Translate
Derniers sujets
Singuratate tratament homeopat
Page 2 sur 3
Page 2 sur 3 • 1, 2, 3
25122010
Singuratate tratament homeopat
Nu exista tratament homeopat pentru singuratate, ci doar pentru efectele secundare ale acestei traume sufletesti .
Nimic nu este intamplator pe lume si nu as fi scris despre acest subiect daca nu as fi avut in ziua de 24 decembrie 2010 un raspuns vizavi de unele probleme ce ma vizau in mod direct .
Toti avem mai mult sau mai putin orgolii, vanitate, lipsa de intelegere a aproapelui, sau nevoia de a fi unici, pericolul fiind ca din cauza acestor lanturi in care sufletul nostru este prins uneori sa facem gesturi, atitudni cu impact catastrofal in viata de cuplu .
Familia este ca o casa a sufletului .
Depinde de noi daca avem grija sa o pastram sau sa o parasim .
Citind ce scria pe forum un user, am simtit in suflet amenintarea frigului singuratatii si am reflectat ca aceasta casa e cea mai importanta pentru fericirea mea .
Reproduc ce scria Rely pe site, cuvinte simple ce reproduc drama sufleteasca a omului singur .
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t1035p60-riduri-urate
“Am multi prieteni, dar nici unul adevarat de suflet si asta doare Myki . De aceea eram suparat pe familisti, imi doresc si eu o familie dar inca nu am avut norocul de a gasii un om ca Stroe care sa ma aprecieze .
Cred ca am zis prea multe despre mine, asta sunt eu, nu cea care braveaza” .
Rubrici homeopatie pacient Rely
1. Se simte nefericit
2. Se simte abandonat
3. Se crede frumoasa
4. Frica de batranete
5. Libertinism
6. Se lamenteza mult
7. Se lamenteaza despre boala sa
8. Se lamenteaza despre fleacuri ce par importante
9. Plange la fleacuri
10. Plange fiind umilita
11. Plange la jigniri vechi
12. Mandrie
Remediul homeopat ales si discutii pe marginea acestui subiect gasiti aici
http://migraineh.blogspot.com/
Nimic nu este intamplator pe lume si nu as fi scris despre acest subiect daca nu as fi avut in ziua de 24 decembrie 2010 un raspuns vizavi de unele probleme ce ma vizau in mod direct .
Toti avem mai mult sau mai putin orgolii, vanitate, lipsa de intelegere a aproapelui, sau nevoia de a fi unici, pericolul fiind ca din cauza acestor lanturi in care sufletul nostru este prins uneori sa facem gesturi, atitudni cu impact catastrofal in viata de cuplu .
Familia este ca o casa a sufletului .
Depinde de noi daca avem grija sa o pastram sau sa o parasim .
Citind ce scria pe forum un user, am simtit in suflet amenintarea frigului singuratatii si am reflectat ca aceasta casa e cea mai importanta pentru fericirea mea .
Reproduc ce scria Rely pe site, cuvinte simple ce reproduc drama sufleteasca a omului singur .
https://acpunctura.forumgratuit.ro/t1035p60-riduri-urate
“Am multi prieteni, dar nici unul adevarat de suflet si asta doare Myki . De aceea eram suparat pe familisti, imi doresc si eu o familie dar inca nu am avut norocul de a gasii un om ca Stroe care sa ma aprecieze .
Cred ca am zis prea multe despre mine, asta sunt eu, nu cea care braveaza” .
Rubrici homeopatie pacient Rely
1. Se simte nefericit
2. Se simte abandonat
3. Se crede frumoasa
4. Frica de batranete
5. Libertinism
6. Se lamenteza mult
7. Se lamenteaza despre boala sa
8. Se lamenteaza despre fleacuri ce par importante
9. Plange la fleacuri
10. Plange fiind umilita
11. Plange la jigniri vechi
12. Mandrie
Remediul homeopat ales si discutii pe marginea acestui subiect gasiti aici
http://migraineh.blogspot.com/
Singuratate tratament homeopat :: Commentaires
Cred ca dr Tanase si profesorul au vrut sa ii dea o lectie subtila de cat de p...este infumurata R .
Eu zic ca te inseli.Lectii se dau celor ce se vad dispusi sa invete ceva.Adevarul este ca Rely este atat de singura incat s-a pierdut de realitate.Eu n-o invidiezElena a écrit:Cred ca dr Tanase si profesorul au vrut sa ii dea o lectie subtila de cat de p...este infumurata R .
Razvan, nu toti suntem singuri.Dar intradevar sunt oameni singuri.
