care ne-au fost impuse din exterior sau pe care ni le-am impus singuri. După cum spunea Seneca: „Nu fiindcă lucrurile sunt grele nu avem curaj, ci, fiindcă nu avem curaj, ele sunt grele".
Articol realizat de Mihaela Popa pentru www.Stiintaazi.ro cu ajutorul informatiilor din cartea "Tehnici de superînvățare - cum să înveți foarte repede și foarte bine" - autori Oana Panagoreț, C.M. Armeanu.
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41358
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum