Translate
Derniers sujets
Japonia avertisment nuclear
Acupuncture et homéopathie :: Homeopatie :: Acupunctura chineza :: Informatii, discutii :: Ecologie mediu
Page 1 sur 1
15032011
Japonia avertisment nuclear
In cazul unor cutermure in Europa similare cu cele din Japonia riscul unor accidente nucleare este imens datorita numarului mare de centrale nucleare de pe batranul continent .
Renuntarea la energia nucleara este singura sansa ca omenirea sa supravietuiasca unui eventual cutremur .
Solutia : centrale hidroelectrice, eoliene, solara, etc
Lista centrale nucleare Europa
Franţa (19 centrale şi 58 de reactoare), Marea Britanie (9 şi, respectiv, 19), Germania (12 şi 17), Suedia (7 şi 16), Spania (6 şi 9), Belgia (2 şi 7), Finlanda (4 reactoare), Ungaria (4), Bulgaria (2), Grecia (1), Lituania (1), Olanda (2), România (2), Slovacia (4), Slovenia (1) şi Republica Cehă (6)
Sursa : Realitatea.net/extern
Renuntarea la energia nucleara este singura sansa ca omenirea sa supravietuiasca unui eventual cutremur .
Solutia : centrale hidroelectrice, eoliene, solara, etc
Lista centrale nucleare Europa
Franţa (19 centrale şi 58 de reactoare), Marea Britanie (9 şi, respectiv, 19), Germania (12 şi 17), Suedia (7 şi 16), Spania (6 şi 9), Belgia (2 şi 7), Finlanda (4 reactoare), Ungaria (4), Bulgaria (2), Grecia (1), Lituania (1), Olanda (2), România (2), Slovacia (4), Slovenia (1) şi Republica Cehă (6)
Sursa : Realitatea.net/extern
vstgx- Moderator
- Numarul mesajelor : 829
Varsta : 48
Puncte : 55248
Data de inscriere : 17/02/2010
Japonia avertisment nuclear :: Commentaires
La televizor se anunta ca a crescut nivelul radiatiilor de 100 de ori si ca nu pot opri incendiile de la reactoare .
Cica vor fi noi explozii . Este o criza nucleara .
Daca norul radioactiv ajunge si in Romania ce medicament homeopat as putea folosi ?
Sunt speriat .
Daca norul radioactiv ajunge si in Romania ce medicament homeopat as putea folosi ?
Sunt speriat .
Si eu m-am gandit ca norul poate ajunge si in Europa cum s-a intamplat dupa Cernobal .
Astept raspunsul doctorilor la ce putem lua in caz de iradiere.
Astept raspunsul doctorilor la ce putem lua in caz de iradiere.
Tudor a écrit:La televizor se anunta ca a crescut nivelul radiatiilor de 100 de ori si ca nu pot opri incendiile de la reactoare .
Sunt speriat .
Imi raspunde cineva ?
Dr Tanase a écrit:Foarte bun .
Dar trebuie sa mananci orez nefiert cand il iei .
Cum, mestec orezul asa crud ?
M-am linistit, incep de maine am orez alb in casa .
Multumesc de amabilitate .
Tudor a écrit:M-am linistit, incep de maine am orez alb in casa .
Tudore dr Tanase este un chirurg foarte bun, el nu are de unde sa stie homeopatie sau dietoterapie la nivelul unui practician .
Ii place sa glumeasca, asta e "specialitatea" lui .
Probabil ca in alta viata a fost clovn .
Aseara eram obosit am urmarit la inceput dialogul si apoi m-a razbit oboseala dar
in parte a nimerit-o .
Orezul la chinezi are valoare energetica, creste Qi-ul in loja centrala Pamant .
In boala de iradiere aceasta loja da semnal prin simptome tip : oboseala, anorexie, slabiciune, etc .
Tratamentul termic al granelor le distruge valoarea energetica, adica nu mai tonifica loja energetica Pamant, asa ca glumetul a nimerit-o .
In plus ideea cu orez negru alternativ cu orez alb si administrarea la rasaritul soarelui e excelenta .
Cred ca are dreptate, la rasaritul soarelui creste energia Yang si omul conform Tao trebuie sa se puna in acord cu Universul .
Homeopat poti folosi medicamentul Raze X CH 7 sau CH 9 odata pe zi ( daca e nevoie) sau Iradiation in dilutie joasa.
PS: daca se mai fac glume pe forum orice membru v-a fi esclus, este un forum medical totusi .
"Tudore dr Tanase este un chirurg foarte bun, el nu are de unde sa stie homeopatie sau dietoterapie la nivelul unui practician ."
--------------------------
Si atunci de ce zici ca are dreptate ?
Nu vezi ca te contrazici singur sau tie greu sa accepti ca este unul mai bun ca tine ( si atunci il banezi ).
Doctore asta nu fair play .
Tanase e un geniu nativ, nu te costa nimic sa recunosti .
--------------------------
Si atunci de ce zici ca are dreptate ?
Nu vezi ca te contrazici singur sau tie greu sa accepti ca este unul mai bun ca tine ( si atunci il banezi ).
Doctore asta nu fair play .
Tanase e un geniu nativ, nu te costa nimic sa recunosti .