Feodora, daca te gandesti mai profund vei constata ca problema ei este foarte grea.Singuratatea vine din interior si ea provoaca multe ...Hai sa lasam rautatile , sa luam oamenii asa cum sunt...Daca ii putem intelege s-o facem si daca ii putem ajuta , sa fim alaturi de ei.Soarele ii incalzeste la fel , pe toti.In fiecare dintre noi exista o raza de soare.Trebuie doar sa vrem sa o trimitem celor din jur.
Feodora, daca te gandesti mai profund vei constata ca problema ei este foarte grea.Singuratatea vine din interior si ea provoaca multe ...Hai sa lasam rautatile , sa luam oamenii asa cum sunt...Daca ii putem intelege s-o facem si daca ii putem ajuta , sa fim alaturi de ei.Soarele ii incalzeste la fel , pe toti.In fiecare dintre noi exista o raza de soare.Trebuie doar sa vrem sa o trimitem celor din jur.
Myka aici sunt oameni bolnavi ce solicita un sfat competent .
A monopolizat forumul .
Ea este doar o alintata .
A monopolizat forumul .
Ea este doar o alintata .
vstgx a écrit:Rely nu e proasta deloc, a lucrat la coarda sensibila .
Si voi barbatii v-at lasat pacaliti . Nu sunteti deloc atenti .
Era pacat de forum . Fiti si voi mai atenti cand apar asemenea situatii gen scari, geta, rely .
Domnul doctor Dumitrescu nu i-a dedicat lui Rely nimic..Cititi printre randuri.
Nu inteleg ce ai vrut sa spui prin dedicat .
Subiectul singuratatii si abordarea lui mi-au fost inspirate de ce scria pacienta Rely .
Hai sa lamurim lucrurile
1. Este forum medical, nu forum de educatie .Dreptul la libera exprimare nu trebuie sa afecteze drepturile celorlalti . Frecvent ma intalnesc cu asemenea situatii .
2. A gresit atat Rely cat si ceilalti doi .
3. Nimeni nu e perfect, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa perseveram in greseala .
4. Tema singuratatii are implicatii mult mai profunde in mentalul individului si abordarea ei nu trebuie neglijata de nici un medic homeopat .
As fi curios sa aflu si parerea altor colegi .
Subiectul singuratatii si abordarea lui mi-au fost inspirate de ce scria pacienta Rely .
Hai sa lamurim lucrurile
1. Este forum medical, nu forum de educatie .Dreptul la libera exprimare nu trebuie sa afecteze drepturile celorlalti . Frecvent ma intalnesc cu asemenea situatii .
2. A gresit atat Rely cat si ceilalti doi .
3. Nimeni nu e perfect, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa perseveram in greseala .
4. Tema singuratatii are implicatii mult mai profunde in mentalul individului si abordarea ei nu trebuie neglijata de nici un medic homeopat .
As fi curios sa aflu si parerea altor colegi .
Fiecare cu cei 7 ani de acasa, probabil ca e si blonda .
Eu vad tema singuratatii corelata cu frica de moarte .
Pacientul in singuratate este ca si cum ar fi amenintat de moarte .
E o parere .
E o parere .
Myka a écrit:Maiculita...si eu sunt blonda.
Scuze nu am stiut, era la modul general ca in bancurile cu blonde .
Fara nici o intentie .
Dr.Ionescu Sterian a écrit:Fiecare cu cei 7 ani de acasa, probabil ca e si blonda .
E o parere .
Ai intuit bine .
Astept si alte pareri .
Am incercat sa sistematizez pentru voi cateva teme .
Sper sa va fie utile .
Eu cred ca acesti oameni nu se tem numai de moarte , ci si de oamenii cei inconjoara.Sunt suspiciosi si au impresia ca toate actiunile celor din jur ii pot rani.Si de-adevaratelea sufera...
Nu de mine...cu toate ca sunt blonda.Dr Tanase a écrit:Myka a écrit:Eu cred ca acesti oameni nu se tem numai de moarte , ci si de oamenii cei inconjoara.Sunt suspiciosi si au impresia ca toate actiunile celor din jur ii pot rani.Si de-adevaratelea sufera...
De cine era vorba ?
Acum m-am mai linistit...Dr Tanase a écrit:Myka a écrit:Nu vreau nimic.Am glumit.
Bine, te iert . Sa nu se mai repete .
PS : am glumit si eu .
Pai daca toate femeile se nelinistesc in prezenta dumneavoastra, am zis ca na...
Page 2 sur 3 • 1, 2, 3