Translate
Derniers sujets
gastrita hiperacida abordata prin acupunctura in 5 energii
Page 1 sur 2
Page 1 sur 2 • 1, 2
gastrita hiperacida abordata prin acupunctura in 5 energii :: Commentaires
E destul de simplist in acupunctura Jujoku .
Dragul meu, sindroamele se schimba pe cursul evolutiei cazului .
Daca initial ai un sindrom de arsita ( caldura uscata ), ulterior "arsita" va conduce la aparitia sindromului de glere uscaciune .
E cazul unui pacient ce are o gastrita hiperacida, ulterior face si puseuri de hipertensiune, ca in final sa sufere de accident vascular cerebral .
Ce sindrom vei avea acum la nivelul Stomacului ?
Daca initial ai un sindrom de arsita ( caldura uscata ), ulterior "arsita" va conduce la aparitia sindromului de glere uscaciune .
E cazul unui pacient ce are o gastrita hiperacida, ulterior face si puseuri de hipertensiune, ca in final sa sufere de accident vascular cerebral .
Korsakov a écrit:Dragul meu, sindroamele se schimba pe cursul evolutiei cazului .
Si cine e responsabil de lovitura transversala domnule profesor ?
Sa nu imi spui de loja lemn .
Ai uitat sa spui anotimpul un care se produce inundatia .
Buna seara Dr Ioan, il las pe oriental sa iti raspunda, eu sunt chemat acum la o urgenta .
Sunt mai multe variante desigur .
Korsakov a écrit:Buna seara Dr Ioan, il las pe oriental sa iti raspunda, eu sunt chemat acum la o urgenta .
Evident nu ai decat o singura varianata, daca e urgenta !
Oriental gandesti bine, esti pe drumul cel bun .
Succes .
Cand ai timp, poate te uiti putin si pe Tao acupunctura .
PS : azi am disutat despre metoda microacupuncturi si o sa o implementez in diagnosticul electric al punctelor ca sa facem corelatia China-Corea metode .
Succes .
Cand ai timp, poate te uiti putin si pe Tao acupunctura .
PS : azi am disutat despre metoda microacupuncturi si o sa o implementez in diagnosticul electric al punctelor ca sa facem corelatia China-Corea metode .
Ma bucur ca ai citit-o . Si eu am citit-o, o citesc de 20 de ani si tot nu m-am saturat .
Legea celor 5 elemente e baza studiului, dupa aceea iti va fi foame cum imi este mie .
( Foame spirituala )
Legea celor 5 elemente e baza studiului, dupa aceea iti va fi foame cum imi este mie .
( Foame spirituala )
Scuze, m-ai intrebat titlul :
Camera de aur
Tratamentul bolilor febrile .
Camera de aur
Tratamentul bolilor febrile .
orientalmed a écrit:am mai scris vre-o doua randuri la postul anterior..O sa o reiau , poate imi mai deschide ochii.
! Ochi sufletului ?
Ulcerul gastric in ce diateza se incadreaza ?
orientalmed a écrit:pai cum altfel...
cu toate ca sincer, sunt ( unele) momente in care refuz ( in anumite limite ) acupunctura pentru ca nu poate lucra la un nivel "mai de sus" si ca intervine si corecteaza poate prea brutal si matematic in sistemul energetic al pacientului fara sa il lase pe acesta sa isi rezolve problemele. Si nici pacientul nu vrea.. el doar cere : vindeca-ma si arunca responsabilitatea pe medic.
nu am aptitudnile necesare , insa daca as putea as vrea s alucrez direct cu sufletul. Sincer inca nu am gasit o cale mai apropiata de acest deziderat, decat rugaciunea
Rugaciunea este cea mai inalta metoda de tratament .
In rest orice metoda poate fi utila : acupunctura, homeopatia, fitoterapia, meditatia daca sunt facute de initiati .
dr Teodor Axinte a écrit:Dr.Ioan a écrit:Ghici .
Luetica .
Uffff ce v-am invatat, care diateza e mama tuturor bolilor ?
Pamantul este in centru, 18 zile sunt necesare ptr fiecare loja sa isi incarce bateriile .
Nu e cazul la Psorinum .
Noapte buna, eu sunt obosit si ma retrag .
Nu e cazul la Psorinum .
Noapte buna, eu sunt obosit si ma retrag .
orientalmed a écrit:Am cunoscut medici, ( doctorate si toate cele pe ei) insa lucrau ca niste adevarati samani: spuneau ca orice metoda de acupunctura si orice formula ar aborda, lor li se pare mult mai important acea jumatate de ora, 40 minute cat stau langa pacient si se conecteaza cu campul acestuia. De parca acele sunt doar pretextul pentru a face o prelucrare informationala, o "transfuzie" la nivel energetic informational, emotional catre pacient. Insa si ei se aratau "invinsi" cand vorbeau de incapatanarea unora de a se schimba sau de a accepta modificari la nivel de constiinta, de a fi mai buni si fara atasamente/frica fata de anumite valori umane.
Cel mai tare maestru esti tu .
Lucreaza cu sufletul tau daca nu vrei sa te ratacesti in padurea umbrelor .
Page 1 sur 2 • 1, 2