Acupuncture et homéopathie
Acupuncture et homéopathie
Vous souhaitez réagir à ce message ? Créez un compte en quelques clics ou connectez-vous pour continuer.
Translate
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

[Valid RSS]
Flux RSS


Yahoo! 
MSN 


Homeopatie acupunctura

https://migraineh.blogspot.ro/

Nu ducem lipsa de investitori in centrale eoliene

Aller en bas

20032011

Message 

Nu ducem lipsa de investitori in centrale eoliene Empty Nu ducem lipsa de investitori in centrale eoliene
Boomul din sectorul energiei eoliene atrage şi primii investitori în componente pentru turbinele care produc electricitate din vânt. În judeţul Buzău, chinezii de la United Electric vor să investească 50 de milioane de euro pentru o astfel de fabrică, pe platforma parcului industrial din comuna Pârscov. Şi asta în condiţiile în care, potrivit oficialilor companiei, mai multe firme din China au în plan dezvoltarea de parcuri eoliene în România de peste 500 de MW.
Cititi si: Vestas și România
„De aici apar investiţiile auxiliare pentru producerea acestor echipamente. Vrem să mărim parcul industrial de la Pârscov şi să investim aici încă 50 de milioane de euro anul viitor”, a declarat Jack Go, managerul United Electric. Compania a investit până acum circa 200 de milioane de euro în Pârscov în mai multe domenii, precum asamblarea de electrocasnice, ţigarete, prelucrarea lemnului, construcţii şi textile.
Elveţienii vin la Constanţa
Şi elveţienii de la Windex au anunţat în această vară că vor să construiască o fabrică de turbine şi palete eoliene în judeţul Constanţa, investiţie care se va ridica la 25 de milioane de euro. Turbinele produse aici vor avea o capacitate cuprinsă între 225 de kW şi 2,5 MW. Potrivit lui Nicolae Simion, directorul diviziei din România, construcţia fabricii va dura un an, iar unitatea va avea circa 100 de angajaţi.
Investiţii de şapte miliarde de euro
Transelectrica a primit cereri de racordare la reţea pentru parcuri eoliene de 31.000 de MW, în condiţiile în care potenţialul eolian al ţării este de 14.000 de MW. Au fost semnate până acum contracte de racord pentru capacităţi de 3.700 de MW, care se vor dezvolta în următorii cinci ani. Acestea vor însemna investiţii de aproape şapte miliarde de euro.
[Vous devez être inscrit et connecté pour voir ce lien]
vstgx
vstgx
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 45
Puncte : 41368
Data de inscriere : 17/02/2010

Revenir en haut Aller en bas

Partager cet article sur : redditgoogle

 
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum