Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Zodii 2011

Aller en bas

01012011

Message 

Zodii 2011 Empty Zodii 2011
Berbec
vor progresa. Succesul îi va însoţi în 2011 şi vor reuşi să facă bani, datorită lui Jupiter care începe anul în semnul lor. Totul va fi posibil pentru Berbeci. Îşi vor rotunji veniturile, iar evoluţia
Lunile norocoase: ianuarie, februarie,aprilie, iulie şi decembrie. Acordati atentie si celorlalte luni,nu le neglijati incarcatura.

Taur
mult noroc în carieră, dar va fi un an în care emoţiile sunt puse la încercare . În viaţa personală a acestor nativi vor reveni persoane din trecut ce îi pot bulversa. 2011 începe lent, fără provocări, dar finalul lui va cu surle şi trâmbiţe, cu foc de artificii. E posibil să primescă o moştenire, dar tot ce este legat de bani (credite, împrumuturi, sponsorizări) este favorizat.
Luni foarte bune: februarie,mai,iulie,decembrie. Celelalte luni sunt la nivel mediu.

Gemeni
se anunţă un an bun în dragoste. Dacă au avut ultimii ani cu probleme în dragoste şi căsnicie, 2011 vine acum să le schimbe atitudinea faţă de dragoste şi cuplu, devenind ceva stabil. Vor comunica mai bine, iar în iubire vor face alegeri. Cei care nu sunt căsătoiţi se pot pregăti pentru nuntă, pe care ar trebui totuţi să o facă în 2012, nu în 2011.
Toate excesele în 2011 le vor dăuna.
Luni bune: ianuarie, martie, iunie, iulie, septembrie. Nu neglijați celelalte luni,fiţi atenţi la semnele de zi cu zi.
Raci
în 2011, însă cariera şi sectorul profesional primesc susţinere astrală, importantă. Trebuie să-şi pună în valoare cunoştinţele şi experienţa, deoarece se anunţă schimbări radicale de bun augur. Sunt posibile promovări, dar şi transformări de situaţie. Oportunităţi vor fi destule şi pot apărea pe negândite. În plus, şi reuşita pe cont propriu este favorizată în 2011. Este bine să persevereze, dar să renunţe la încăpăţânare şi la independenţa exacerbată. Câştigurile se vor încada la nivelul anului 2010.
Luni favorizate; martie, aprilie, iulie, noiembrie, decembrie. Celelalte luni au alternanţe de la nesatisfacator la acceptabil.
Favoriţii anului (ca zodie de foc) Leii se orienteaza pregnant pe realizarea ambiţiilor profesionale şi implicit acapararea succesului. Nu numai că sunt apreciaţi şi promovaţi, dar există posibilitatea unor creşteri salariale. Există noroc în speculaţii, iar banii vin în moduri diferite, atât din eforturi intelectuale, cât şi din vânzări, marketing, învăţământ sau speculaţii cu publicul. 2011 e un an prosper.
Luni foarte bune: martie, aprilie, mai, iulie, noiembrie, decembrie. Luni bune: ianuarie, septembrie, octombrie. În celelalte luni va tuna şi fulgera sau se vor simţi "plouaţi".
Fecioarele
trebuie să-şi folosească creativitatea pentru o viaţă prosperă. Cu cât vor gestion mai bine şi mai corect veniturile, cu atât vor fi mai prosperi. Banii sunt destul de puţini, aşa că vor căuta noi surse de venit. Trebuie să fie atenţi cu finanţele şi să nu spună secretele nimănui în 2011. La muncă, apar bârfe, manevre din umbră. Sfatul: să-şi continue munca conştiincios şi să nu se implice în discuţii ce nu i privesc.
Luni favorabile: ianuarie, februarie, mai, iunie, septembrie, decembrie.Celelalte nu au obligatoriu o încărcătură negativă, ci solicitantă.
Balanţele
să muncească mai mult, atât la serviciu, cât şi acasă, dar pentru asta ei vor fi răsplătiţi. Prioritatea anului vor fi prietenii şi familia, iar partenerul vine cu multe pretenţii. De aceea, nativii din Balanţă pot avea stimentul că sunt manipulaţi, folosiţi, că li se restrânge libertatea personală. Ar trebui să facă ceea ce este de făcut, chiar dacă nu le place sau e dificil. Vor fi mai puternici spiritual la finele lui 2011.
Luni benefice: martie, iulie, octombrie, decembrie. În celelalte luni să nu ezite să acţioneze. Oportunităţi apar şi atunci când sunt cumva dezamăgiţi.

Scorpioni.
Apare o îmbunătăţire substanţială în viaţa profesională, dar şi a stării de sănătate. O confruntare cu trecutul cere o acţiune din partea lor pentru a corecta erorile comise mai demult. La serviciu apar ocazii de câştig suplimentar şi promovare. Cei care caută un job au noroc iî 2011, chiar unul nesperat. În finanţe pot avea noroc brusc, venituri nesperate, şanse de profit la care nici nu se gândeau.
Luni bune: ianuarie, martie, aprilie, iunie, septembrie, decembrie.
Săgetătorii
reuşesc să realizeze tot ce-şi propun. 2011 este un an al distracţiilor, dar şi al tentaţiilor amoroase prezente la tot pasul. În carieră, astrele îi lasă să aleagă ce doresc. Cei interesaţi de un job vor avea succes mai ales în a doua jumătate a anului, cu ajutorul rudelor şi al
Luni favorite: martie, mai, septembrie, noiembrie. Luni bune: ianuarie, aprilie, iunie, octombrie , decembrie.

Capricornii
vor progresa mult în 2011. La serviciu li se dau noi responsabilităţi, dar evoluţia situaţiei trebuie să le justifice ambiţiile. Eforturile susţinute vor fi răsplătite.
Luni favorizate: februarie, martie, octombrie.

Vărsătorii
dau lovitura şi progresează vizibil în 2011. Succesul va fi vizibil în acest an. În faţa lor se vor deschide noi perspective în carieră. Prioritatea Vărsătorilor în 2011, ca şi pentru celelalte zodii de aer, familia şi prietenii.

Luni bune: mai, octombrie, noiembrie.

Peşti
câştigurile financiare vor fi prioritatea în 2011. Vor primi ajutor din mai multe direcţii. Pot începe o afacere pe cont propriu, ei măsurând succesul în termeni financiari.
Luni favorabile: martie, iunie, august, noiembrie
Restul aici
http://www*realitatea.net/w4_vezi-provocarile-astrale-ale-fiecarei-zodii-in-2011_786199.html
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41348
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

Zodii 2011 :: Commentaires

Marta

Message le Dim Jan 02, 2011 10:04 am par Marta

Si tu chiar crezi in zodii ?

Revenir en haut Aller en bas

avatar

Message le Dim Jan 02, 2011 1:53 pm par CK

deci in 2011 va fi bine pt toata lumea Sleep

Revenir en haut Aller en bas

Message  par Contenu sponsorisé

Revenir en haut Aller en bas

Revenir en haut


 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum